bentmasria بتاريخ: 20 مايو 2005 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 مايو 2005 :D :D يا عاشق البحر والسما شكلك نفسك حلو فى الطبيخ ممكن وصفة الكانيلونى بجد انا عاوزة العجينة بتاعتها والحشو انا حتصرف فيه معليش حنتعبك معانا ميرسى مقدما :angry: مادا ومامى عندما تشرق عيناك بإبتسامة سعادة يسكننى الفرح فمنك صباحاتى يا ارق اطلالة لفجرى الجديد MADAMAMA يكفينى من حبك انه......يملأ دنياى ....ويكفينى يا لحظا من عمرى الآنى.....والآت بعمرك يطوينى يكفينى .....انك........................تكفينى مدونتى رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
bodda بتاريخ: 20 مايو 2005 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 مايو 2005 العزيزه بنت مصريةيشرفنى طلبك الكانيلونى نضرب بيضتين كويس ونحط عليهم كوباية ميه ومعاهم ملح وفلفل اسود ويتخلطوا كويس بعد كده نحط دقيق شويه شويه :angry: لما تبقى عجينه سهلة الصب بالمغرفه ( تخانة المهلبية السخنه ) وبعدين نجيب طاسه تيفال بايد ونحطها عالنار ومعلقة زيت صغيرة ( معلقة الشاى ) ونجريها عالطاسة ولما تسخن نصب شوية عجينة بالمغرفه هاتلاقيها زى القطايف بتبيض واول ما تفصل من الطاسه نقلبها وثوانى الوش التانى ... ونزحلقها فى طبق جانبى وهكذا لغاية ما تخلصى كمية العجين بعد كده طبعا ناخد واحده واحده ونحشيها باى حاجه تحبيها وتتلف وتترص فى صينية فرن مدهونه سمن وبعد تمام الرص نصب عليها صلصة برضه متبله بالملح والفلفل وممكن عالوش مبشور جبن رومى :D وعالفرن الحامى ونحدفها ييجى 20 دقيقه او لما تحمر وبالف هنا وشفا مساء الفل عاشق البحر والسما رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان