اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

لوحة القادة

  1. عطر الجنة

    عطر الجنة

    الإشراف العام


    • نقاط

      2

    • إجمالي الأنشطة

      4173


  2. باهى الطائر الحزين

    • نقاط

      1

    • إجمالي الأنشطة

      9546


  3. suma

    suma

    الأعضاء


    • نقاط

      1

    • إجمالي الأنشطة

      684


المحتوى صاحب التقييم الأعلى

عرض المحتوى صاحب أعلى تقييم في 07/11/16 في جميع الأقسام

  1. بسم الله الرحمن الرحيم: انا أولادي يحبون كفتة الأرز ..كنت قديما أذهب بالخضار والأرز لللحام ....لكن من سنوات. انا بعملها بنفسي . كمية من اللحم المفروم قدر عددالآكلين أرز مطحون ( يباع بالكيلو) خضرة..بقدونس..بس أنا بضع كسبرة وشبت كمان ...بصل.حسب كمية اللحم المفروم..فصين ثوم . وفي الكبة. نعجن الجميع(شوية شوية حتى لا نخرب الكبة أي على مرات ) وبعدها نضع البهارات اللي بنحبها..أنا عن نفس. أفضل الفلفل الأسود والملح وممكن قليل من الروز ماري واقل من الجنزبيل . نعملها أصابع ..ممكن تعبأ في اطباق واحفظها في الفريزر او احمرها في الزيت واحتفظ بيها. وعند الطهي تسبيكة عادي جدا وأسقط عليها الكفته وتقدم مع الأرز المفلفل. احيانا نضع مكعبات بطاطس معها لتزيد الكمية وتجذب الأطفال...وبالهنا والشفا على قلبكم. سومه
    1 نقطة
  2. واول ماتشمي ريحة شياط تعرفي انها اتحرقت ترميها وتطلبي ديلفري هههه والله كنت داخل اتكلم عن البطاطس وبما ان ياللي سبق كل النبق يبقي اتكلم عن البيض . ضعي اربع ملاعق سمن بلدي ده لو لقيتيه وابقي قابليني ، في مقلاه ثم كسري بيضتان عليها رشة ملح وفلفل ابيض وطي النار غطي الخليط لدقائق التسويه حسب الطلب وبلهنا ...
    1 نقطة
  3. حضردتك بالفعل اعطتها نقطة .. و الخاصية تعمل دون مشاكل ..
    1 نقطة
  4. حقدم انا اول افتكاسة .. اولا انا بحب البطاطس مش لسواد عيونها لالالا .. لكن لانها بتحل ازمة ان الولاد عاوزين حاجة جنب المكرمة الست فرخة او لحمة هانم .. و الابلة مكرونة او الرز بيه .. صينية البتاتس .. اه هى كده بالتاء .. دلع و حركات .. المقادير .. كمية مناسبة للعدد .. لو الكيلو 4 يبقى لكل فرد واحدة .. زيت ذرة .. شبت.. كسبرة خضراء .. بصل .. لحم بتلو مقطع .. او قطع دجاج بدون جلد .. ملح و فلفل .. ماء .. الطريقة .. - هاتى صينية مناسبة للكمية و ضعى زيت الذرة .. - ضعى اللحم فيها .. - قشرى البطاطس و اغسليها و قطعيها حلقات و ضعيها بالصينية .. - بالكبة افرمى البصل و الشبت و الكسبرة و ضيفيها للصينية و قلبى .. - ضيفى كمية مناسبة من الماء بحيث تغطى سطح الاكل .. - ضعى الصينية على اول رف للفرن .. - قبل تمام النضج نضيف الملح و الفلفل و نزود مياه لو احتاجت .. الف هنا و شفا ..
    1 نقطة
×
×
  • أضف...