اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

صدور دجاج بالمسطردة ..


بندق أفندى

Recommended Posts

فى منتهى البساطة ..

تقطع الصدور شرائح رقيقة (كل صدر حوالى 3 شرائح) .. تتبل فى خلطة من المسطردة وزيت الزيتون والخل والملح تخلط جيدا فبل وضع الصدور .. تترك على الأقل ساعتين .. أو من الليلة السابقة .. ثم تحمر فى قليل من زيت الزيتون .. وهنا عافية ..

النص الأحمر ده اللى انا وقفت عليه أسويه .. والنص الفاتح ده ابن أختى الطالب عندى مؤقتا فى المطبخ ههههههههه

zgmlr2disjtmzner8lmw.jpg

قدمت مع مكرونة عادية بصلصة الطماطم وعليها قليل من ورق الريحان (جيبته من الريحان اللى مزرع فى مدخل العمارة) .. وهنا وعافية

i01meu2soajp9zh83eoj.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

على فكره الأكلة دى من ضمن اكلات المرأة العاملة .. تتبلها بالليل .. ترجع تضرب بايديها خمس دقايق فى المطبخ تطلع بالطبخه دى :wub:

تسلم ايدك والله يا شيف بندق .. لاحظت انك نوعت فى نوع المكرونه المرادى ,, والريحان اكيد هيديها نكهة مميزه بس انا مجربتوش

بخاف استعمل الأوراق العطريه دى طازه لأن بحس ان نكهتها قويه جدا .. غالبا بستعمل اوريجانو وبيدى نكهة ممتازه ومعتدله .

على فكره نفس صدور الفراخ دى ممكن تتعمل سندويتشات تحفه بعيش باغيت مع جبنه وخس وطماطم وما سترد وتحطها فى الجيرل وتبقى عشاء معتبر بردو :lol:

تحياتى

لولا

طائره ورقيه

رياح شديده

خيط قصير

الطائره ليست بين السماء ولا الأرض

..هذه انا!!

لولا

رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 3 أسابيع...
على فكره الأكلة دى من ضمن اكلات المرأة العاملة .. تتبلها بالليل .. ترجع تضرب بايديها خمس دقايق فى المطبخ تطلع بالطبخه دى smk:

تسلم ايدك والله يا شيف بندق .. لاحظت انك نوعت فى نوع المكرونه المرادى ,, والريحان اكيد هيديها نكهة مميزه بس انا مجربتوش

بخاف استعمل الأوراق العطريه دى طازه لأن بحس ان نكهتها قويه جدا .. غالبا بستعمل اوريجانو وبيدى نكهة ممتازه ومعتدله .

على فكره نفس صدور الفراخ دى ممكن تتعمل سندويتشات تحفه بعيش باغيت مع جبنه وخس وطماطم وما سترد وتحطها فى الجيرل وتبقى عشاء معتبر بردو :happy:

تحياتى

لولا

لولا هانم .. نوعت ولا عملتها تقليدية؟ يزيد عليها الريحان؟ هههههههههههههه

أنا حر .. عجبنى هآكل ما عجنيش برضه هآكل ههههههههههه

وده الفرق بينى وبين اللى بيطبخ وهو مرتبط بأمزجة مختلفة ..

عشان كده عندى جرأة أجرب أى حاجة .. وفى أول زواجى كانت زوجتى تخشى تجربة أشياء جديدة أحسن ما تعدجبنيش وأنا أقول وايه يعنى لو ما عجبتنيش .. هى أكلة ولا موتة؟ خلاص أكلة تفوت ولا حد يموت هههههههه .. وكانت تزعل أوى لما أقولها الأكلة دى ما عجبنتنيش بس بآكل .. وبأقول ناقصة كذا أو فيها زيادة كذا .. وأغلب شكواى من دسامة الأكل .. ودايما العبارة انت عاوزه يبقى مالوش طعم؟

نعود الى فرختنا .. الصدور ممكن تتعمل بطرق كثيرة جدا .. حتى دى كان يمكن اضافة بقدونس فى التتبيلة أو حتى ريحان .. وكان هيديها طعم زيادة وشكل رهيب أكتر

عجبنى أوى عيش الباغيت ده .. عشان انا دايما أقول بونجوووووووغ .. ههههههههه

دمتى سعيدة

تم تعديل بواسطة بندق أفندى

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انا عايز اجرب الفراخ ده لو سمحت :happy:

وماله يا عم تجرب على عينى وراسى .. هتعجبك أوى .. أحجزلك على أى طيران سعادتك؟

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

تسلم ايديك يا بندق بجد حلوة و تفتح النفس

و على راى لولا فعلا سريعة و سهلة و الواحد

يضرب ايده فى المطبخ يطلع بالطبق الحلو دة :happy:

أيوا .. هى سهل صحى سريع لذيييييييييييييييييييذ

بس تتبل من قبل ..

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انا عايز اجرب الفراخ ده لو سمحت :happy:

زعلان اسمها عايز اجرب الفراخ دى مش دة smk:

هو زعزع مؤكد سقط منه سهوا كلمة "طبق" طبقنا طبق فى طبقكم وكده يعنى

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...