اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

سؤال بسيط شيف بندق


مغتربة

Recommended Posts

استاذ بندق عندى سؤال بسيط اتمنى انك تفيدنى فيه

انا من عشاق الجبنه البري

لكن مش باكلها غير بطريقه واحده كمقبلات مع الفاكهه او الخبز

كنت حابه اجدد و ادخلها حشوه مثلا فى بيف باسترى او جلاش

لكن مش عارفه لو اتخبزت ينفع و لا لا

يعنى هل تتحرق او تسيح او طعمها يتغير من الخبز

انا قلت اسالك قبل ما اجرب

و يا ترى لازم اشيل الطبقه السميكه قبل الحشو و لا احشى بيها عادى من غير ما اشيلها

يا رب مكنش تقلت عليك باسئلتى

تحياتى

EjGPv-c584_381280136.jpg

ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه

رابط هذا التعليق
شارك

الجبنه البري دي غير الطريق البري ؟

سابتكو يعني وكده ؟

لأ بجد .. دي غير الجبنة القريش ؟

الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق ..

و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة ..

فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً ..

و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً

رابط هذا التعليق
شارك

استاذ سى السيد انا اسفه

مداخلتك خلتنى اخد بالى انى كتبتها بطريقه ممكن تنطق بيها بطريقه غير صحيحه

هى مش برى من البريه لا هى بري (brie)

هى نزع من الاجبان الفرنسيه طعمها لذيذ جدا

بص خلينى احط لك صورتها اكيد هتعرفها

camembert.jpg

معلش عديهالى المره دى المنتدى النهارده متجنن عليا و بدخله بالعفيا اساسا

تحياتى

EjGPv-c584_381280136.jpg

ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه

رابط هذا التعليق
شارك

الجبنة دى رهيبة الطعم

حشو سندوتش تحت الجرل ماشى

حشو صدور فراخ فيليه مع الزيتون والأعشاب ماشى

حشو سندوتش مع الفلفل وتحت الجرل او الفرن كمان ماشى

مفيش جبنة بترفض تدخل الفرن غير الجبنة القديمة المصرية عشان متحنطة بس هههههههههه

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

شكرا استاذ بندق

هجربها باذن الله لكن بيتهيالى اشيل الطبقه السميكه و لا زى ما هى

تحياتى

EjGPv-c584_381280136.jpg

ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم ورحمة الله...

فتحتى شهيتى عزيزتى مغتربة للجبنة البرى....

من الاصناف المحببة لى فعلا...

هى افضل حاجة لها انك تتناوليها كمشهيات كده مع عين الجمل او العنب او شرائح التفاح او مع البسكويت المملح...

لكن عمرى مافكرت استخدمها للحشو الحقيقة...

اصلها طرية جدا وحتهدر معايا فى الحشو وحتسيح واغلب الظن ان طعهما المميز حيروح فى الوبا..

لكن جربى وقولى لنا على النتيجة ..واظن افضل انك تشيلى الطبقة البيضا بس على الهوا يعنى حاولى تكون رقيقة جدا ..

او ممكن تقطيعها قطع صغيرة كلها بطبقتها زى ماهى...مش عارفة ايه الصح..لكن طالما بتجربى...فجربى كل الطرق الممكنة اللى تحافظى بها على كمية الجبنة زى ماهى...

ولابو الأسيان أقول..هى بعينها زى الجبنة القريش..غاية ماهناك ان الكيلو سعره يتراوح مابين 250 الى 300 جنيه تقريبا...عمرى ما اشتريت كيلو على بعضه للامانة..لكن بأشترى قطعة بيكون ثمنها حوالى 35 جنيه...تزن يمكن 120 جرام او اقل او اكتر مش متأكدة...مش عارفة بقى بالنسبة لدول البترول المتقدمة سعرها بيكون ايه...

علشان كده مش حأحشى بها اى حاجة لانى بأتناولها عن طريق الاستحلاب..:)

وممكن على فكرة تستخدمى الجبنة الكيرى مع الموتزريلا فى الحشو ..وتحلى بالبرى...

منتظرين النتائج ..يمكن اجربها...

اسعد الله صباحك

:give_rose:

{ لَّقَدْ كُنتَ فِي غَفْلَةٍ مِّنْ هَـٰذَا فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلْيَوْمَ حَدِيدٌ }

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم ورحمة الله...

فتحتى شهيتى عزيزتى مغتربة للجبنة البرى....

من الاصناف المحببة لى فعلا...

هى افضل حاجة لها انك تتناوليها كمشهيات كده مع عين الجمل او العنب او شرائح التفاح او مع البسكويت المملح...

لكن عمرى مافكرت استخدمها للحشو الحقيقة...

اصلها طرية جدا وحتهدر معايا فى الحشو وحتسيح واغلب الظن ان طعهما المميز حيروح فى الوبا..

لكن جربى وقولى لنا على النتيجة ..واظن افضل انك تشيلى الطبقة البيضا بس على الهوا يعنى حاولى تكون رقيقة جدا ..

او ممكن تقطيعها قطع صغيرة كلها بطبقتها زى ماهى...مش عارفة ايه الصح..لكن طالما بتجربى...فجربى كل الطرق الممكنة اللى تحافظى بها على كمية الجبنة زى ماهى...

ولابو الأسيان أقول..هى بعينها زى الجبنة القريش..غاية ماهناك ان الكيلو سعره يتراوح مابين 250 الى 300 جنيه تقريبا...عمرى ما اشتريت كيلو على بعضه للامانة..لكن بأشترى قطعة بيكون ثمنها حوالى 35 جنيه...تزن يمكن 120 جرام او اقل او اكتر مش متأكدة...مش عارفة بقى بالنسبة لدول البترول المتقدمة سعرها بيكون ايه...

علشان كده مش حأحشى بها اى حاجة لانى بأتناولها عن طريق الاستحلاب..:)

وممكن على فكرة تستخدمى الجبنة الكيرى مع الموتزريلا فى الحشو ..وتحلى بالبرى...

منتظرين النتائج ..يمكن اجربها...

اسعد الله صباحك

:give_rose:

هى بعينها الجبنه القريش برضه ;) ;)

افكارك جميله هحاول اطبقها

على فكره انا عمرها ما باتت عندى اساسا

يعنى تدخل البيت من هنا ساعه بالكتير و اكون مخلصاها من هنا

المشكله بقى ان فى الدايت مبقدرش اقربلها و لو بالنظر حتى

لانها حوالى 45% منها بيكون دهون و كل مازادت نسبه الدهون بتكون ارقى

ان شاء الله اجرب و اقولك عل النتايج

تحياتى

EjGPv-c584_381280136.jpg

ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم ورحمة الله...

فتحتى شهيتى عزيزتى مغتربة للجبنة البرى....

من الاصناف المحببة لى فعلا...

هى افضل حاجة لها انك تتناوليها كمشهيات كده مع عين الجمل او العنب او شرائح التفاح او مع البسكويت المملح...

لكن عمرى مافكرت استخدمها للحشو الحقيقة...

اصلها طرية جدا وحتهدر معايا فى الحشو وحتسيح واغلب الظن ان طعهما المميز حيروح فى الوبا..

لكن جربى وقولى لنا على النتيجة ..واظن افضل انك تشيلى الطبقة البيضا بس على الهوا يعنى حاولى تكون رقيقة جدا ..

او ممكن تقطيعها قطع صغيرة كلها بطبقتها زى ماهى...مش عارفة ايه الصح..لكن طالما بتجربى...فجربى كل الطرق الممكنة اللى تحافظى بها على كمية الجبنة زى ماهى...

ولابو الأسيان أقول..هى بعينها زى الجبنة القريش..غاية ماهناك ان الكيلو سعره يتراوح مابين 250 الى 300 جنيه تقريبا...عمرى ما اشتريت كيلو على بعضه للامانة..لكن بأشترى قطعة بيكون ثمنها حوالى 35 جنيه...تزن يمكن 120 جرام او اقل او اكتر مش متأكدة...مش عارفة بقى بالنسبة لدول البترول المتقدمة سعرها بيكون ايه...

علشان كده مش حأحشى بها اى حاجة لانى بأتناولها عن طريق الاستحلاب..:)

وممكن على فكرة تستخدمى الجبنة الكيرى مع الموتزريلا فى الحشو ..وتحلى بالبرى...

منتظرين النتائج ..يمكن اجربها...

اسعد الله صباحك

:give_rose:

هى بعينها الجبنه القريش برضه ;) ;)

افكارك جميله هحاول اطبقها

على فكره انا عمرها ما باتت عندى اساسا

يعنى تدخل البيت من هنا ساعه بالكتير و اكون مخلصاها من هنا

المشكله بقى ان فى الدايت مبقدرش اقربلها و لو بالنظر حتى

لانها حوالى 45% منها بيكون دهون و كل مازادت نسبه الدهون بتكون ارقى

ان شاء الله اجرب و اقولك عل النتايج

تحياتى

انا مابحبش غير الجبنه الأمنتال

Vouloir, c'est pouvoir

اذا كنت لا تقرأ الا ما يعجبك فقط فإنك لن تتعلم ابدا

Merry Chris 2 all Orthodox brothers

Still songs r possible

رابط هذا التعليق
شارك

عرفتها عرفتها .. هي الجبنة الرومي بس إنتو بتدلعوها زي الأسكنداروية ما بيقولوا عليها تُركي ؟

بصراحة ما أعرفهاش ...

وكبيري قوي يوم ما أكل جبنه فلمنك بأحس إني طاير بجناحات

لكن بأمانة عندنا كام هايبر ماركت هنا معينين فيهم الحاجات البطالة دي ... بس بأخاف أقرب لها ... مش عارف ليه مش عشان الثمن بالتأكيد .. لكن يمكن عشان أخاف أتعور .. او يطلع طعمها وحش ...

الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق ..

و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة ..

فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً ..

و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً

رابط هذا التعليق
شارك

مش عارف ليه مش عشان الثمن بالتأكيد .. لكن يمكن عشان أخاف أتعور .. او يطلع طعمها وحش ...

يبقى لازم تجربها و اكيد هتغير رايك بص جرب فى حته صغيره جدا و ممكن كمان الى واقف على كورنر الاجبان بيدوقك منها قبل ما تشترى و شوف

بالمره لو بتحب الاجبان العربى يبقى كمان لازم تجرب الحلوم

اشتريها و اشويها على الجريل زى ما هى كل ناحيه نس لغايه ما تحس انها نشفت شويه ( مش كتير ) و استمتع بيها كمقبلات شهيه جدا

لكن ابعد عن الريكفور او الجورجونزولا لان طعمهم لاذع مش اى حد بيحبه

جرب البرى و الحلوم كبدايه و بلغنا ايه رايك

تحياتى :clappingrose:

EjGPv-c584_381280136.jpg

ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه

رابط هذا التعليق
شارك

طب تخيلي إني باموت في الريكفور ههههههههههه الجبنة المعفنة

والحلوم بأكلها في المعجنات

الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق ..

و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة ..

فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً ..

و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً

رابط هذا التعليق
شارك

طب تخيلي إني باموت في الريكفور ههههههههههه الجبنة المعفنة

والحلوم بأكلها في المعجنات

طيب جرب الحلوم المشوية أو المقلية مع الريحان والموضوع بسيط أوى

أصلا هى بتكون مطاطة وجامدة وأول ما تشويها هتحس بيها بدات تكون أطرى

ممكن تتبتدى من أول طرية الى مقرمشة

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...