fatfouta بتاريخ: 15 ديسمبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 ديسمبر 2008 السلام عليكم طبعا كلنا او معظمنا بيرمى لب الكوسة لما تيجى تعمل محشى بس انا هقولكم على طريقة جميلة وسهلة ولذيذة جدا كمان 1-هاتى لب الكوسة وشوحيه على النار(يعنى ضعى شوية زيت قليلين وضعيهم فى طاسة غير قابلة للصق) وضعى بعض الملح والفلفل والبهارات وبعدين ضعى لب الكوسة وخليه يتشوح فى الزيت شوية لغايت ماتفقد المياه اللى جواها وضعى عليه مكعب مرقة دجاج او لحم 2-اعملى صوص بشاميل على طريقتك او ممكن تشتريه جاهز وحضريه 3-ضعى اللب المتشوح فى صينية فرن بعد دهنها بزيت او سمنة 4-ضعى البشاميل على الوش من فوق اللب فى الصينية وممكن تحطى جبنه رومى او موزاريللا حسب رغبتك 5-دخليها الفرن لمدة 20 دقيقة على درجة حرارة 180 درجة وطلعيها من الفرن وبالهنا والشفا يا رب ويا رب تعجبكم واللى يجرب يقوللى :blink: رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
newcomer بتاريخ: 15 ديسمبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 ديسمبر 2008 هاجرب و اقولك !! فكرتينى بسمير غانم فى المتزوجون ...... اوعى ترمى حاجة يا لينه!! رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
شاب مصري بتاريخ: 15 ديسمبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 ديسمبر 2008 انا من أعداء الكوسة سواء محشي أو باشاميل او خضار مسلوق :blink: تقدم مصر سيمر بعدة مراحل أول مرحلة هي القضاء على نظام مبارك رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
alsaher بتاريخ: 15 ديسمبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 ديسمبر 2008 حضرتك ذكرتيني بحاجة جميلة جدا والدتي كانت تعمل اللب بتاع الكوسة بطريقة مشابهة تقريبا بلحمة مفرومة وشوية حاجات في الفرن برضو wst:: إييييييييييه الواحد زهق من الأوردر وسنينه :lol: شكرا لكي أختي رباه إن لم اكن أهلا لبلوغ رحمتك *** فإن رحمتك أهلا لتبلغني لأنها وسعت كلّ شيء رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
لولا بتاريخ: 17 ديسمبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 17 ديسمبر 2008 ميرسي اوى لحضرتك على الوصفه دى اول مره اسمعها .. .. بصراحه حصل معايا زى الساهر افتكرت وصفه ماما كانت بتعملها برضه هى اتعلمتها هنا من السعوديه وهى اصلها شامى تقريبا .. بتقول ايه الوصفه بقى .. يتم تقطيع لب الكوسه لأجزاء صغيره جدا وبعد ذلك فى زيت يتم تحمير بصله صغيره جدا مفرومه وليست مقطعه واضافه فص او فصين ثوم مفروم للبصل حسب الكميه وبعدها مكعب (ماجى) وفلفل اخضر (شطه) و طماطم مفرومه وشويه صلصه عشان نعمل (صوص متسبك ) ونحط لب الكوسه لغايه ما يتسبك اوى وتكون بصوص خفيف اوى يعنى ميتها قليله . الأكله دى للناس اللى بتاكل اكل مشطشط ويتعمل معاها رز بسمتى . وممكن يتعمل معاها بطاطس تتقطع مكعبات وتتقلى وتتعمل بنفس الطريقه .. وبالهنا والشفا ,,, اكله نباتيه ميه فى الميه md2: تحياتى لولا طائره ورقيه رياح شديده خيط قصير الطائره ليست بين السماء ولا الأرض ..هذه انا!! لولا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصطفى عبد الوهاب بتاريخ: 17 ديسمبر 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 17 ديسمبر 2008 ممتاز فالكوسة من الخضروات المفيده للقلب The King Of Chefs And Chef Of Kings رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 20 ديسمبر 2008 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 ديسمبر 2008 ميرسي اوى لحضرتك على الوصفه دى اول مره اسمعها .. .. بصراحه حصل معايا زى الساهر افتكرت وصفه ماما كانت بتعملها برضههى اتعلمتها هنا من السعوديه وهى اصلها شامى تقريبا .. بتقول ايه الوصفه بقى .. يتم تقطيع لب الكوسه لأجزاء صغيره جدا وبعد ذلك فى زيت يتم تحمير بصله صغيره جدا مفرومه وليست مقطعه واضافه فص او فصين ثوم مفروم للبصل حسب الكميه وبعدها مكعب (ماجى) وفلفل اخضر (شطه) و طماطم مفرومه وشويه صلصه عشان نعمل (صوص متسبك ) ونحط لب الكوسه لغايه ما يتسبك اوى وتكون بصوص خفيف اوى يعنى ميتها قليله . الأكله دى للناس اللى بتاكل اكل مشطشط ويتعمل معاها رز بسمتى . وممكن يتعمل معاها بطاطس تتقطع مكعبات وتتقلى وتتعمل بنفس الطريقه .. وبالهنا والشفا ,,, اكله نباتيه ميه فى الميه تحياتى لولا ميرسى يا لولا هجربها واقولك رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان