طريقة عمل كبدة الفراخ :
المقادير :
نصف كيلو كبدة دجاج طازجة
بصلة متوسطة + 2 حبة ثوم متوسطة
ملح - فلفل – هيل (حبهان) مطحون – 2 عود قرفة حصا – 5 حبة قرنفل حصا
5 عود بقدونس طارج
5 عود شبت طارج
2 حبة طماطم
سمن + زيت
الطريقة :
تقطع البصلة و الثوم الي شرائح رفيعة و توضع في السمن و الزيت علي النار الي ان تذبل قليلا
تضاف البهارات الي البصل علي النار مع التقليب .
يضافة البقدونس المقطع و الشبت المطقع الي البصل و البهارات مع التقيلب
ثم تقطع الطماطم الي قطع و تضاف الي الخليط السابق .
يفضل ا