اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

صدور تانى .. بس مكرونة أولانى ..


بندق أفندى

Recommended Posts

هنستبدل البطاطس بمكرونة مالهاش حل

4545814554_3941aa036f_o.jpg

صدور دجاج مخلية نرقها بقطعها طوليا بالعرض الى قسمين

تتبل بزنجبيل اخضر مع توم مفروم حوالى ربع ساعة .. ثم نضيف لها عصير ليمون وملح وخل عنب وزيت زيتون .. ونتركها ربع ساعة أخرى

ثم نضعها فى قلاية على نار متوسطة مع التتبيلة الخاصة بها .. حتى تجف تقريبا تحمر نضيف لها الفطر المقطع حتى ينضج ونرفعها من على النار

المكرونة اسباجيتى مسلوقة .. هنعمل لها صوص مخصوص .. 5 فصوص ثوم هنندبلهم فى قليل من الزبدة ثم نضيف نصف كوب حليب .. ونضسف نصف كون من حليب جوز الهند ومعلقتين كريمة ثم نبشر عليهم حوالى 32 جرام جبنة بارميزان

ونصب الصوص على المكرونة فى طبق التقديم

كمان كانت رهيبة .. دفعنى لها الرغبة آكل حاجة فيها توم .. بس هنا التوم طعم بدون رائحة

معلش الصورة يمكن مهزوزة شوية عشان كنت بأترعش وعاوز أخلص الصورة عشان ألتهمها :rolleyes::hysterical:

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...