فراخ كوركيت
2 صدور فراخ مفرومه وشين
2 معلقة كبيرة كريمه لبانى
نصف معلقه صغيره روزمارى مفروم--- نصف بصله صغيره مفرومه ناعم
ملح -- ففل
دقيق ---- بيض----- بقسماط
الطريقه
تخلط صدور الفراخ المفرومه وشين مع الكريمه والروزمارى والملح والفلفل والبصل المفروم خلطا جيدا وتترك فى التلاجه ساعه ثم تشكل بعد ذلك مدوره او اصابع على جسب اختياركم
ثم توضع فى الدقيق والبيض والبقسماط وتترك فى الفريزر ساعه وتقلى بعد ذلك وتقدم ساخنه مع اى نوع باستا وسلطة الكولى سلو
السلام عليكم
هقولكم على طريقة جديدة وهتعجبكم جدااااا لتتبيل البانيه
معظمكم بتبلوا صدور الفراخ بالبصل بعد تقطيعها لعمل البانيه
لكن خدوا طريقة احسن وافيد كمان لان مكوناتها افيد من كده
المقادير
1- علبة زبادى(روب)
2- 2جزر مقطع حجم متوسط(غير مسلوق)
3- خمسة فصوص ثوم كبيرة او استعملى الثوم البودرة
4- مكعب مرقة دجاج
5- ملح وفلفل وبهارات
6- ملعقة صغيرة جنزبيل
7- نصف فنجان خل
ولو عندك بهارات فراخ كمان قومى بوضع معلقة
ثم يضرب الخليط مع بعضه فى الخلاط ويفضل الفرامة او الدشداشة نظرا لصلابة الجزر
مصنع لإنتاج الخيوط الجراحية من أمعاء الدواجن بالبساتين!
أمعاء الدواجن التي تم ضبطها داخل المصنع. كتب ـ محمد صلاح: ألقت الإدارة العامة لمباحث القاهرة القبض علي صاحب مصنع يقوم بتجميع أمعاء الدواجن لتصنيعها خيوطا جراحية وتوريدها للمستشفيات!! تمت مداهمة المصنع بمنطقة البساتين والعثور علي 7 أطنان من الأمعاء المجمدة والمملحة وثلاجات وبانيو و35 برمي
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان