تقديم بلاغ
-
المتواجدون الآن 0 أعضاء متواجدين الان
- لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
-
الموضوعات المشابهه
-
0ارتبط رمضان لدينا بكل ما لذ وطاب من المحمر المشمر قررنا فى صباح الخير أن نقدم أطباقا مميزة لسفرة رمضان و عرض الصفحة
بواسطة News Bot
كُتب -
0ارتبط رمضان لدينا بكل ما لذ وطاب من المحمر المشمر قررنا فى صباح الخير أن نقدم أطباقا مميزة لسفرة رمضان و عرض الصفحة
بواسطة News Bot
كُتب -
0يعكف فادي قطان، الطاهي الفلسطيني ومقدم برامج الطهي، على إظهار واقع الحياة في الأراضي الفلسطينية سواء في السياسة أو في الطعام، ويشير “قطان” إلى أن المطبخ الفلسطيني يعاني من عدم فهم الناس لتاريخه الذي حصره في الحمص والفلافل، ولكنه أكثر من ذلك بكثير View the full article
بواسطة News Bot
كُتب -
96حاسب يا عم وسلام بإحترام لطباخين الحاجات الحلوه ... يعني رمز الكبشة والمعلقة .. يعني الشوكة الشقية ... يعني الرز والسمنه والزيت تم بحمد الله إفتتاح مطعم " أخر لقمه " لصاحبه ومديره وشيفه .. الاخ العزيز بندق ... أشهر شيف فيكي يا جمهورية مصر العالمية هانحاول نقسم الأعماق الأعماق – لأ مش دي .. ديكهيا بتاعت البحث عن نيمو – هانحاول نقسم المطعم إلى أقسام حسب نوع الطعام عشان كل واحد يدخل بصدره في الحاجه اللي بيحبها وولا يلف ولا يدور .. يعني اللي عايز فراخ يروح يمين ... واللي عايز سمك ييجي شمال واللي
بواسطة se_ Elsyed
كُتب -
11كل سنة و حضراتكم طيبين و عمر مديد مليء بالطاعات ناش بنت شعنونة الفاضل طه الباشمهندس ياسر و ابننا بودا ( عبد الرحمن) أصغر محاوراتي
بواسطة عبير يونس
كُتب
-