فى البداية يصلح الوقار أو الناجل أو المرجان أو القاروص أو المياس (المستخدم هنا مرجان)
ننظف السمكة ونحدث بها شقوق على جانبيها تساعد على النضج وعلى تشربها بالخلطة
الخلطة عبارة عن بقدونس وكرافس وزيت زيتون وبصل وثوم وفلفل أسود وكسبرة مطحون وملح نضربهم فى الخلاط
ونضعهم على السمكة بالشكل التالى
مع تقطيع خضار (بطاطس وجزر ) أو أى خضار نرغبه
الفرن يكون محمى مسبقا على درجة حرارة 220
ندخلها الفرن لمده من 45 الى 55 دقيقة حسب حجم السمكة (لو صغير يجب تقطيع الخضار صغيرا ولن تحتاج أكتر من 25 دقيقة)
[align=center]
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته،،
الطريقة دي انا علي طووول بعملها وممكن تتعمل ساندوتشات
جربوها و ادعولي ..
المقادير:
فرخة مسلوقة
3 بطاطس متوسطة مسلوقة
3 بيض
بقسماط
الطريقة :
اخلي الفراخ بعد سلقها وحطيها في الكبة و بعدين تحطي عليها البطاطس برضه في الكبة
يعني تفرمي الاتنين مع بعض , بعد ما يتفرموا حتلقيها عملة زي العجينة.
خدي قطعة من العجينة و اعمليها زي الفلفلاية بططيها و بعدين حطها في البيض و بعدين في البقسماط و بعدين اقليها .. ممكن تتعمل بجان
إن دخول أبنائك إلى عالم الطهي الرائع يعزز العلاقة بينك وبينهم ويساعدك في إقناعهم بتناول الأطعمة المفيدة التي تحتوي على العناصر الغذائية التي يحتاجونها..
وقد تكون فرصة أيضاً لتكتشف أفكارهم الإبداعية التي لم تكن تعرفها من قبل.
عزيزي المربي: ادخل إلى المطبخ مع أبنائك وتمتع بإعداد هذه الوصفات السهلة والبسيطة التي تقدمها لك مجلة ولدي في هذه الصفحات.
التوست بالبيض
المقادير المطلوبة:
-3 حبات من التوست.
-بيضة لكل حبة توست.
-ملح وفلفل أسود.
-ملعقة زيت نباتي.
الأدوات المطلوبة:
-وعاء زجاجي، مق
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان