مساء الخيرات على عيونكم كلكلم.
اولا كل سنة وانتم طيبين ومتهنيين وطائعين لدين محمد هليه السلام...وبالنسبة لحلاوة المولد انا جبتها ولم استمع لدعوات المقاطعة لانها عادة لدينا.
نأتي إلى المكرونة.انا بحبها جدا وبكل أنواعها لكنها غداره وخاينة ياناس. يعني تتعب في عمايلها وتغرف صحن وتتبعه بآخر وتقول الحمد الله .....بعد سويعة تكون راحت من المعدة وتتركها خاوية تريد الإمتلاء من جديد ولولا الواحد عامل حسابه ويضع كام صحن بجانبها من..بروتين ممكن...خس مع طاطم ..!!!
انا اعمل المكرونة بطريقة عادية جدا..السلق ثم الصلصة وبتكون بها بصل وثوم ..الأولاد كانوا بيحبوها جدا..وممكن في الصلصة شوية لحم مفروم ..أو بواقي دجاج ..لكن التونة دي لم تجد معي سكة بالمرة ..كان يشير بها علي الطبيب الذي يتابع الدايت ( خلوا بالكم من كلمة .كان.دي)
اما الحين صعب على ارفع اناء المكرونة لتصفيته فكان الآتي مني..
...ممكن أعملها بالطريقة الصعيدية: أحمرها في الإيدام ثم أضع الماء المغلي والملح واتركها تتشرب زي الأرز على الشياطة..أنا بحبها أصلا كده.
...الطريقة التانية أسهل واسرع اطلبها من مطعم المحروسة بيعمل مكرونة عجب أطلب اللي أنا عايزاه وييجي لحد عندي !!
وللعلم أنا عثرت على المطعم ده بعد جهد جهيد هو تبع القوات المسلحة يعني لا غش في اللحوم ولا يحزنون وفعلا أكله طيب ومن حين لآخر مكالمة منهم تسأل عن الرضا السامي على ما يقدمونه..
وكنت قبلا من مدة كده بستسهل وأعمل أندومي. بس ناس كتيير قالت عنه كلام ..... مع إنه مصنع هنا في مصر..
كفاية كلام عن المكرونة. تصبحوا على خير.
سومه