بندق أفندى بتاريخ: 5 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 للفرجة بدون وصفة سلمون بالزبدة وعصير البرتقال جمبرى بالثوم وعصير الليمون ومعاه كعكة من الدقيق المتبقى (دقيق ذرة) واستاكوزا على البخار حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
تامر مصطفى بتاريخ: 5 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 تفتكر انك كده بتعمل خير؟؟؟؟؟ حرام عليك بجد اللي بتعمله فينا ده هتشيل ذنب 250 واحد كل دقيقة علشان تكفر عن ذنوبك انزل بالوصفة حاااااالا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
لماضة مصرية جدا بتاريخ: 5 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 السلام عليكم و رحمة الله و بركاته طب اللي يتفرج و يعيط يعمل ايه مش عارفة اقول لحضرتك ايه...(وش واحد جاية و شايلة طبق فاضي و هتموووت و تملاه جمبري) تسلم ايدين حضرتك صباح حضرتك......سي فود...جدا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
spain بتاريخ: 5 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 حاغسل لك المواعين!!!!!!!!!!!!!!!!! رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
pink rose بتاريخ: 5 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 ينفع اقف في الطابور جنب لماضة بطبق كبيررررررررررررر عشان الجمبري رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
أبوعمار بتاريخ: 5 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 (معدل) للفرجة بدون وصفة سلمون بالزبدة وعصير البرتقال جمبرى بالثوم وعصير الليمون ومعاه كعكة من الدقيق المتبقى (دقيق ذرة) واستاكوزا على البخار ده حلو ولا حادق؟! :blush2: (وش هاني رمزي في فيلم محامي خلع) وكمان استاكوزا ع البخار!!! آه يا مفاصلي !!!! تسلم ايديك ع الصور اللي بدون وصفة وربنا ع الظالم والمفتري تم تعديل 5 مارس 2011 بواسطة أبوعمار رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 5 مارس 2011 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 الجمبرى مقشر متبل بعصير ليمون وملح وفلفل أسود وثوم مطحون حوالى 30 دقيقة وبدل الدقيق العادى فى القلى هنستخدم دقيق ذرة صفراء مع حبة البركة بالضبط لمدة 4 دقائق فى زيت عميق ساخن وتراعى تناسب الكمية مع الزيت والمحافظة على درجة حرارته بص عشان صعبتوا على اللى عاوز طبق يبعت العنوان واحنا حاضرين بس التوصيل عليه لووووول حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 5 مارس 2011 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 السلام عليكم و رحمة الله و بركاته طب اللي يتفرج و يعيط يعمل ايه مش عارفة اقول لحضرتك ايه...(وش واحد جاية و شايلة طبق فاضي و هتموووت و تملاه جمبري) تسلم ايدين حضرتك صباح حضرتك......سي فود...جدا ادينى البنوتة اللى فى الصورة الشخصية لتاعتك دى ألعب معاها صوية وانا اعملك جمبرى كل يوم حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 5 مارس 2011 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 للفرجة بدون وصفة سلمون بالزبدة وعصير البرتقال جمبرى بالثوم وعصير الليمون ومعاه كعكة من الدقيق المتبقى (دقيق ذرة) واستاكوزا على البخار ده حلو ولا حادق؟! :blush2: (وش هاني رمزي في فيلم محامي خلع) وكمان استاكوزا ع البخار!!! آه يا مفاصلي !!!! تسلم ايديك ع الصور اللي بدون وصفة وربنا ع الظالم والمفتري ده حالق حضرتك حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
م تيمور المراغي بتاريخ: 5 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 تسلم ايديك يا استاذ بندق يا فنان ,, اطباقك حتنطق من كتر الجمال وايديك تتلف في حرير ربي يوفقك ويحميك المجد لولادك المخلصين ... رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Alattar بتاريخ: 5 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 ما تجيلنا الرياض يا أخ بندق و نفتح مطعم و ابقي قابلني لو حد كل مثلوثة ولا كبسة تاني و بالمرة أعمللك برنامج إدارة مطاعم..و نمشي حالنا (( مَا يَلْفِظُ مِنْ قَوْلٍ إِلَّا لَدَيْهِ رَقِيبٌ عَتِيدٌ)) رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
SoSo R بتاريخ: 5 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 حمد الله ع السلامة بندق افندى...كنت لسه جايبة سيرتك عند ريمو فى توبيك الحلويات.. طيب مادمنا صعبنا عليك و قلت الوصفة.. كمل جميلك و قوللى عملت الأستاكوزا ازاى بالتفصيل...انا عمرى ما عملتها فى حياتى!!! و بعدين ليه دقيق درة ؟؟؟انا اعرف انه بيخلى الحاجات ناشفة زيادة ولا انت قاصد عشان الجمبرى يبقى كرانشى؟؟ والأستاكوزا برضه عملتها فى الدقيق زى ما انا شايفة الجثة ع الطبق؟؟؟ لا تندم على حب عشته...حتى ولو اصبح ذكرى مؤلمه..... فأذا كانت الزهور قد جفت وضاع عبيرها ..... ولم يبقى فيها غير الاشواك فلا تنسى انها منحتك عطرا جميلا اسعدك رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مغتربة بتاريخ: 5 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2011 لا حرام عليك التعذيب دا استاذ بندق يعنى ازاى تحط لنا صور الحاجات الجميله دى و بعدين تقولنا من غير وصفه :sad: انت كنت بتشتغل فى امن الدوله و لا حاجه :) لا بجد ان عايزه فعلا وصفه السلمون بالزبده و البرتقال لانه شكله جميل جدا سوسو رانى عندى ليكى وصفه فخمه للاستاكوزا بعملها كتير و بطول رقبتى فى العزومات بس بستاذن استاذ بندق الاول انى احطهالك هنا لو اذن ليا ما اجمل الانوثه عندما تمتطى صهوه الحياه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 6 مارس 2011 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 مارس 2011 حاغسل لك المواعين!!!!!!!!!!!!!!!!! فعلا دى أصعب حاجة بعد أى عزومة كبيرة حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 6 مارس 2011 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 مارس 2011 تفتكر انك كده بتعمل خير؟؟؟؟؟ حرام عليك بجد اللي بتعمله فينا ده هتشيل ذنب 250 واحد كل دقيقة علشان تكفر عن ذنوبك انزل بالوصفة حاااااالا ذنب 250 واحد احسن من ذنب 80 مليون رَبَّنَا وَلا تُحَمِّلْنَا مَا لا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا أَنْتَ مَوْلانَا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 6 مارس 2011 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 مارس 2011 ما تجيلنا الرياض يا أخ بندق و نفتح مطعم و ابقي قابلني لو حد كل مثلوثة ولا كبسة تاني و بالمرة أعمللك برنامج إدارة مطاعم..و نمشي حالنا انا بأكره الرياض مووووووووووووووووووت خليها جدة أحسن بس تفتكر هل يصلح العطار ما أفسدته الدمام؟ هههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 6 مارس 2011 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 مارس 2011 تسلم ايديك يا استاذ بندق يا فنان ,, اطباقك حتنطق من كتر الجمال وايديك تتلف في حرير ربي يوفقك ويحميك الله يخليك يا باشا انما تكتمل المتعة بالأكل لا الفرجة .. بس الفرجة أحيانا اصلاح وتهذيب ... صدقنى اعداد الطعام ألذ من أكله بكتير حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
اغابي بتاريخ: 6 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 مارس 2011 (معدل) :protest: شعر تهــديد ووعــيد للاخ القائــد - معمر البنــدقى سلــم راياتك وسلطاتك وسمكاتك اوعى تغلط غلطة النظــام اللى يجوع الاسود يا بندق مش هيلاقــى غير الميدان ويا ويلك ويلك يالي ما تغدينا من الــرز و الجمبــرى وهـم هم هم يا بندق عذابك على ايدينا ويا ويل اللى يجوعنا ولا يهتم لحــم الاستاكوزة يســري فينا ويا بطن اتملى واحنا بالسفن آب امضـــاء عصافير بطنى بتصوصو :closedeyes: على جنب بقى شكرا يا شيفنا يا كبير - ياللى علمتنا درس جديد ان الاكل مش بس علشان ناكله لاء وكمان نتعذب بيه cr((: cr((: تم تعديل 6 مارس 2011 بواسطة اغابي نـحن البلـــــدان الحقيقـيــة فى هــذا العـــالم . . . وليـــــس مــا يرســــم فـــوق الخرائــط نـحن الرمـــوز الحقيقيــــة فى هــــذا العــالم . . . وليــــــس اسمـــــاء القـــــادة العظمــاء . . . لاننـا نحـن من صنعـناهـم فرسـان العالـم الحقيقيـون . . هــم شعــوب الارض رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
م تيمور المراغي بتاريخ: 6 مارس 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 مارس 2011 عاااجل : شبكة رصد : مؤكد: ثبوت تعاون جهاز مباحث امن الدولة مع احد الشيفات المحترفين وذلك بعرض صور لاصناف اطعمه بحرية وشهية منسقة بعناية مع بعض السلطات والمقبلات ,, لتعذيب النشطاء الحقوقيين من المحاورين المغتربين المتواطئين ضد النظام :happy: المجد لولادك المخلصين ... رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 7 مارس 2011 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 مارس 2011 الاستاكوزا مشقوقة بالطول ومغسول الرأس ومزال منه مالا يلزم توضع فى قدر مرفوعة على مصفاة او شبكة (يعنى بدون مباشرة للنار) تقليل ممن الماء مع بصلة ترانشات مع ليمون ترانشات ورشة فلفل أسود وتغطى وترفع على النار حتى تنضج على البخار تقريبا تحتاج حوالى 12 الى 15 دقيقة (نضجها الزائد يفسدها) وبعدين تتقطع الأنصاص وتقدم .. حاجة أبسط من البساطة .. بس حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان