طريقة عمل الطعمية
١/٢ ك فول مقشور
حزمة بقدونس
حزمة كسبرة
١/٢ حزمة شبت
١/٢ حزمة كرات
٣-٤ بصل أخضر أو
٢ بصلة متوسطة
٢ ملعقة صغيرة ملح
١ ملعقة صغيرة فلفل أسود
٢ ملعقة صغيرة كسبرة ناشفة
١/٢ ملعقة صغيرة شطة حمرة (إختيارى)
ينقع الفول لمدة ٢-٣ ساعة و تغير المية مرتين أو تلاتة و يصفى من الماء
تقطع الخضرة و البصل و تضاف الى الفول
تضاف باقى التوابل
تطحن كل المكونات قليلا قليلا فى الكبة حسب حجمها
يمكن إضافة ملعقة ماء عند طحن عجينة الطعمية
إذا لاحظت أن العجينة بها م
مش عارفة ابتدى منين ..
بس حبتدى ..
من خلال تحويلات العائلة من الخارج للباشا الدولار و تغييره مصرى ..
كنت بستلم التحويل حسب رغبتى من البنك دولار او مصرى ..
بسعر الصرف المعتمد من البنك المركزى ..
لما كنت بحوله مصرى من اى مكتب صرافه كان مش بيفرق كتير ..
بعدين البنوك فرضت رسم على التحويل اذا حب العميل يستلم امواله بالدولار ..
كانت الناس بتخاف تخسر و تضطر تقبض بالجنيه المصرى ..
من شهرين همس باذنى موظف البنك انى اصرف بالدولار و حكسب فرق من التغيير بمكتب الصرافة ..
و فعلا حصل ..
امس حولى اخى
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان