ابو محمد بن مصطفي بتاريخ: 2 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 أغسطس 2010 يا سلام يا ايزوهاتك يامصر وياتري هي الطعمية اللي هتسجل هتبقي علي طريقة نعمة ولا العمدة ولا جاد ولا الشبراوي طب المش هيسجل بدوده ولا من غير الكشري هيسجل بالكمالة ولا قرديحي يعني في كشري بتاع ابو طارق وفي بتاع فلفلة كشري بالكوارع وكشري بالمشروم وكشري بالشورمة طب الكشري هيتصدر ازاي حد يفطمني اسئلة يجب ان يجيب عنها السيد المسئول قبل التسجل بس مينساش الكمالة القاهرة - في سابقة هي الأولى من نوعها أعلن الدكتور هاني بركات رئيس هيئة التوحيد القياسي انه تم الاتفاق بين الهيئة ومنظمة الايزو علي أن تأخذ مصر مبادرة لوضع مواصفات قياسية دولية للأغذية الشعبية التقليدية المصرية وتسجيلها عالميا حتي يمكن تصدير هذه الأغذية إلي الأسواق الدولية بمواصفات معتمدة. وقال بركات إن هذه الخطوة تأخرت كثيرا لدرجة ان بعض الدول قامت بإنتاج مأكولات مصرية دون الرجوع إلينا وقامت بتسويقها عالميا رغم ان حقوق الملكية الفكرية لها تعود إلينا مثل الجبنة الدمياطي التي تصدرها الدانمارك لكثير من دول العالم. وأوضح ان تسجيل هذه المأكولات عالميا سيمنع أي دولة من أن تنسبها لنفسها. وأشار رئيس هيئة التوحيد القياسي إلى أن برنامج التسجيل سيبدأ بالعسل الأسود وهو غذاء مصري خالص، وكذلك الحلاوة الطحينية والمش الصعيدي والكشري والجبن القريش والطعمية المصنوعة من الفول والفطير المشلتت وغيرها. وأكد بركات ان هذه الأطعمة لها محبون ومريدون في الدول العربية وحتي في الدول الأوروبية ويمكن بسهولة تسويقها رسميا طالما تم تصنيعها وفقا لمواصفات قياسية مصرية معترف بها عالميا. مصراوي يا قدس يا سيدتي معذرة فليس لي يدان ، وليس لي أسلحة وليس لي ميدان ، كل الذي أملكه لسان ، والنطق يا سيدتي أسعاره باهظة ، والموت بالمجان ، سيدتي أحرجتني، فالعمر سعر كلمة واحدة وليس لي عمران ، أقول نصف كلمة ، ولعنة الله على وسوسة الشيطان ، جاءت إليك لجنة، تبيض لجنتين ، تفقسان بعد جولتين عن ثمان ، وبالرفاء و ا لبنين تكثر اللجان ، ويسحق الصبر على أعصابه ، ويرتدي قميصه عثمان ، سيدتي ، حي على اللجان ، حي على اللجان ! رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Ambitious بتاريخ: 2 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 أغسطس 2010 هى الفكرة قد تبدو مضحكة للبعض بس انا مش شايف فيها حاجة غلط .. يعنى لو قدرنا نصدر المش وجابلنا دخل قومى سواء بدوده ولا من غير دوده هنقول لأ ؟؟ خير وبركة ده غير ان الحاجات دى اكلات مصرية وتعتبر من تراث الشعب المصرى وفى جهات تانية بتستغل الافكار دى وتسوقها وهى اساسا بتاعتها .. المقال ذكر الجبنة الدمياطى كمثال وعندك اسرائيل خدت فكرة الطعمية ونسبتها ليها ولثقافتها .. شايفها خطوة كويسة وان كانت تبدو طريفة رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
عادل أبوزيد بتاريخ: 2 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 أغسطس 2010 فكرة مهمة جدا طال إنتظارها و خاصة بعد سماعنا أن إسرائيل تعرض كثير من الأطعمة المصرية بإسم أطعمة إسرائيلية. ما سبق كان إستهلالا لابد منه أذكر أنى إهتممت فترة بالجبن الرومى و قمت بالبحث فى كل مكان و لم أجد أى إشارة إليها و لم أعرف أنها تباع فى أى مكان بالعالم إلا مصر و إذا كان بالشئ بالشئ يعرف فقد تسائلت و بحثت الجبن الشيدر و عرفت أن أمريكا أنشأت جهازا مسئول عن تسجيل الجبن الشيدر و تحديد مواصفاتها التى لا تخرج عنها و لا يمكن إطلاق إسم شيدر إلا على الجبن الذى يتطابق مع المواصفات الأمريكية للجبن الشيدر. ألا يستحق الأمر أن يتم تسجيل مواصفات الجبن الرومى ؟ و بالمناسبة تعرف الجبن الرومى فى الإسكندرية بإسم الجبن التركى و سألت المصريين الذين زاروا تركيا فقالوا أنهم لم يجدوا أثرا لما نعرفه بإسم الجبن الرومى مواطنين لا متفرجين رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
doha بتاريخ: 2 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 أغسطس 2010 مش عارفه لفت نظري في الخبر حاجه تانيه خالص غير الي لفتت نظر حضراتكم .. مش ملاحظين معايا ان اي خبر ( جديد من نوعه ) ممرش علينا قبل كده او بمعنى ادق متبرمجناش على رد الفعل المناسب تجاهة فورا بنتعامل معاه من زاوية فين الخطأ او هنحطه تحت اي بند نعاير بيه انفسنا ؟ مش عارفه ليه بقت الموضه السائده مش اننا نفكر ليه حصل ده او ياترى ايه الفائده المتوقعه من كده وانما النغمه المتصدرة .. وعندك واحد عك وصلحه .. انا مش بقصد صاحب الموضوع بالعكس اعتراضه الى حد ما في محله وان كنت مع الجانب القائل بانها خطوة مهمه خاصه وانا مهتمه بشكل شخصي جدا بتوثيق كل الاكلات الشعبية المصرية بكل طريقة اتمكن منها لان الطعام وان بدى شيء عادي الا انه جزء صميم من ثقافتنا الي للاسف بدأت تتلاشى من وقت بعيد وللاسف برضه مش شايفه اي محاولات جاده لاستبقائها.. ممكن فعلا يكون الخبر بند للسخرية او الاستخفاف او يعني هي جات على دي ولكن ممكن جدا واكتر بكتير انه يكون حاجه كويسه وشمعه ـ ولو شديده الضآلة ـ في النفق المظلم .. اننا نسجل المش او الطعمية مش دي القضية لكن اننا ناخذ كل حاجه تتعمل كبيرة كانت او صغيره بالتريقة وانتقاص من قام بيها او فكر فيها بجد ظاهرة تحتاج لمزيد من الدراسة.. ..إذا دعتك قدرتك على ظلم الناس فتذكر قدرة الله عليك .. رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Salwa بتاريخ: 2 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 أغسطس 2010 طيب.... طيب.... ايه رايكم بقى ف المصريين الأذكياء قوى ....المفتحين قوى ...(( هههه....اصل بجد شئ لايصدقه عقل )) .. اللى راحوا بقى ...(( واقتبسوا )) اشهر حاجة اسبانية .....بيفطرها اغلب الاسبان او بياكلوها يعنى ساعة العصر .. وهى انهم بيسقوا (( بيسقسقوا يعنى زى ما بيقولوا ف مصر )) الشورو ..(( اللى هو زى بلح الشام بس معمول زى اصابع البسكويت ..او بمعنى ادق ....تقلى العجينة بعد وضعها كأنها (( كعكة )) ثم تقسم بتقطيعها بالمقص الى اصابع ...وتقدم معها الشيكولا الساخنة ... واليكم الخير .... قرأته لسا طازة .فى جريدة (( الباييس )) ..,كنت ناوية اكتبه الصبح هنا ورجعت ف كلامى ... والجميل بقى ...أن الفكرة (( اقتبسها )) ناس مصريين جم هنا سنة 2006 ...!!! وعملوا لها كام فرع حتى ف ستراليا ..وافتتحوا ف القاهرة اول محل من نوعه ...!!!!!!! المصريين اهمه.... ولما سألوهم ...قالوا ...ماهو برضه ده اكلة مصرى ...ده بلح الشام .. الصراحة هى نفسها عجينة لقمة القاضى او الزلابية .. بس ايه رأيكم؟؟؟ .http://www.elpais.com/articulo/cultura/egipcios/mojan/churro/elpepucul/20100731elpepucul_1/Tes * ELPAIS.com > * Cultura Los egipcios mojan el churro Abre en El Cairo la primera chocolatería tradicional para degustar el dulce español Jeringos, tejeringos, tallos, calentitos... con azúcar o con anís, con un buen cafelón con leche pero, sobre todo con espeso y negrísimo chocolate. Mmm, los churros. Tan españoles como la mantilla, el jamón serrano o el fino; crujientes y dorados por fuera, tiernos por dentro, con el toque justo de sal y un poquito aceitosos. Los churros, mmm, ¡como para no sucumbir, aunque sea a 40 grados a la sombra! Así lo ha pensado un empresario egipcio-australiano que desde hace un mes ofrece a los cairotas la posibilidad de mojar El Churro en un nuevo establecimiento inaugurado con ese nombre en la capital egipcia. La fruta de sartén española por excelencia (con permiso de las porras), está ahora al alcance de los paladares árabes en la primera churrería que abre en este rincón del planeta. Huele a fritanga ya un piso arriba y un piso abajo. El aroma lleva, prendido por las narices, hasta el rincón de la quinta planta de la primera fase de uno de los más grandes centros comerciales de Oriente Próximo. Se divisa a lo lejos el cartel y la erre doble de El Churro se convierte casi en una alegoría de la españolísima eñe. Abierto de par en par al ir y venir de galabeyas y hiyabs, la churrería se presenta a este nuevo mundo desde un rincón acristalado donde se divisa, reluciendo inoxidable, la reina de la fiesta: la churrera. Aceite hirviendo espera bajo la boca estrellada. El hilo de masa cae con brío y el aún poco mañoso churrero egipcio va cortando porciones generosas de a veintitantos centímetros que penetran en el líquido dorado y bailan hasta alcanzar un punto justo. "El Churro es el primero de los diez establecimientos que se abrirán en la región hasta 2011" explica Mina Barsoum, responsable de operaciones de la empresa que ha puesto en marcha la idea. En agosto, siguiendo el éxito de este primer "ministerio de chocolatería", como han apellidado al lugar, se abrirá otro local en El Cairo y uno más en Beirut, en Líbano. Después vendrán los Emiratos Árabes y Turquía y más tarde el Reino Unido. Ya mojan el churro en Australia. "Estuvimos en España en 2006 y vimos que se podía encontrar esta delicia en todas partes. Abrimos 22 establecimientos por toda Australia y después saltamos a China", explica el empresario. Barsoum nació en El Cairo aunque es la primera vez desde entonces que vuelve al país de su padre. "Pensamos que a los árabes les encantaría. Tienen un dulce muy parecido y en general son tremendamente golosos. Los fines de semana es imposible encontrar una mesa libre", cuenta. Chocolate con secreto Yasser Yaoub no huelga en explicaciones. Es el responsable de la sala y se interesa "por cada cliente". "A la gente le encantan. Los árabes somos golosos por naturaleza. Nos gustan los dulces y el chocolate. Cómo no iba a ser un éxito". Por eso para acompañar a la fritura nada mejor que "auténtico chocolate español". Este egipcio conoce de memoria la historia de Hernán Cortés y el cacao. Cómo lo llevó a España "para convertirlo en una bebida real" y cómo después se popularizó "debido a sus saludables propiedades", detalla. En su opinión, a pesar de lo que digan los belgas y los franceses, "no hay otro chocolate como el de España", y el que se consume en El Churro "sólo viene de allí", asegura. La marca del fabricante, así como la receta de elaboración son su "secreto mejor guardado" detalla el egipcio. Y señala una sala tras él en la que trabajan los alquimistas del bombón y la masa. Para muestra, un botón. En una generosa taza de porcelana acompañada de una bandeja de churros espolvoreados con azúcar glass, viene un chocolate caliente, humeante; ni muy espeso, ni muy líquido. El aroma perfecto; ni muy dulce, ni muy amargo. De sabor delicioso a chocolate a la taza y a tardes de domingo en familia o a noches de juerga bien rematadas en San Ginés. Al churro le falta un punto pero apunta maneras y el toque justo de fritura espera apenas 30 segundos más tarde en la freidora. Un grupo de mujeres saudíes se interesa desde la entrada y pide una ración "por probar". El churrero recoge el guante y aguanta el medio minuto añadido mientras la masa, ahora sí, va cogiendo el color moreno que la caracteriza. El pariente egipcio Mientras, Yaoub explica que los churros no son un dulce totalmente ajeno a la cultura culinaria egipcia porque en aspecto se parecen al balah el sham, uno de los más populares postres locales, aunque su elaboración sea más parecida a la de los buñuelos porque incorpora huevo a la mezcla de harina y agua. "Tuvimos la idea de poner chocolate de cobertura en pequeños botes para mojar, como alternativa o complemento al chocolate caliente, así añadimos un poco de variedad", detalla Barsoum. "No a todo el mundo le gusta el chocolate con leche; hay quien lo prefiere amargo, blanco o con un poco de dulce de leche". Para el asesoramiento contaron con algunos españoles, aunque no desvelan si en la empresa existe algún aporte hispano más a parte de los nombres y la tradición: entre sus otras especialidades están el castizo Madrid Mocha (chocolate con un toque de café), y el "auténtico" Barcelona (cacao con mantequila de cacahuete). Es la hora. Ante un revuelo negro de niqabs, Yaoub sirve unos churros dorados flanqueados por sendos cuencos de chocolate blanco y negro. Tres manos enguantadas se lanzan hacia ellos con curiosidad y sin dudas comen: unos solos, otros bien mojados. Se acierta a vislumbrar un velo que se alza en un rápido movimiento y un rostro blanquísmo con la boca abierta para el homenaje. El velo cae. Los ojos se cierran. No hacen falta palabras. Mmm, los churros. * Churros www.DealTime.com (وَمَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِناً مُتَعَمِّداً فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِداً فِيهَا وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَاباً عَظِيماً) [النساء : 93] رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Salwa بتاريخ: 2 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 أغسطس 2010 طيب ... نقول كمان ... بما ان الشئ بالشئ يذكر يعنى .. سبق لى هنا من كام سنة ومش فاكرة مين كان بيتكلم على المشاريع الجديدة ؟؟؟ واقترحت مشروع .... مش فاكرة بقى يومها لغيت اللى كتبته ..(( ربما من سخرية البعض )) ..او ان ماكتبته لازال مكتوبا .. قلت ..وسوف اعيد ما سبق وقلته .. مشهور جدا جدا جداااااااااااااا............ف كل انحاء اسبانيا ..مشروب (( الاورشاتا دى تشوفا )) فيه ناس تستسهل وتطلق عليه ....(( الشوفا)) .. سمعت ...(( لم ارى )) ان فيه واحد مصرى او عربى افتتح محل لهذا المشروب ..ف مصر . هو ببساطة .. عصير حب العزيز .. ببساطة متناهية .....هو عصير حب العزيز مضاف له ماء واحيانا سكر ... يعنى اسهل من حب العزيز عندنا (( مفيش ؟؟ والا ده كمان ...خصخصوه ؟؟)) ... مشروب رائع بمعنى كلمة رائع ... مفيد طبعااااااااا انا شخصيا احضره ف المنزل ....,كنت دائما اضيف له الحليب (( للأولاد يعنى )) بدلا من الماء .. وهو ببساطة يتم نقع حب العزيز لمدة يوم كامل او يومين مع تغيير المياه بصفة منتظمة ....ثم يتم عصر حب العزيز ف معصرة الجزر .( اقصد خلاط الجزر يعنى ) يقدم مع الاور شاتا ....بسكويت هش ... او يشرب مثلج .. بالضبط بالضبط ....بالضبط يعنى ...هو ف شهرة عصير القصب عندنا .. وضحت الفكرة ؟؟؟ بالنسبة للجبنة (( التركى )) ......لو كان صانع الجبنة التركى ( الاسكندرانى ) عنده ضمير .. فبالتأكيد ...الجبنة التركى الاسكندرانى لايوجد لها مثيل ف كل انحاء العالم ...لاف فرنسا ولا ايطاليا رغم افتخارهم بالبرميسانو ( بارميزان ) .ولا حتى ف سويسرا او هولندا ...ده حقيقى يعنى ..ولا اى مكان فعلا .. لكن؟؟؟ يظهر ان الضمير اصبح عملة نادرة على كل المستويات .. وتقريبا ممكن نقول ....كل حاجة بقت مغشوشة ... وللأسف ...العملة الرديئة هى التى اصبحت تطرد العملة الجيدة .. مفيش جبنة زى بتاعة زمااان ..فيه بتشبه لها جدااا ..ف ايطاليا واسبانيا ...بس.. وبالنسبةللأكلات المصرية المشهورة ....يتم طهيها ف مطاعم لبنانية وسورية ...ولايقال ابدااا انها اكلات مصرية ..(( المصرى فعلا فعلا ...تاجر خايب...ميعرفش يبيع السلعة جيدااا كما اللبنانى او السورى ... واضف لهم الآن...الاسرائيلى ..)) يعنى الفلافل والكشرى ...,الكفتة المغطاة بالطحينة ...بقدرة قادر اصبحت هذه اكلاتهم الشعبية بجانب الحريرة وطباخ روحه والشيخ محشى ...!!! و... بجد ...خللوا المصريين يحاولوا يعملوا حاجة بقى من نفسهم .. مش سبق لنا وقلنا ان ....شعبان عبد الرحيم رغم كل الهزل ..والضحك علينا ..((هو اولى بفلوسنا من كل من نانسى وعاصى وسميرة وكااااااظم(كازم) ؟؟ وغيرهم ؟؟؟)) احرام على بلابله الدوح حلال للطير من كل جنس ؟؟ بس ايه رأيكم ف اقتباس المصريين؟؟؟ عموما.... اكيييييييييييييد برضه ....العرب زماااااان هما اللى ادخلوا الاكلة دى اسبانيا ...هى و (( حب العزيز )) .. تصبحوا على خير.. (وَمَنْ يَقْتُلْ مُؤْمِناً مُتَعَمِّداً فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِداً فِيهَا وَغَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَاباً عَظِيماً) [النساء : 93] رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مسافر زاده الخيال بتاريخ: 3 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 أغسطس 2010 بعد السلام والتحية ايش يطلع حب العزيز؟؟؟؟؟؟ (له علاقة بعزيز مصر تاريخيا)؟؟؟؟؟؟؟ وما تسموه (بلح الشام) يسمى عندنا (طرمبه) واظن ان اصل الاسم (تركي) راية في البلكونه... شاره عالعربية.... زملكاوي عيلتي كلها زملكاويه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
doha بتاريخ: 3 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 أغسطس 2010 اسمح لي افتيك .. حب العزيز شيء عجيب غريب مش موجود في السعوديه نهائيا .. شفته في حياتي كلها مرتين اثنين بس .. حاجه اشبه بالحمص او العدس لكن منتفخ ومنقوع في مية وطعم عصارته يشبه الى حد كبير طعم حليب جوز الهند . عن نفسي مش من هواة حب العزيز بس المصيبة اني حتى معرفش هو اصلا ايه يعني نبات ولا مكسرات ولا بيجيبوه منين اساسا .. خليها مستوره .. ..إذا دعتك قدرتك على ظلم الناس فتذكر قدرة الله عليك .. رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مسافر زاده الخيال بتاريخ: 3 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 أغسطس 2010 حليب جوز الهند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اللى اعرفه ان جوز الهند نبات:unsure: من طائفة النخيل!!!!!!!! طلع يتحلب؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راية في البلكونه... شاره عالعربية.... زملكاوي عيلتي كلها زملكاويه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مغتربة بتاريخ: 3 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 أغسطس 2010 حليب جوز الهند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اللى اعرفه ان جوز الهند نبات:unsure: من طائفة النخيل!!!!!!!! طلع يتحلب؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حليب جوز الهند هو اسم مجازى لما حضرتك تقطع الثمره و تاخد الجزء الابيض تبشره و بعدين تحط عليه ماء ساخن و تتركه لغايه ما يبرد لدرجه حراره الغرفه و بعدين تعصر الجزء المبشور فيه جدا جدا هيتكون سائل ابيض بيشبه اللبن علشان كدا اطلق عليه حليب جوز الهند و على فكره هو ليه فوائد غذائيه جمه و بيستخدم كتير فى المطبخ الهندى و الشرق اسيوى اما حب العزيز فله اسم اخر هو حب الزلم او لوز الارض او ثمره نبات السعد او اسمه العلمى الى هو Cyperus esculentus و دى صورته ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
طه بدر بتاريخ: 3 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 أغسطس 2010 (معدل) اولا تعالوا نفكر فى الخبر وفى تاريخه يا جماعة ولا تنسوا ان هناك شىء عالمى اسمه الجات وحقوق الملكية الفكرية وان هناك معركة بين الفلسطينين والاسرائيلين واللبنانين على حقوق ملكية التبولة وغيرها من الاكلات الشامية اكيد الموضوع مش تهريج ولا فكاهة ما اعرفه عن الموضوع ان انتاج هذه المواد بعد تسجيلها سوف يصبح مغرم طبقا للجات يعنى تروح ابو شقرة تطلب ربع كباب فتدفع ثمن الاكل وحقوق الملكية لاصخاب الاختراع اللى سبق وسجلوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لهذا صرخ بعض العقلاء فى مصر عندما سجلت الصين حقوق الملكية للفول والطعمية وغيرها الموضوع خطير فعلا وهذه دول تتحرك لعشرات السنين ونحن نسخر من اى محاولة لتفادى الوقوع فى المشاكل تذكروا حقوق ملكية فكرية للافلام وحقوق بث للمباريات وحقوق اختراع للدواء وغيرها كثير ومن لا يركب القطار ستدهسه عجلاته تحياتى تم تعديل 3 أغسطس 2010 بواسطة طه بدر رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
se_ Elsyed بتاريخ: 3 أغسطس 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 أغسطس 2010 السنة اللي فاتت كنت معدي على طنطا فحودت أشتري حلويات من عند السيد البدوي .... وبدون مبالغه كنت بقى لي 30 سنة مثلاً ما شوفتش الحاجات دي ، أنواع حلويات غريبة بس لذيذة مش عارف إسمها بس دايماً بتتباع في الموالد ... وكمان حب العزيز كنت غشيم وبأحسبه بيتاكل كده ... لكن طلع لازم يكون منقوع في ميه .. بس ما حبتوش عشان بيشرقني وأبقى عاوز أعمل زي دكاترة السنان واحط خرطوم ميه في بؤي وانا باكله وبالمناسبة اللذيذة دي إليكم أغنية للفنان اللذيذ عبد العزيز محمود " حب العزيز .. حلو ولذيذ .. والربع بقرش " http://www.youtube.com/watch?v=pbINm8uoU0U الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق .. و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة .. فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً .. و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان