Mohamed shaheen بتاريخ: 11 ديسمبر 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 11 ديسمبر 2011 شكرًا جدااااا علي ألطريقه الوهميه في مره لازم اجربها بس عند ماما علشان محمد جوزي ولا ولادي بيطيقوا رحته ، كان نفسي يطلعوا ذيي :-)) سؤال بقي؛ هوا الملح من بره والسمكة تفضل مقفوله منفتحهاش إلا عند الأكل ؟؟؟ ايوه يا اختي الكريمه السمكه مقفوله و الملح الخشن من بره فقط لكن بتفتحي الخياشيم بس و تمليها ملح زي الصور كده منغير قطع و لا حاجه .. بتفتحي الخياشيم لآخر امكانية فتحها و تمليها على الآخر ملح و ترشي على جسمها من بره و هنا و صحه مقدماً شكرًا جداً جداً وربما يجذيكي كل خير. ربنا يكرمك. تحياتي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
لماضة مصرية جدا بتاريخ: 15 أبريل 2012 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 أبريل 2012 السلام عليكم و رحمة الله و بركاته مع اني لا بحب الفسيخ و لا الرنجة و لا الليلة دي اطلاقا...(وش حد لابس قناع الغازات السامة من الصبح و قاعد ياكل علبة تونة لوحده) بس قولت اعمل فيكم خير و ارفع التوبيك انا قلبي اكس لارج :closedeyes: اي خدمة كان معكم مراسل شم النسيم من امام عم جمال الفسخاني لماضة علي هامش البث المباشر دوت ليه كل سنة وزارة التموين يقبضوا علي شحنة فاسدة من الفسيخ البايظ ...نفس الخبر كل سنة؟؟؟؟؟؟؟؟ طب بالنيابة عن الشعب المكافح...نحب نشكر الفسيخ الميت علشان صحالنا وزارة التموين و نعود لاستكمال فقراتنا اليومية ذيع يا ابراهيم ابراهيم ابراااااااااااااااااااااااهيم ابراهيم....مبيردش عليا :blink: مين ابراهيم اصلا؟؟؟؟ رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
زهرة الجبل بتاريخ: 15 أبريل 2012 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 أبريل 2012 (معدل) السلام عليكم و رحمة الله و بركاته مع اني لا بحب الفسيخ و لا الرنجة و لا الليلة دي اطلاقا...(وش حد لابس قناع الغازات السامة من الصبح و قاعد ياكل علبة تونة لوحده) بس قولت اعمل فيكم خير و ارفع التوبيك انا قلبي اكس لارج :closedeyes: اي خدمة كان معكم مراسل شم النسيم من امام عم جمال الفسخاني لماضة علي هامش البث المباشر دوت ليه كل سنة وزارة التموين يقبضوا علي شحنة فاسدة من الفسيخ البايظ ...نفس الخبر كل سنة؟؟؟؟؟؟؟؟ طب بالنيابة عن الشعب المكافح...نحب نشكر الفسيخ الميت علشان صحالنا وزارة التموين و نعود لاستكمال فقراتنا اليومية ذيع يا ابراهيم ابراهيم ابراااااااااااااااااااااااهيم ابراهيم....مبيردش عليا :blink: مين ابراهيم اصلا؟؟؟؟ كل شم نسيم و إنتي طيبه يا لموضه بس بالزمه ينفع مصريه شقيه زيك كده و ماتحبش الفسيخ ؟ و إمتى ؟ في شم النسيم ؟ طيب أنا عازماكي عالغدا بكره على لفة الفسيخ اللي عملاها مخصوص لشم النسيم بكره دي و القابعه حالياً في فرن البوتوجاز بإنتظار اليوم الحاسم غدا و اتحداكي مايعجبكيش بمناسبة ابراهيم .. عارفه ابراهيم مش بيرد ليه ؟ أكيد ابراهيم ده واحد أكل فسيخ و من ساعتها محدش شافه ها؟ أستناكي بكره ؟ هههههههههههههه تم تعديل 15 أبريل 2012 بواسطة زهرة الجبل رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
أحمد محمد بتاريخ: 15 أبريل 2012 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 أبريل 2012 تسلم ألايادي مدام زهرة الجبل و كل شم نسيم و أنتي طيبة بس الصراحةأنا مستحيل أكل الفسيخ ولا حتي بطيق ريحتة متاسفين يا زمن قلنا عليك مختل واحنا الى فينا الخلل فينا السؤال والحل يالى مشيت فى المطر والجزمه مقطوعه طب ليه تلوم عالمطر لما الشراب يتبل ... رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
زهرة الجبل بتاريخ: 16 أبريل 2012 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 أبريل 2012 تسلم ألايادي مدام زهرة الجبل و كل شم نسيم و أنتي طيبة بس الصراحةأنا مستحيل أكل الفسيخ ولا حتي بطيق ريحتة الأخ الكريم أحمد محمد تسلم يا فندم و حضرتك بصحه و خير و سبحان الله هو الفسيخ كده .. يا تحبه قوي .. يا ماتستحملش حتى ريحته تحياتي لحضرتك رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
أستاذة جيجي بتاريخ: 20 أبريل 2013 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 أبريل 2013 السلام عليكم يا ام كريم عاشت الايادى .. و الله روعه .. مجهود جامد بالهنا عليكم يا رب و يصبر الناس الى بتتفرج لانى على وشك البكاء من حلاوة الصورة و لن يهدا لى بال الا اذا جربته ... و سافعل.... سافعل انا معنديش احتفالات لكن بموت فى الحاجات دى جدا جدا و لى سؤال صغير قد كدهووووو هل ينفع السمك الى فى الفريزر .. يعنى عندى سمك فريش و الله بس شيلته بالفريزر ..ممكن استعمله ولا لازم يكون فرش فرش يعنى .. منتظراك .. :) رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان