مغتربة بتاريخ: 4 ديسمبر 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 ديسمبر 2010 استاذ بندق عندى سؤال بسيط اتمنى انك تفيدنى فيه انا من عشاق الجبنه البري لكن مش باكلها غير بطريقه واحده كمقبلات مع الفاكهه او الخبز كنت حابه اجدد و ادخلها حشوه مثلا فى بيف باسترى او جلاش لكن مش عارفه لو اتخبزت ينفع و لا لا يعنى هل تتحرق او تسيح او طعمها يتغير من الخبز انا قلت اسالك قبل ما اجرب و يا ترى لازم اشيل الطبقه السميكه قبل الحشو و لا احشى بيها عادى من غير ما اشيلها يا رب مكنش تقلت عليك باسئلتى تحياتى ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
se_ Elsyed بتاريخ: 4 ديسمبر 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 ديسمبر 2010 الجبنه البري دي غير الطريق البري ؟ سابتكو يعني وكده ؟ لأ بجد .. دي غير الجبنة القريش ؟ الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق .. و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة .. فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً .. و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مغتربة بتاريخ: 4 ديسمبر 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 ديسمبر 2010 استاذ سى السيد انا اسفه مداخلتك خلتنى اخد بالى انى كتبتها بطريقه ممكن تنطق بيها بطريقه غير صحيحه هى مش برى من البريه لا هى بري (brie) هى نزع من الاجبان الفرنسيه طعمها لذيذ جدا بص خلينى احط لك صورتها اكيد هتعرفها معلش عديهالى المره دى المنتدى النهارده متجنن عليا و بدخله بالعفيا اساسا تحياتى ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 الجبنة دى رهيبة الطعم حشو سندوتش تحت الجرل ماشى حشو صدور فراخ فيليه مع الزيتون والأعشاب ماشى حشو سندوتش مع الفلفل وتحت الجرل او الفرن كمان ماشى مفيش جبنة بترفض تدخل الفرن غير الجبنة القديمة المصرية عشان متحنطة بس هههههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مغتربة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 شكرا استاذ بندق هجربها باذن الله لكن بيتهيالى اشيل الطبقه السميكه و لا زى ما هى تحياتى ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Folana بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 السلام عليكم ورحمة الله... فتحتى شهيتى عزيزتى مغتربة للجبنة البرى.... من الاصناف المحببة لى فعلا... هى افضل حاجة لها انك تتناوليها كمشهيات كده مع عين الجمل او العنب او شرائح التفاح او مع البسكويت المملح... لكن عمرى مافكرت استخدمها للحشو الحقيقة... اصلها طرية جدا وحتهدر معايا فى الحشو وحتسيح واغلب الظن ان طعهما المميز حيروح فى الوبا.. لكن جربى وقولى لنا على النتيجة ..واظن افضل انك تشيلى الطبقة البيضا بس على الهوا يعنى حاولى تكون رقيقة جدا .. او ممكن تقطيعها قطع صغيرة كلها بطبقتها زى ماهى...مش عارفة ايه الصح..لكن طالما بتجربى...فجربى كل الطرق الممكنة اللى تحافظى بها على كمية الجبنة زى ماهى... ولابو الأسيان أقول..هى بعينها زى الجبنة القريش..غاية ماهناك ان الكيلو سعره يتراوح مابين 250 الى 300 جنيه تقريبا...عمرى ما اشتريت كيلو على بعضه للامانة..لكن بأشترى قطعة بيكون ثمنها حوالى 35 جنيه...تزن يمكن 120 جرام او اقل او اكتر مش متأكدة...مش عارفة بقى بالنسبة لدول البترول المتقدمة سعرها بيكون ايه... علشان كده مش حأحشى بها اى حاجة لانى بأتناولها عن طريق الاستحلاب..:) وممكن على فكرة تستخدمى الجبنة الكيرى مع الموتزريلا فى الحشو ..وتحلى بالبرى... منتظرين النتائج ..يمكن اجربها... اسعد الله صباحك { لَّقَدْ كُنتَ فِي غَفْلَةٍ مِّنْ هَـٰذَا فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلْيَوْمَ حَدِيدٌ } رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مغتربة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 السلام عليكم ورحمة الله... فتحتى شهيتى عزيزتى مغتربة للجبنة البرى.... من الاصناف المحببة لى فعلا... هى افضل حاجة لها انك تتناوليها كمشهيات كده مع عين الجمل او العنب او شرائح التفاح او مع البسكويت المملح... لكن عمرى مافكرت استخدمها للحشو الحقيقة... اصلها طرية جدا وحتهدر معايا فى الحشو وحتسيح واغلب الظن ان طعهما المميز حيروح فى الوبا.. لكن جربى وقولى لنا على النتيجة ..واظن افضل انك تشيلى الطبقة البيضا بس على الهوا يعنى حاولى تكون رقيقة جدا .. او ممكن تقطيعها قطع صغيرة كلها بطبقتها زى ماهى...مش عارفة ايه الصح..لكن طالما بتجربى...فجربى كل الطرق الممكنة اللى تحافظى بها على كمية الجبنة زى ماهى... ولابو الأسيان أقول..هى بعينها زى الجبنة القريش..غاية ماهناك ان الكيلو سعره يتراوح مابين 250 الى 300 جنيه تقريبا...عمرى ما اشتريت كيلو على بعضه للامانة..لكن بأشترى قطعة بيكون ثمنها حوالى 35 جنيه...تزن يمكن 120 جرام او اقل او اكتر مش متأكدة...مش عارفة بقى بالنسبة لدول البترول المتقدمة سعرها بيكون ايه... علشان كده مش حأحشى بها اى حاجة لانى بأتناولها عن طريق الاستحلاب..:) وممكن على فكرة تستخدمى الجبنة الكيرى مع الموتزريلا فى الحشو ..وتحلى بالبرى... منتظرين النتائج ..يمكن اجربها... اسعد الله صباحك هى بعينها الجبنه القريش برضه ;) ;) افكارك جميله هحاول اطبقها على فكره انا عمرها ما باتت عندى اساسا يعنى تدخل البيت من هنا ساعه بالكتير و اكون مخلصاها من هنا المشكله بقى ان فى الدايت مبقدرش اقربلها و لو بالنظر حتى لانها حوالى 45% منها بيكون دهون و كل مازادت نسبه الدهون بتكون ارقى ان شاء الله اجرب و اقولك عل النتايج تحياتى ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
MZohairy بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 السلام عليكم ورحمة الله... فتحتى شهيتى عزيزتى مغتربة للجبنة البرى.... من الاصناف المحببة لى فعلا... هى افضل حاجة لها انك تتناوليها كمشهيات كده مع عين الجمل او العنب او شرائح التفاح او مع البسكويت المملح... لكن عمرى مافكرت استخدمها للحشو الحقيقة... اصلها طرية جدا وحتهدر معايا فى الحشو وحتسيح واغلب الظن ان طعهما المميز حيروح فى الوبا.. لكن جربى وقولى لنا على النتيجة ..واظن افضل انك تشيلى الطبقة البيضا بس على الهوا يعنى حاولى تكون رقيقة جدا .. او ممكن تقطيعها قطع صغيرة كلها بطبقتها زى ماهى...مش عارفة ايه الصح..لكن طالما بتجربى...فجربى كل الطرق الممكنة اللى تحافظى بها على كمية الجبنة زى ماهى... ولابو الأسيان أقول..هى بعينها زى الجبنة القريش..غاية ماهناك ان الكيلو سعره يتراوح مابين 250 الى 300 جنيه تقريبا...عمرى ما اشتريت كيلو على بعضه للامانة..لكن بأشترى قطعة بيكون ثمنها حوالى 35 جنيه...تزن يمكن 120 جرام او اقل او اكتر مش متأكدة...مش عارفة بقى بالنسبة لدول البترول المتقدمة سعرها بيكون ايه... علشان كده مش حأحشى بها اى حاجة لانى بأتناولها عن طريق الاستحلاب..:) وممكن على فكرة تستخدمى الجبنة الكيرى مع الموتزريلا فى الحشو ..وتحلى بالبرى... منتظرين النتائج ..يمكن اجربها... اسعد الله صباحك هى بعينها الجبنه القريش برضه ;) ;) افكارك جميله هحاول اطبقها على فكره انا عمرها ما باتت عندى اساسا يعنى تدخل البيت من هنا ساعه بالكتير و اكون مخلصاها من هنا المشكله بقى ان فى الدايت مبقدرش اقربلها و لو بالنظر حتى لانها حوالى 45% منها بيكون دهون و كل مازادت نسبه الدهون بتكون ارقى ان شاء الله اجرب و اقولك عل النتايج تحياتى انا مابحبش غير الجبنه الأمنتال Vouloir, c'est pouvoir اذا كنت لا تقرأ الا ما يعجبك فقط فإنك لن تتعلم ابدا Merry Chris 2 all Orthodox brothers Still songs r possible رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
se_ Elsyed بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 عرفتها عرفتها .. هي الجبنة الرومي بس إنتو بتدلعوها زي الأسكنداروية ما بيقولوا عليها تُركي ؟ بصراحة ما أعرفهاش ... وكبيري قوي يوم ما أكل جبنه فلمنك بأحس إني طاير بجناحات لكن بأمانة عندنا كام هايبر ماركت هنا معينين فيهم الحاجات البطالة دي ... بس بأخاف أقرب لها ... مش عارف ليه مش عشان الثمن بالتأكيد .. لكن يمكن عشان أخاف أتعور .. او يطلع طعمها وحش ... الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق .. و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة .. فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً .. و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مغتربة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 مش عارف ليه مش عشان الثمن بالتأكيد .. لكن يمكن عشان أخاف أتعور .. او يطلع طعمها وحش ... يبقى لازم تجربها و اكيد هتغير رايك بص جرب فى حته صغيره جدا و ممكن كمان الى واقف على كورنر الاجبان بيدوقك منها قبل ما تشترى و شوف بالمره لو بتحب الاجبان العربى يبقى كمان لازم تجرب الحلوم اشتريها و اشويها على الجريل زى ما هى كل ناحيه نس لغايه ما تحس انها نشفت شويه ( مش كتير ) و استمتع بيها كمقبلات شهيه جدا لكن ابعد عن الريكفور او الجورجونزولا لان طعمهم لاذع مش اى حد بيحبه جرب البرى و الحلوم كبدايه و بلغنا ايه رايك تحياتى ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
se_ Elsyed بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 ديسمبر 2010 طب تخيلي إني باموت في الريكفور ههههههههههه الجبنة المعفنة والحلوم بأكلها في المعجنات الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق .. و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة .. فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً .. و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 6 ديسمبر 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 ديسمبر 2010 طب تخيلي إني باموت في الريكفور ههههههههههه الجبنة المعفنة والحلوم بأكلها في المعجنات طيب جرب الحلوم المشوية أو المقلية مع الريحان والموضوع بسيط أوى أصلا هى بتكون مطاطة وجامدة وأول ما تشويها هتحس بيها بدات تكون أطرى ممكن تتبتدى من أول طرية الى مقرمشة حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان