-
المتواجدون الآن 0 أعضاء متواجدين الان
- لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
-
الموضوعات المشابهه
-
17انطلاقا من موضوع سى السيد اللى اثار حوله عده اراء حول شخصيه الرجل فى بيته وانبثاقا من تركيبه الرجل الشرقى ولاسيما المصرى وانعطافا لشبابنا اليوم الغير واضح المعالم وجدتنى اود ان اتحدث معكم فى ...... ايه هو اللى انطلاقا وانيثاقا وانعطافا انا فى حاله اذبهلالا صلوا بينا عالنبى رنت فى ودانى اغنيه قديمه كتبها جمال بخيت لعلى الحجار فى البوم لم الشمل من زماااان اسمها عم بطاطا طول عمرى بسمعها ومحتفظه بالشريط الاصلى بتاعها للان ..المهم ان الاغنيه دى كلماتها ذات مغزى ..وصلتنى لفكره ان
بواسطة قلب ابيض
كُتب -
0ميدان التحرير الذى قدم للعالم اجمع درس حقيقى فى معنى الاراده و الصمود و الرقى فى التظاهر الميدان الذى شد انتباه العالم اجمع و حاز اولاده على احترامه لما قدموه من صوره مضيئه و مشرفه لا عجب ان يصبح من اهم المعالم التى يحرص كبار المسؤلين الاجانب على زيارتها عند زيارتهم لمصر الجميع يريد ان تلامس قدمه ارضه و تتلقف روحه نسماته لعله حينها يستطيع ان يسبر اغوار تلك الشخصيه المصريه الباهره التى طالعوها فيه على مدار 18 يوم لكن طبعا مفيش مانع وسط المهام الدبلوماسيه و البروتوكولات الرسميه من ان الواح
بواسطة مغتربة
كُتب -
6السمكة سبيطى أو ايه مش عارف اسمها فى اى مكان تانى بس الحقيقة رائعة هى سمكة لحمها أبيض بدون شوك طرية أوى المهم أول حاجة هننظفها ونتبلها بالليمون والملح وبعدين نعمل لها خلطة عبارة عن جزر مقطع وطماطم مقطعة وفلفل أخضر والجميع متبل بالفلفل الأسود والكمون والكسبرة المطحونة هندبلهم على النار فى زيت زيتون قبل ما نحشى بهم السمك وفى مكان تسوية الحشوة هنحط قطع بطاطس صغيرة مع زعتر معة التقليب حتى تتنضج بنسبة 80% بعده هنجمع الكل فى صينية وندخلهم فرن حامى لمدة 20 دقيقة ونخرجهم نقدمهم مع أرز كما هو مبي
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
4مكرونة مسلوقة لمدة 7 دقائق صدور دجاج قطع تتبل بخل عنب وملح وفلفل أسود تسوى فى خلطتها مع جوانح بصل ومكعبات طماطم حتى تجف ثم تضاف المكرونة المسلوقة مع التقليب .. قبل رفعهاة من على النار بدقيتين يضاف لها فلفل أخضر شرائح ولمن يحب يمكن اضافة الصويا صووص لاضفاء الطابع الصينى أو الجبن لاضفاء الطابع الفرنسى او الايطالى
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
5زى العادة ساعات كتير مش بنعرف هناكل ايه .. طيب حددنا الجمعة سمك طيب سمك ايه وازاى؟ المهم بعد لف .. اشتريت السمكة دى وهى ما يعرف فى الخليج بالنويبى أو فى مصر باللوت (قريبة الحاج فوزى) المهم تعمل فيها ايه يا بندق تعمل فيها يا بندق جت كده .. السمكة مفتوحة من الظهر ونخليها من الشوك .. وفى اللون المسألة بسيطة لأنه عبارة سلسلة الظهر فقط .. من الداخل متبله بخل بلسمك وملع وعصير ليمون وتوم وزنجبيل مفرومين ناعم كانه معجون .. ومعاها كم شرحة ليمون وفلفل أخضر وتدهن خل بلسمك وتدخل افرن الحامى لمدة 40 دقي
بواسطة بندق أفندى
كُتب
-
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان