اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

الفراخ الكروكيت


chef badawy

Recommended Posts

يا مرحبا يا مرحبا

نورت محاورات المصريين يا شيف

ما شاء الله الطبق شكله يجنن

تسلم الايادي

معلش بقى عاوزاك تستحملنا عشان اكيد هايبقى عندنا اسئلة كتيرررررررررررررر

خصوصا ان رمضان على الابواب كل سنة و حضرتك طيب

هابدأ بسؤال صغنن اوي

عاوزة طريقة كروكيت الدجاج

انا جربته طلع شغال يعني بس مش زي المطاعم

هاقول لحضرتك الطريقة اللي عملتها و لو في تعديل اضافة يا ريت تقولي

جيبت صدور فراخ سويتها في مايتها

و بعدين فرمتها

و كنت عاملة باشاميل تقيل اتقل من بتاع المكرونة

و قلبتهم على بعض و سيبته في التلاجة ساعة

و بعدين بدأت اشكله كور او صوابع

و بعدين نزلته في البيض و بعدها بقسماط

و قليته في الزيت

طلع مقبول بس انا باحب الحاجه يكون طعمها حلو عشان اقتنع بيها مش مجرد مقبولة الطعم

يا ريت حضرتك تقولي على الطريقة اللي يطلع بيها زي طعم المطاعم

ميرسي كتير مقدما

فراخ كوركيت

2 صدور فراخ مفرومه وشين

2 معلقة كبيرة كريمه لبانى

نصف معلقه صغيره روزمارى مفروم--- نصف بصله صغيره مفرومه ناعم

ملح -- ففل

دقيق ---- بيض----- بقسماط

الطريقه

تخلط صدور الفراخ المفرومه وشين مع الكريمه والروزمارى والملح والفلفل والبصل المفروم خلطا جيدا وتترك فى التلاجه ساعه ثم تشكل بعد ذلك مدوره او اصابع على جسب اختياركم

ثم توضع فى الدقيق والبيض والبقسماط وتترك فى الفريزر ساعه وتقلى بعد ذلك وتقدم ساخنه مع اى نوع باستا وسلطة الكولى سلو

رابط هذا التعليق
شارك

تشرفنا شيف احمد

انا شوفت الفيديو اللي على اليوتيوب

ما شاء الله حاجه تفتح النفس بصحيح

ميرسي كتير على وصفة الكروكيت

بس سؤال صغير معلش الفراخ تكون مستوية قبل الفرم ؟؟

لا الفراخ بتكون نيه

رابط هذا التعليق
شارك

تم فصل طريقة عمل كروكيت الدجاج من موضوع بطاطس بانكيك للشيف بدوى

لسهولة المتابعة

تحياتى :clappingrose:

{ لَّقَدْ كُنتَ فِي غَفْلَةٍ مِّنْ هَـٰذَا فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلْيَوْمَ حَدِيدٌ }

رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 1 شهر...

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 0
      يعلم الجميع أن العمل فى قطاع صناعة الدواجن يعد من أهم أعمدة الاقتصاد الوطنى التى يعول ويعتمد عليها معظم طوعرض المقال كاملاً
    • 0
      على مدى تاريخ السينما المصرية الطويل ظهر عدد كبير من الفنانين والفنانات الذين قد نجهل أسماء الكثيرين منهم رغمعرض الصفحة
    • 2
      السلام عليكم هقولكم على طريقة جديدة وهتعجبكم جدااااا لتتبيل البانيه معظمكم بتبلوا صدور الفراخ بالبصل بعد تقطيعها لعمل البانيه لكن خدوا طريقة احسن وافيد كمان لان مكوناتها افيد من كده المقادير 1- علبة زبادى(روب) 2- 2جزر مقطع حجم متوسط(غير مسلوق) 3- خمسة فصوص ثوم كبيرة او استعملى الثوم البودرة 4- مكعب مرقة دجاج 5- ملح وفلفل وبهارات 6- ملعقة صغيرة جنزبيل 7- نصف فنجان خل ولو عندك بهارات فراخ كمان قومى بوضع معلقة ثم يضرب الخليط مع بعضه فى الخلاط ويفضل الفرامة او الدشداشة نظرا لصلابة الجزر
    • 0
      مصنع لإنتاج الخيوط الجراحية من أمعاء الدواجن بالبساتين! أمعاء الدواجن التي تم ضبطها داخل المصنع. كتب ـ محمد صلاح: ألقت الإدارة العامة لمباحث القاهرة القبض علي صاحب مصنع يقوم بتجميع أمعاء الدواجن لتصنيعها خيوطا جراحية وتوريدها للمستشفيات!! تمت مداهمة المصنع بمنطقة البساتين والعثور علي 7 أطنان من الأمعاء المجمدة والمملحة وثلاجات وبانيو و35 برمي
    • 4
      جبتلكم اكله صيني جنان 4 قطع صدر دجاج مسحب اذا لم يكن متوفر نجيب الفرخه الصدر والورك نقطعها كل منها اي 3 قطع 3 بصلة حجم صغير 2 ملعقة زيت نباتي 4/3 كوب مرق دجاج ( شوربه فراخ ) 1 ملعقة طعام عسل 1 ملعقة طعام دقيق 2 بصلة خضراء مقطعة الى شرائح صويا صوص حسب الذوق 1 ملعقه شاي بهارات 1 ملعقة شاي فلفل 1 معلقه شاي ملح 1 ملعقة طعام بودرة جنزبيل او بشرجنزبيل ولو مش متوفر مش مشكله يمكن اضافة قطع من الفليفلة الحمراء أو الخضراء لهذا الطبق وفي هذه الحالة تقطع الفليفلة الى شرائح عريضة وتحمر
×
×
  • أضف...