بندق أفندى بتاريخ: 3 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مايو 2009 دايما نعمل البيتزا بالعجين أو الخبز .. طيب ليه ما تكونش بالمكرونة المسلوقة؟ الحالة كانت زهق من كل أنواع اللحوم والفراخ والأسماك هنا استخدمت مكرونة ودع عشان بتدى حجم أكبر يعنى بتوهمك انك أكلت كتير .. مسلوقة لمدة 8 دقائق .. فى الدقيقة السادسة هنحط معاها فلفل أخضر مقطع وفلفل أحمر اخترته حراق بس طلع حلو مش حراق .. وبروكلى وهنصفيها .. ( بس المثالى لها الاسباجيتى او الفوتتشيينى) وهننكهها بجنبة بارميزان مطحونة .وزيت زيتون . ينفع جبنة رومى وينفع جبنة شيدر مبشورة وأى نوع جبنة بيتبشر ويدوب بالحرارة .. ونرصها فى صينية .. ونحط عليها خلطة البيتزا اللى كنا عامليها فى مرة سابقة الخلطة هى بصلة ندبلها فى قليل من زيت الزيتون ثم أضفت عليه قطع لحم مقدد مملح ثمرب طماطم ( الايطالى المقشرة المعلبة - عشان فيها مزازة حلوة ) نضربها فى الخلاط ونضعها على البصل وتتبيلة حسب الذوق وأضفت الفلفل ألأخضر .. وممكن نضيف معاها لحم مقدد مقطع قطع ضغيرة بس كان الغرض انه مفيش نفس لأى لحوم ولا فراخ ولا سمك هنفردها على وجه المكرونة .. ونفرد عليها جبنة موتزاريللا .. وندخلها الفرن لمدة 10 دقائق لحد ما تحمر بهذا الشكل الرائع .. ونستمتع بطعم البيزا والمكرونة فى نفس الوقت كمان خفيفة جدا وسهلة الهضم .. وعيبها انه بتجوع بعد ساعة ونصف تمام بيتزاكونة دى من ابنى وهو صغير (عمر 3 سنين) كان بيصرخ ويقول عاوز مكنونة .. ولا زال من عشاق المكنونة .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
msayed بتاريخ: 3 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مايو 2009 ايه ده يا بندق أفندى أسميه إيه ده؟ إبداع الحمد لله إنى ما شفتش موضوعك ده والصورةالفظيعة دى إلا فى وقت الراحة لأأنه بصراحة جوعنى جداً سلام بقى أنزل أتغذى بس يا خسارة ما عندهمش بيتزاكونة ولا مكرونزا. :) :) :lol: رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
سهل جدا بتاريخ: 3 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مايو 2009 يا سلام عليكم يا حاج بندق أنا ما بفهامش في الطبخ بس بدخل مواضيعك كلها عشان أشوف الصور اللي تفتح النفس الله يسامحك , جوعتني وأنا لسه في الدوام هاعمل إيه دلقوتي ؟!! ومــَنْ أَحْســــَنُ مِــنَ اللـَّـــــــهِ حُـكْــــمًا لِقـــــَوْمٍ يُوقِـنــــــــــُونَ صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
زعلان بتاريخ: 3 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مايو 2009 :) ده اسمها ماكروني فورستير يا بندق اكلة معروفة رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 4 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مايو 2009 ايه ده يا بندق أفندىأسميه إيه ده؟ إبداع الحمد لله إنى ما شفتش موضوعك ده والصورةالفظيعة دى إلا فى وقت الراحة لأأنه بصراحة جوعنى جداً سلام بقى أنزل أتغذى بس يا خسارة ما عندهمش بيتزاكونة ولا مكرونزا. bsh:) bsh:) :ninja: تسلم يا عم م سيد من الجوع .. دى فارغ أكلى .. الحقيقة .. بس كمان اللى مريح فى القصة انه وزنى بينزل مع المستوى ده مع انه لما بتكلع أكلة حلوة بتكون لا تقاوم حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 4 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مايو 2009 يا سلام عليكم يا حاج بندقأنا ما بفهامش في الطبخ بس بدخل مواضيعك كلها عشان أشوف الصور اللي تفتح النفس الله يسامحك , جوعتني وأنا لسه في الدوام هاعمل إيه دلقوتي ؟!! ما بتفهمش فى المطبخ ليه يا سهل بيه؟ هو كيميا ولا كيميا؟ .. الموضوع أبسط مما تتصور ولعلمك بقى ولا مرة حد علمنى حاجة وقاللى ايه بينطبخ ازاى .. وكانت مفاجأة كبيرة لما جالى أمى وخالاتى لأول مرة فى جدة وكانو العيال فى مصر ومتوقعين ياكلو أكل جاهز بس كانو عاوزين شوربة بس .. وطلع فيه شوربتين وما لذ وطاب .. وكله بالمحاولة والخطأ .. وبعد شوية ما بيكونش فيه خطأ خالص بفضل الله .. دمت سعيدا ووهبت علم الطبخ ههههههههههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 4 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مايو 2009 (معدل) bsh:) ده اسمها ماكروني فورستير يا بندق اكلة معروفة صح معروفة .. فورستير دى يعنى شجرية .. بذمتك فيه منها؟ هم بيعملو باستا بس مش بطريقتى .. أمس شفت اعلان بالصدفة على قناة الراى عن مكرونة من بيتزا هت ما لحقتش أعرف اسمها ايه المهم دورت ولقيت دى .. والفرق واضح فى كل حاجة تم تعديل 4 مايو 2009 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
زعلان بتاريخ: 4 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مايو 2009 سيبك من بتاعة بيتزا هت دول يجوا ايه جنبك احنا بنعملها بالبروكلي والمشروم برضه bsh:) لو نزلت جدة انا عازم نفسي عندك فطار و غدا وعشا وتسلم ايدك يا بندوقه :ninja: bsh:) رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 4 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مايو 2009 سيبك من بتاعة بيتزا هت دول يجوا ايه جنبك احنا بنعملها بالبروكلي والمشروم برضه bsh:) لو نزلت جدة انا عازم نفسي عندك فطار و غدا وعشا وتسلم ايدك يا بندوقه :ninja: bsh:) تشرف وتؤانس .. وتنزل سهلا وتحل صاحب بيت .. بس عدى على الدمام الأول .. عشان انا حتى حينه فى المنفى .. بالرغم هنا المرور أسهل كتير من جدة .. انما احساسى بالمنفى برضه غير عادى .. فيه عروض على طيران البحرين من دبى للمنامة ب 1 دينار وقولى وأنا آجى أخدك .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
زعلان بتاريخ: 4 مايو 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مايو 2009 bsh:) ومين حيدفع الدينار رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 4 مايو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مايو 2009 ومين حيدفع الدينار لأ بقى انت عاوز الضرب .. يعنى جت على الدينار؟ ههههههههههه خليك عندك وهأبعتلك الدينار حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان