تقديم بلاغ
-
المتواجدون الآن 0 أعضاء متواجدين الان
- لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
-
الموضوعات المشابهه
-
0طريقة عمل الطعمية ١/٢ ك فول مقشور حزمة بقدونس حزمة كسبرة ١/٢ حزمة شبت ١/٢ حزمة كرات ٣-٤ بصل أخضر أو ٢ بصلة متوسطة ٢ و ١/٢ ملعقة صغيرة ملح ١ ملعقة صغيرة فلفل أسود ٢ ملعقة صغيرة كسبرة ناشفة ١/٢ ملعقة صغيرة شطة حمرة (إختيارى) ينقع الفول لمدة ٢-٣ ساعة و تغير المية مرتين أو تلاتة و يصفى من الماء تقطع الخضرة و البصل و تضاف الى الفول تضاف باقى التوابل تطحن كل المكونات قليلا قليلا فى الكبة حسب حجمها يمكن إضافة ملعقة ماء عند طحن عجينة الطعمية إذا لاحظت أن العجينة
بواسطة Nashwa hashem
كُتب -
3رغم أن معظم الأبحاث تفترض أن التلفزيون يقضي على التواصل الأسري إلا أن ذكرياتي في مشاهدة التلفزيون مع ابي و أمي ساهمت كثيرا في تكوين شخصيتي و مفاهيمي عن الحياة فمع متعة مشاهدة برنامج ما أو اي مادة تثقيفية كانت أو ترفيهية كان التعليقات البسيطة أثناء المشاهدة ثم النقاشات المطولة بعد المشاهدة من أمتع لحظات التواصل الأسري و ذلك موصولا مع أبنائي و الآن دعونا نعرف من حضراتكم كيف تشاهد التلفزيون مع أبنائك؟
بواسطة عبير يونس
كُتب -
4فى البداية يصلح الوقار أو الناجل أو المرجان أو القاروص أو المياس (المستخدم هنا مرجان) ننظف السمكة ونحدث بها شقوق على جانبيها تساعد على النضج وعلى تشربها بالخلطة الخلطة عبارة عن بقدونس وكرافس وزيت زيتون وبصل وثوم وفلفل أسود وكسبرة مطحون وملح نضربهم فى الخلاط ونضعهم على السمكة بالشكل التالى مع تقطيع خضار (بطاطس وجزر ) أو أى خضار نرغبه الفرن يكون محمى مسبقا على درجة حرارة 220 ندخلها الفرن لمده من 45 الى 55 دقيقة حسب حجم السمكة (لو صغير يجب تقطيع الخضار صغيرا ولن تحتاج أكتر من 25 دقيقة)
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
11[align=center] بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،، الطريقة دي انا علي طووول بعملها وممكن تتعمل ساندوتشات جربوها و ادعولي .. المقادير: فرخة مسلوقة 3 بطاطس متوسطة مسلوقة 3 بيض بقسماط الطريقة : اخلي الفراخ بعد سلقها وحطيها في الكبة و بعدين تحطي عليها البطاطس برضه في الكبة يعني تفرمي الاتنين مع بعض , بعد ما يتفرموا حتلقيها عملة زي العجينة. خدي قطعة من العجينة و اعمليها زي الفلفلاية بططيها و بعدين حطها في البيض و بعدين في البقسماط و بعدين اقليها .. ممكن تتعمل بجان
بواسطة aynad
كُتب
-