You are posting as a guest.
إذا كان لديك حساب, سجل دخولك الآن لتقوم بالمشاركة من خلال حسابك.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
قلت وأنا داخل المنتدى
بلاش أدخل بايدي فاضية
جايب لكم مش بطيخة واحدة ولا اثنتان
في ناس فنانين
ايديهم تتلف في حرير
بأشوف انتاجهم أقول سبحلن الله
علّم الانسان مالم يعلم
أسيبكم مع شوية بطيخ
بس مش أي بطيخ
يعني مش كل الناس بتأكل البطيخ زينا وخلاص
يوم صعب لما تقعد تفكر تاكل ايه وتحتار ..
طلعت كده .. لحم خروف قطع بالعظم .. متبلة بملح وفلفل وليمون وخل عنب .. من الليلة السابقة ..
توضع فى قدر تتشوح .. ويضاف عليها روز مارى .. ما تسألوش بييجى منين عشان انا جيابه من مصر آخر مرة وشايله فى الفريزر .. المهم معاها حبات بطاطس مغسولة جيدا وبقشرها حتى لا تتهرى .. هنضيف لها حوالى فنجان ماء وعلى ما يتبخر هتكون استوت .. ساعتها هنضيف معلقتين خل بلسمك .. ومعاها معلقتين صوص باربيكيو .. هتطلع مشوية تحفاوية
المكرونة حظى طلع فيها غريب .. قال اشتريتها بر .
بصراحة انا بعد ما شوفت الصور دي إتعقدت ... وقررت إني ماكلش بطيخ بعد كده إحتراماً وتقديراً لتلك اللوحات الفنية .. اللي أرجو الدكتور محبط يحللها لنا تحليل دقيق .. يعني البذر لوحده والقشر لوحده ...
Recommended Posts
انضم إلى المناقشة
You are posting as a guest. إذا كان لديك حساب, سجل دخولك الآن لتقوم بالمشاركة من خلال حسابك.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.