نوران بتاريخ: 7 يونيو 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 يونيو 2011 (معدل) المقادير: 2كوب دقيق 2بيضة فانيليا ملعقة صغيرة بيكينج باودر 2ملعقة سمن ماء للعجين زيت للتحمير مقادير الشربات كوب ونصف سكر كوب ماء فانيليا الطريقة: نضع الفانيليا علي البيض ونربهم نضع البيكينج باودر علي الدقيق ونخلطهم ثم نضع البيض والسمن علي الدقيق ونعجن ونزود ماء (لحد ما العجينة تلم معانا) نقطع العجينه قطع صغيرة دائرية نقلي قطع البغاشه في الزيت الي ان يصبح لونها دهبي نطلع اللي اتحمر ونحطه في الشربات البارد الشربات:الماء والسكر علي النار ونضيف قليل من الفانيليا نترك الشربات علي النار لحد ما يتخن شويه بالهناء والشفاء :hearts: تم تعديل 7 يونيو 2011 بواسطة نوران رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Folana بتاريخ: 7 يونيو 2011 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 يونيو 2011 السلام عليكم ورحمة الله... تسلم ايدك يانوران...تصورى انى عايشة العمر ده كله :vian: وفاكرة إن البغاشة تبقى هى نفسها البقلاوة الطريقة سهلة حأجربها ان شاء الله وأخبرك بالنتيجة... وأهلا بك معنا فى المحاورات ..نورتينا :flr1: :flr1: :flr1: :flr1: :flr1: { لَّقَدْ كُنتَ فِي غَفْلَةٍ مِّنْ هَـٰذَا فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلْيَوْمَ حَدِيدٌ } رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
نوران بتاريخ: 7 يونيو 2011 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 يونيو 2011 (معدل) شكرا ليكي ويارب تعجبك والمنتدي منور بكل الناس الحلوه اللي فيه بصراحه المنتدي بقي المتنفس بتاعي واستفدت كتير من تجارب وقصص قرأتها للاعضاء وضحكت من قلبي علي نكتهم الحلوه المنتدى منور بيكم انتم اعضاء ومشرفين تم تعديل 7 يونيو 2011 بواسطة نوران رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان