اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

باتسيري ريمو البريمو


pink rose

Recommended Posts

من عينيا يا دريمي

هانزل بالمقادير بس لما اشوف الناس اللي هنا جرالهم ايه

ما بقاش حد يشجع المطبخ خااااالص

و الكل قاعد في سياسة داخلية و محاربة الفساد و الثورة

:protest:

ما شاء الله عليكي يا بينكي و الله

بجد الصوره بتتكلم

تسلم الأيادي

و أديني واقفه في الطابور أهوه مع الناس اللي مستنيين المقادير

ما تطوليش علينا بقى الله يكرمك

:roseop: :roseop:

:roseop:

n4hr_13490737523.jpg

رابط هذا التعليق
شارك

كيكه تحفه يا ام مريم .....

جميله بجد .....

ياريت الواحد له مزاج كنت عملت وصورت لأني عندي كتاب طبخ بتاعي ....

بس الطبيخ عايز مزاج ربنا يسهل وييجي ....

تسلم إيدك .....

كل عســــير إذا استــــعنت بالله فهو يســـــير

الحــــب والعطـــــر..... لا يختـــبئان

5KX46832.jpg

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم ورحمة الله...

الله ..الله...

شكلها رائع وأكيد طعمها أحلى..

صنف جديد ده يا أميرة ؟؟ ( من فيلم آآه من حواء :) )

بجد وصفة جديدة مش كده ؟....أنا اعرف كيكة الجيلى..بس أول مرة اشوف دى الحقيقة...

انزلى بالوصفة بقى ..عايزين نجربها قبل رمضان ..تسلم ايدك ..

وأنا بأضم صوتى لدريم وزمى :

أنزلي بالمقادير علي طول بوظتيلي أعصابي

وأقولك إنزلى بالمقادير على طول بوظت لى الدايت :protest:

:clappingrose:

{ لَّقَدْ كُنتَ فِي غَفْلَةٍ مِّنْ هَـٰذَا فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلْيَوْمَ حَدِيدٌ }

رابط هذا التعليق
شارك

كيكه تحفه يا ام مريم .....

جميله بجد .....

ياريت الواحد له مزاج كنت عملت وصورت لأني عندي كتاب طبخ بتاعي ....

بس الطبيخ عايز مزاج ربنا يسهل وييجي ....

تسلم إيدك .....

السلام عليكم ورحمة الله...

ايه الكلام ده بقى يا أمولة؟..عندك كتاب طبخ خاص بك..فيه وصفاتك يعنى؟

طب إيه؟..مش ناوية تتبرعى لنا بوصفة كده ولا حاجة واحنا فى أيام مفترجة وهنيالك يافاعل الخير والثواب ..

معاك حق طبعا ..الطبخ عايز مزاج ..بس رمضان مافيهوش وقت لانتظار المزاج ده..مرغمين نطبخ سواء بمزاجنا او تحت تهديد السلاح..

عايزين نجرب وصفاتك الرمضانية بقى ...وحندعى لك..

كل سنة وانتم طيبين ..

:give_rose:

{ لَّقَدْ كُنتَ فِي غَفْلَةٍ مِّنْ هَـٰذَا فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلْيَوْمَ حَدِيدٌ }

رابط هذا التعليق
شارك

26885310150237933036046.jpg

28166310150237932206046.jpg

كيكة الكريم كراميل

مش هاقول المقادير الا لما اسمع تعليقاتكم على الشكل

رخامة بقى هه :closedeyes:

طيب ماانا علقت لك على الفيس لما شفتها الصبح هى سيرة بقى

زى بعضه عشان حبيبتى بس وبلدياتى

تسلم ايديكى ياريمو

بس للامانة انا لى فى اكل الحلويات بس عمايل لأ مكدبش عليكى ههههههههه

افتحى انت بس المحل فى اسكندرية حتلاقينى اول زبونة عندك

رابط هذا التعليق
شارك

26885310150237933036046.jpg

28166310150237932206046.jpg

كيكة الكريم كراميل

مش هاقول المقادير الا لما اسمع تعليقاتكم على الشكل

رخامة بقى هه :closedeyes:

تسلم ايديكي يا بنك

انت بجد فنانه

ما تتقليش بقي اكتر من كده علي الزباين :angry:

MIyq1.png

رابط هذا التعليق
شارك

سوري يا جماعة اتأخرت عليكم

بس كان عندنا ضيوف امبارح

اتفضلوا المقادير

الطبقة الاولى

3/4 كوب سكر

الطبقة التانية

2 كوب حليب نيدو المجفف

كوب ماء

كوب سكر

2 بيضة و فانيليا

ليها طريقة تانية

4 بيضات و فانيليا

4 كوب حليب

1 1/2 كوب سكر

انا جربت المقادير اللي في الاول بس انصحكم بالطريقة التانية الحليب العادي بيدي طعم احلى من النيدو

الطبقة التالتة

3/4 كوب سكر

3/4 كوب زيت

3/4 كوب حليب

2 بيض و فانيليا

2 معلقة صغيرة بيكنج بودر

1 1/4 كوب دقيق

معلقة صغيرة كاكاو غامق

طريقة الطبقة الاولى

يذاب السكر على نار هادئة حتى يصبح دهبي فاتح

و بعدين نحطه في القالب اللي هانعمل فيه

طريقة الطبقة التانية

تضرب جميع المقادير بالمضرب الكهربائي او في الخلاط

و تصب فوق الطبقة الاولى بمنتهى الحرص عشان ما يختلطش بالكراميل

طريقة الطبقة التالتة

يضرب البيض مع الفانيليا

يضاف السكر و يضاف باقي المكونات السائلة و تضرب جيدا

اخيرا يضاف الدقيق و البيكنج بودر المنخول مع الكاكاو و يضرب حتى يتجانس الخليط

يضاف الخليط على الطبقة التانية بهدوء و لو اختلط ما تخافوش عادي هو في النار هايفصل لوحده

تدخل فرن متوسط الحرارة على 180 درجة لمدة ساعة او ساعة و ربع حسب الفرن و يتم اختبارها لو طلعت السكينة نضيفة يبقى استوت

تطلعيها من الفون و تسيبيها تبرد شوية

و بعدها تقومي حطاها في الفريزر لمدة ساعتين تقريبا

لما تيجي تقدميها ماشيها على النار شوية كده عشان تفك من الصينية و تقلبيها في طبق التقديم

هاتطلع بنفس المنظر اللي فوق دا ان شاء الله

و انصح باستخدام صينية مدورة بلاش المخرومة من النص دي عشان الكريم ما يوقعش من النص

11612khleeg.JPG

دي صورة لتوضيح الشكل مش انا اللي عاملاها

و بالهنا و الشفا

كان معاكم بينك روز من امام باتيسري ريمو البريمو

:give_rose:

رابط هذا التعليق
شارك

اما يا ولادي يا حلوين عملتلكم حتة كيك بس بجد جميلة

طبعا هاتسالوني جميلة ليه؟

هاقولكم عشان الانسة المبجلة مريم شاركت في اعدادها و اكيد طلعت حلوة عشان بس مريومة لمستها

يالا اقولكم المقادير و الطريقة و الذي منه

قبل اي كلام اول حاجه نعملها اننا نشغل الفرن على درجة حرارة متوسطة

و بعدين نجيب الصينية اللي هانعمل فيها و ندهنها سمنة و نرشها دقيق

المقادير بقى:

5 بيضات و فانيليا

كوب و نص سكر او كوبيتين الا ربع اوكوبيين يعني حسب لمزاج اللي عاوزها مسكرة او معتدلة كده يعني

3 ملاعق كبيرة سمنة و ممكن تزودوا معلقة عليهم قشطة حسب الرغبة يعني

كوب حليب

كوبايتين و نص دقيق منخول مع معلقتين صغيرين بيكينج بودر

معلقة صغيرة كاكاو

الطريقة

نضرب البيض مع الفانليا كويس جدا

نضرب السمنة لوحدها او مع القشطة لحد لون السمنة ما يبقى ابيض مش اصفر

نضيف السكر الي السمن و نقلبهم لحد ما يختلطوا

بعد كده نضيف البيض المضروب على الخليط السابق لحد ما يتجانسوا

نحط الحليب عليهم و نستمر في التقليب

نبدأ في اضافة الدقيق شوية شوية و نقلب لحد ما تخلص كمية الدقيق

بعد كده ناخد 3 ملاعق كبيرة من خليط الكيك نحطهم في طبق و نحط عليهم الكاكاو و نقلب كويس لحد ما الكاكاو يختلط مع العجين

نبدأ بقى في تنزيل عجين الكيك في الصينية المدهونة سمنة و المرشوشة دقيق نحط الاول من الخليط الابيض

و بعدين خليط الكيك بالكاكاو و بعدين ابيض تاني و بعدين كاكاو و هكذا لحد ما تخلص الكمية

و بعدين نساوي العجين في الصينية كويس بحيث يكون متساوي يعني مش منطقة عالية و منطقة لأ كله يكون في نفس المستوى تقريبا

و بعدين ندخلها الفرن اللي احنا كنا مسخنينه من قبل ما نبدأ و نسيبها لمدة من 30 ال 45 دقيقة

يعني بعد نص ساعه كده نبص عليها و ندخل فيها سكينة لو طلعت نضيفة يبقى استوت خلاص و نشغل الشواية بس عشان الوش يحمر لو طلعت السكينة فيها عجين لسا نسيبها شوية كمان

كده خلاص خلصنا و ان شاء الله يطلع شكلها كده

انا بحب اوي اعمل الكيك في الصينية المخرومة من النص دي الكيك بيعلى فيها و كمان بيكون شكلها لطيف لما تتقطع

اسيبكم بقى مع الصور

هتلاحظوا اني عاملة الشكولاتة في نص الكيك بس دا لان جوزي مش بيحب الشكولاتة فا باعملها نص سادة له و نص بالكاكاو ليا

image000c.jpg

دا شكلها من جوا بقى لما تتقطع

image011rzj.jpg

يا رب تجربوها و تعجبكم

و بالهنا و الشفا :roseop:

اه لو حد عاوزها تطلع كده بالشكل دا ممكن يبعتلي رسالة على الخاص و انا اوصلكم مريم تساعدكم فيها wst::

تسلم إيديكي يا أم مريم

أنا حبيت أتعلم منك حاجه

و بصراحه قلت لروحي ماتضحكيش على نفسك يا أم كريم و خليكي في السهل على قدك كده

إنتي مش قد أم مريم و تورتات الفوندان الجميله دي .. أنا آخري تورتاية فواكه كده يا دوب.. أو تشيز كيك مثلاً

إيه رأيك في التطبيق ده ؟

Photo0460.jpg

هي حاجه كده على قدي خالص بس طلعت جميله و الله

يمكن علشان الآنسه مرام بنوتتي ساعدتني فيها برضه

Photo0467.jpg

إيه رأيك بقى ؟

:clappingrose: :clappingrose: :clappingrose:

تم تعديل بواسطة زهرة الجبل

n4hr_13490737523.jpg

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

بينكي...مدام زهرة الجبل

اتصدقوا اني بقيت اشك في نفسي اني واحدة ست

انا لما دخلت التوبيك لقيت سؤال عمال يزم زي الناموسة الرخمة

امتي اخر مرة يا بنت يا لمضمض عملتي فيها كيكة...طب تورتة...طب بلاش....ساندوتش مربي...(علشان ركن الحلويات و كده يعني)

انا فعلا خلاص بفكر اغير النوع في البوطاقة....(وش حد مكسوف من نفسه)

انا تقريبا عايشة ع الجزر و الفلفل الاخضر و التونا و عصير التوت....(مختارهم مخصوص علشان مش بينطبخوا)

بس من موقعي هذا امام السجل المدني...مصلحة السجون

احب اقولكم

بجد تسلم ايديكم

اينعم احنا مقضينها صور

بس بحب الافتكاسات دي

علي هامش الشكر و كدهوت

امبارح حكيت لواحدة صاحبتي عليكي يا ريمو هي اماراتية و موهوبة جدا بس مش في الطبخ الحقيقة

و حكيتلها اد ايه انتي مثابرة و اد ايه انتي اخترتي مجال و قادرة انك تتميزي فيه و ده من البيت من غير اي خروج و لا بهدلة

حبيت اقولك...علشان تعرفي انك ممكن تكوني الهمتي ناس تانية

و علشان لو كنتي كحيتي و لا شرقتي امبارح الساعة 7 بتوقيت ابو ظبي تبقي عارفة السبب :closedeyes:

هطير انا دلوقتي

و قلبي راضي عليكو

لماضة قلب الام

رابط هذا التعليق
شارك

زهورتي حبيبتي

انا بجد مش عارفه اوصفلك انا فرحانة اد ايه

فرحانة انك اتشجعتي و عملتي الكيك اللي شكلها تووووووووووووحفة دي ما شاء الله تبارك الله

و بالهنا و الشفا على قلب كل اللي اكل منها يا رب

بس عاوزاكي تجمدي قلبك و تجربي الفوندان و الله هاتلاقيه سهل جدا

و بعدين انتي اخدتينا في دوكة كده و خطفتي الكلمة

انزلي يا قمرة بتورتة الفواكة

عاوزين نتعلم منك يا جميل

:give_rose: :give_rose: :give_rose:

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

بينكي...مدام زهرة الجبل

اتصدقوا اني بقيت اشك في نفسي اني واحدة ست

انا لما دخلت التوبيك لقيت سؤال عمال يزم زي الناموسة الرخمة

امتي اخر مرة يا بنت يا لمضمض عملتي فيها كيكة...طب تورتة...طب بلاش....ساندوتش مربي...(علشان ركن الحلويات و كده يعني)

انا فعلا خلاص بفكر اغير النوع في البوطاقة....(وش حد مكسوف من نفسه)

انا تقريبا عايشة ع الجزر و الفلفل الاخضر و التونا و عصير التوت....(مختارهم مخصوص علشان مش بينطبخوا)

بس من موقعي هذا امام السجل المدني...مصلحة السجون

احب اقولكم

بجد تسلم ايديكم

اينعم احنا مقضينها صور

بس بحب الافتكاسات دي

علي هامش الشكر و كدهوت

امبارح حكيت لواحدة صاحبتي عليكي يا ريمو هي اماراتية و موهوبة جدا بس مش في الطبخ الحقيقة

و حكيتلها اد ايه انتي مثابرة و اد ايه انتي اخترتي مجال و قادرة انك تتميزي فيه و ده من البيت من غير اي خروج و لا بهدلة

حبيت اقولك...علشان تعرفي انك ممكن تكوني الهمتي ناس تانية

و علشان لو كنتي كحيتي و لا شرقتي امبارح الساعة 7 بتوقيت ابو ظبي تبقي عارفة السبب :closedeyes:

هطير انا دلوقتي

و قلبي راضي عليكو

لماضة قلب الام

امم هو انتي بقى السبب يا ست ريهام

و انا اقول يا خواتي جرالي ايه و الكحة اشتغلت من الساعه 6 بتوقيت الرياض

ماشي يا ريهام طب ابقى اديني خبر عشان اخلي جنبي كوباية مايا

جد بقى على فكرة يا رورو و دا كلام حقيقي

الناس اللي بتقول مالهاش في الحوار بتاع الطبخ و الحلويات و هاذوها الاشياء

لما بيحطوه في دماغهم بجد بجد بيطلعوا تحف

و الكلام دا عن خبرة من ناس اصحابي

اسمعي كلامي و فضي نفسك يوم جمعة و اختاري صنف كده و حطيه في دماغك و صدقيني انتي نفسك هاتنبهري

و هاتيجي هنا تقولي

لماضة و تحدي

:give_rose:

رابط هذا التعليق
شارك

كيكه تحفه يا ام مريم .....

جميله بجد .....

ياريت الواحد له مزاج كنت عملت وصورت لأني عندي كتاب طبخ بتاعي ....

بس الطبيخ عايز مزاج ربنا يسهل وييجي ....

تسلم إيدك .....

السلام عليكم ورحمة الله...

ايه الكلام ده بقى يا أمولة؟..عندك كتاب طبخ خاص بك..فيه وصفاتك يعنى؟

طب إيه؟..مش ناوية تتبرعى لنا بوصفة كده ولا حاجة واحنا فى أيام مفترجة وهنيالك يافاعل الخير والثواب ..

معاك حق طبعا ..الطبخ عايز مزاج ..بس رمضان مافيهوش وقت لانتظار المزاج ده..مرغمين نطبخ سواء بمزاجنا او تحت تهديد السلاح..

عايزين نجرب وصفاتك الرمضانية بقى ...وحندعى لك..

كل سنة وانتم طيبين ..

:give_rose:

مساء الخير عليكم جميعا ...

بس تسمحلي صاحبة الموضوع أعلق على الفاضلة فلانه

نفسي والله انزل الوصفات اللي عنده بس المشكله مش مصوراهم كلهم

ومش باحب احط وصفه من غير صور بالذات المعجنات والجاتوهات محترفه فيهم

لكن مليش مزاج للمطبخ الفتره دي وحاحاول اشوف اللي متوفر له صوره احطه

انتي تأمري ...... :give_rose:

كل عســــير إذا استــــعنت بالله فهو يســـــير

الحــــب والعطـــــر..... لا يختـــبئان

5KX46832.jpg

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

طب منكن نبنبي علي اقتراح استاذتنا فولانة

ليه منعملشي توبيك نسميه

طبق اليوم

او السؤال المصيري بتاع كل ربة منزل..."هناكل ايه بكره؟"

أو قررررررب....و اتفرررررج (وش اي حد من الباعة المتجولين....و لا بلاش علشان التلبك المعوي و كدهوت)

قصدي ليه ميكونشي فيه كتاب خاص ب "شيفات" المحاورات المحترفات

كل واحدة منكو...(مش طالع مني اقول مننا الصراحة هحس اني هكذب)...تكتبلنا وصفة و تكون جربتها فعلا و كتير مننا من بلاد مختلفة ممكن يبقي فيه وصفات اكلات من بلاد مختلفة و كده يعني

بالنوسبة للعضو الفاشل لماضة سد الحنك.....انا هكون في لجنة التذوق الفني :closedeyes:

---------

إلي الشيف ريمو البريمو

شوفي يا بنتي

انا بطبخ في حالتين

يبقي فيه هدف و هو اني اسحب الطفلين البريئين (عوكل و نوفل ولاد اخويا)و نروح المطبخ علشان تيتة تعرف تنام...و غالبا النتيجة بتبقي يا بيتزا يا بيتزا...(علشان فيها عجن و لت و كده يعني)

او اني بكون بفكر في قرار مصيري و مش قادرة اوصل لحل يا تلاقيني دخلت المطبخ يا بحب "المسح " اوي الصراحة

و اصلا كلا الحالتين بعملهم لما ببقي في مصر

قلبك ابيض

ها قولتوا ايه بقي في الفكرة

مساكم فكاكير بتستوي علي نار هادية

رابط هذا التعليق
شارك

لماضه rs: .. و بينكي rs: .. شكراً لتشجيعكم .. ربنا يجبر بخواطركم يا رب rs:

و لو إني مش عارفه الصور راحت فين :sad: ... أنا كنت محملاها على موقع العملاق للتحميل .. شكلها وقعت ..

هحاول أستأذن مدام سلوى أو مدام فولانه لو ينفع يرجعوها تاني

بالنسبه لتورته الفواكه بقى يا أم مريم

مممممممممممممم

شوفي يا ستي .. هو أنا الحقيقه عندي ثلاث تورتات مش بعرف أعمل غيرهم

و بكررهم بقى كده عمال على بطال

حتى هم مش 3 تورتات بالكامل كمان .. دول تورتتين و التالته تشيز كيك

عموماً أنا هحط هنا صورهم الثلاثه .. و أكتر واحده تعجبكم هقول لكم طريقتها هي الأول

و لو إن هي حاجه تكسف بصراحه إني أحط الأشكال دي هنا في التوبك بتاعك يا بينكي ..

بجد ما شاء الله تبارك الله عليكي أستاذه .. هنيجي جمبك فين بقى ؟

مره تانيه شكراً لتشجيعكم و هحاول بس أرفع الصور دلوقت على موقع غير العملاق ده و اجيبها هنا

إنتظروني

أم كريم

n4hr_13490737523.jpg

رابط هذا التعليق
شارك

بسم الله الرحمن الرحيم نبدأ

دي تورته رقم 1

و إسمها تورتة الفراشه ..

و مش إبتكاري طبعاً دي فكره جميله شفتها عالنت و طبقتها في عيد ميلاد كريم بس على قدي كده

يمكن هي شكلها باين طبعاً إنها تورته بيتي بس بصراحه أنا لما شفتها عالنت عجبتني فكرتها جداً و حبيت أعملها

عمايل التورته نفسها و تزينها متعه لوحده الحقيقه

دي الصوره

072011110730jsgrv7wsfa26kclc9y.jpg

إيه رأيكم ؟؟

n4hr_13490737523.jpg

رابط هذا التعليق
شارك

دي بقى التورته رقم 2

و هي كلها شغل كريمه .. و أنا طبعاً مش متمكنه قوي يعني علشان كده يمكن الفراشه أحلى

و دي بقى إبتكاري مش زي الفراشه .. و يمكن ده سبب تاني يخلي الفراشه أحلي :happy:

كل الحكايه إني شفت ملف يوتيوب .. يعتبر فيديو تعليمي لطريقة عمل وردات الكريمه للتورتات .. عجبتني قوي الطريقه

فأول خروجه رحت جبت القمع بتاع الكريمه و معاه أدواته .. و قعدت اجربها و عملت التورته دي

دي الصوره .. بس منغير تريقه الله يكرمكم

0720111107561jrci4h4l6n.jpg

و ده شكلها من الجوانب

072011110717nipa4vc7ruca.jpg

دي طريقه إسمها تزيين السله .. و برضه أدتها من ملف تعليمي عاليوتيوب و قلت أجرب في ولادي

:)

و ده شكلها من جواها

072011110741tyr52ks4hyna9.jpg

يا رب تعجبكم

أم كريم

تم تعديل بواسطة زهرة الجبل

n4hr_13490737523.jpg

رابط هذا التعليق
شارك

و دي بقى آخر واحده .. الأخيره

و هي عباره عن تشيز كيك مانجو مغطي بجيلي الفراوله .. مش تورته بالمعنى المعروف..

لكن لأني بحب أعملها بشكل مختلف شويه بمساعة السويسرول بتبقى شكل التورتات إلى حد ما يعني

دي الصوره

072011110702hlpjs9z58qy73.jpg

كان ليا من زمان موضوع هنا بطريقة عمل تشيز كيك المانجو

بس كانت مختلفه عن دي في اللون فقط

لأن دي لونها أحلى بجيلي الفراوله

التانيه كانت تشيز كيك مانجو و عليها من فوق جيلي مانجو فكانت كلها لون واحد

لما غيرت عجبني شكل دي أكتر

يا رب يعجبوكم

أم كريم

n4hr_13490737523.jpg

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

طب منكن نبنبي علي اقتراح استاذتنا فولانة

ليه منعملشي توبيك نسميه

طبق اليوم

او السؤال المصيري بتاع كل ربة منزل..."هناكل ايه بكره؟"

أو قررررررب....و اتفرررررج (وش اي حد من الباعة المتجولين....و لا بلاش علشان التلبك المعوي و كدهوت)

قصدي ليه ميكونشي فيه كتاب خاص ب "شيفات" المحاورات المحترفات

كل واحدة منكو...(مش طالع مني اقول مننا الصراحة هحس اني هكذب)...تكتبلنا وصفة و تكون جربتها فعلا و كتير مننا من بلاد مختلفة ممكن يبقي فيه وصفات اكلات من بلاد مختلفة و كده يعني

بالنوسبة للعضو الفاشل لماضة سد الحنك.....انا هكون في لجنة التذوق الفني :closedeyes:

---------

إلي الشيف ريمو البريمو

شوفي يا بنتي

انا بطبخ في حالتين

يبقي فيه هدف و هو اني اسحب الطفلين البريئين (عوكل و نوفل ولاد اخويا)و نروح المطبخ علشان تيتة تعرف تنام...و غالبا النتيجة بتبقي يا بيتزا يا بيتزا...(علشان فيها عجن و لت و كده يعني)

او اني بكون بفكر في قرار مصيري و مش قادرة اوصل لحل يا تلاقيني دخلت المطبخ يا بحب "المسح " اوي الصراحة

و اصلا كلا الحالتين بعملهم لما ببقي في مصر

قلبك ابيض

ها قولتوا ايه بقي في الفكرة

مساكم فكاكير بتستوي علي نار هادية

اتفضل يا جميل يا بتاع الفكاكير

تحبوا تاكلوا ايه بكرة؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رابط هذا التعليق
شارك

احنا كده نفتح محل سوا يا ام كريم

ما شاء الله تبارك الله

شغلك راااااااااااائع بجد

تسلم الايادي

:clappingrose: :clappingrose:

التعليق دا كده ع السريع لاني لسا راجعة من العمرة و مهلوكة

بكرة ان شاء الله ندي لكل تحفة من التحف دي حقها

بالنسبة للصور ممكن ترفعيهم على موقع imageshack

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم ورحمة الله...

عقلى الباطن :

يظهر البنات دولم حيرجعونى للمطبخ من تانى .من بعد مامسكت الجرنان ولبست طربوش ومنشة وبقيت من مرتادى بوابة السوياسة وكنت ناوية اترشح فى الانتوخابات اللى مش باينة لها ملامح دياك ...ايييييه ..

زهرة الجميلة ..تسلم ايدك ..ده انت شطورة خالص فى الحلويات والتورتات...نفسى اخد حبوب الشجاعة مرة واحدة بس واجرب اعمل تورتة ..

الصور فعلا مش واضحة لنا احنا كمان يازهرة..وما اقدرش اغشك واقولك انى حأقدر ارجعها...كان على عييينى ..:)

حأشوف مدام سلوى لو تعرف..أو علينا بقى وعلى أستاذ محمد حلال العقد..وبالمناسبة ليه تحملى صورك بره لما ممكن تحمليها هنا..؟؟

مش احنا عندنا جاليرى دلوقت..ممكن تحملى عليه كل صورك...اه والله ..:)

شوفى الموضوع ده...

حمل الصور على المحاورات وماتروحش عند الأغراب..

حاجة اخيرة..عايزين وصف دقيق لطريقة عمل التورتات الجميلة دى...لعل وعسى انوى اعملها ..أو اعلمها لبناتى ..

صباحكم نادى جميعا ...:give_rose:

{ لَّقَدْ كُنتَ فِي غَفْلَةٍ مِّنْ هَـٰذَا فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلْيَوْمَ حَدِيدٌ }

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة

  • الموضوعات المشابهه

    • 7
      معظم القراء هنا لا يعرفون نداء "البريمو .... البريمو"  ربما البعض ممن يشاهد الأفلام الأبيض و الأسود القديمة ربما يشاهد مشاهد و مفارقات الورقة الكسبانة.  ما سبق كان إستهلالا لابد منه في الخليج  هناك سحب تذكرته قيمتها 500 درهم  متاحة لمن يسافر على خطوط طيران معينة ، و يعمد الهنود على أن يشاركو بعضهم في شراء تذكرة عندما يسافر أحدهم  .... و جائزة هذه التذكرة سيارة قيمتها نصف مليون درهم . و في بريطانيا  اللوتارية  جزء معروف في الثقافة هناك  و تباع تذاكر اللوتارية في كل مكان و رقم الجائ
    • 8
      السينابون الجامد جدي قولت امسي بيه عليكم يا رب يعجبكم
    • 35
      جيت بسرعة أهني يا ريمو كل سنة وأنت طيبة ثواني و جاية لك يا قمر
    • 6
      السلام عليكم مش عارف بصراحة أحط الموضوع ده فين قلت انده عليهم هنا يمكن يسمعوني الأعضاء الأفاضل Scorpion Pink Rose مختفيين بقالهم فترة كبيرة كده و ما بيدخلوش حتي من فترة حدش يعرف عنهم حاجة؟؟
×
×
  • أضف...