النظرية الاولى هي نظرية (كله على كله مش ها تفرق)
المحترفين بيحبكوها بيقولك قلب اللحوم في البصل المقطع لغاية ما يتغير لونه وبعدين ضيف البهارات واحد واحد
وبعدين الفلفل الأخضر المقطع وقلب
كل حاجة ضيف وقلب
وده قبل ده وقلب
واللون بيتغير والبهارات بالترتيب
لا وايه أكلة فيها البصل قطع صغيرة وأخرى مفروم خشن وأخرى مفروم ناعم
وتانية التوم كامل وأخرى مفروم وتانية مهروس
خد مني الاكتشاف الجديد سعادتك
مش ها تفرق
قلب في الزيت أو حط كله فوق بعضه وبعدين الزيت فوق كل ده
حط كله كله في نفس الوقت فوق بعضه
البهارات والبصل والتوم والفلفل مقطع كبير ولا صغير ولا مهروس ولا ببعضه
اللحمة والفراخ والخضار
المهم غطيه وحطه على النار وعيش حياتك
والنتيجة سعادتك هيا هيا
والطعم هو هو يا مؤمن
المهم سعادتك اضبط كمية الميه عشان الأكلة ما تتحرقش
وتشمت فيك أبلة ظاظا
ناس بس بتحب تعمل مهمة وخبراء
الطبيخ ده حاجة سهلة خالص
وإلى اللقاء فى الحلقة القادمة مع نظرية طبخ جديدة
"نظرية سيب الطعم عليه",,,