بندق أفندى بتاريخ: 1 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 1 مايو 2010 (معدل) لأنه شكلها عامل زى الشريك .. أو فطيرة التمر كما يقال عليها هنا السمكة نويبى أو لوت نخليها من الشوك من الظهر ونفصل الرأس ونتبلها بخل وملح وفلفل أسود وعصير ليمون وزيت زيتون نقطع البطاطس قطع صغيرة ونضيف ما تيسر من خضروات أخرى .. لدى فلفل وفلفل حراق وسبراجوس قرب تنتهى صلاحيته ويضرب الفكرة الأساسية انه الشمر له رائحة ذكية وطعم طيب وسوف يكون اضافة لنكهة السمك المهم بعد تقطيع السمكة بالشكل المبين حتى يتسنى ثنيها فى الصينية نضغ أوراق الشمر فى قلب السمكة و3 فصوص ثوم مفدوغين ثم نتبل الجميع بزيت الزيتون وندخلها الفرن لمدة ساعة تقريبا تم تعديل 1 مايو 2010 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
mekkawy بتاريخ: 1 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 1 مايو 2010 (معدل) نرجو من الإخوة الكرام في المطبخ مراعاة شعور الإخوة المغتربين و اللي لسة ما معاهومش زوجاتهم حرام عليكوا يا ناس مش كدة ... و المصحف خلاص ريشت من الفراخ ... يا نص فحم ... يا نص شواية ... يا رب الفراخ تنقرض بأأأأأة مهو يا تخف إيديك يا بندق أفندي يا تعزمنا يا باشا عزومة حلوة كدة ندعيلك فيها دعوتين طازة زي أطباقك الجميلة دي بأحييك بجد طبق رائع و بالذات كوني من عشاق الأسماك ... منتاااااااااز مكاوى .. جعااااان تم تعديل 1 مايو 2010 بواسطة mekkawy رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
اغابي بتاريخ: 1 مايو 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 1 مايو 2010 نرجو من الإخوة الكرام في المطبخ مراعاة شعور الإخوة المغتربين و اللي لسة ما معاهومش زوجاتهم حرام عليكوا يا ناس مش كدة ... و المصحف خلاص ريشت من الفراخ ... يا نص فحم ... يا نص شواية ... يا رب الفراخ تنقرض بأأأأأة مهو يا تخف إيديك يا بندق أفندي يا تعزمنا يا باشا عزومة حلوة كدة ندعيلك فيها دعوتين طازة زي أطباقك الجميلة دي بأحييك بجد طبق رائع و بالذات كوني من عشاق الأسماك ... منتاااااااااز مكاوى .. جعااااان :closedeyes: :lol: :lol: :lol: :lol: ضحكتنى يا مكاوى انت بتجيب الكلام داه منين الله يعينك بجد ويجمع شملكم انت والمدام والاولاد - وتنزلنا اكلات بالصور تكون المدام هى بنفسها اللى عاملة الاكلات وشكرا جزيلا يا استاذ بندق تسلم الايادى واضح ان الاكلة شكلها طيب كتير وانا عندى سمك فى الفريزر خلينى افكر ممكن تطلع فى دماغى ولو جربتها حابقى احكيلك اغابي :) نـحن البلـــــدان الحقيقـيــة فى هــذا العـــالم . . . وليـــــس مــا يرســــم فـــوق الخرائــط نـحن الرمـــوز الحقيقيــــة فى هــــذا العــالم . . . وليــــــس اسمـــــاء القـــــادة العظمــاء . . . لاننـا نحـن من صنعـناهـم فرسـان العالـم الحقيقيـون . . هــم شعــوب الارض رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 16 مايو 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مايو 2010 نرجو من الإخوة الكرام في المطبخ مراعاة شعور الإخوة المغتربين و اللي لسة ما معاهومش زوجاتهم حرام عليكوا يا ناس مش كدة ... و المصحف خلاص ريشت من الفراخ ... يا نص فحم ... يا نص شواية ... يا رب الفراخ تنقرض بأأأأأة مهو يا تخف إيديك يا بندق أفندي يا تعزمنا يا باشا عزومة حلوة كدة ندعيلك فيها دعوتين طازة زي أطباقك الجميلة دي بأحييك بجد طبق رائع و بالذات كوني من عشاق الأسماك ... منتاااااااااز مكاوى .. جعااااان الموضوع سهل يا ميكو ياخويا .. ولا تتحوج لحد نهائى انت بس اتكل على الله وكله هيبقى تمام حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان