تقديم بلاغ
-
المتواجدون الآن 0 أعضاء متواجدين الان
- لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
-
الموضوعات المشابهه
-
0مكونات عمل بيتزا المشروم 1 كرة من عجينة البيتزا الايطالية (أو عجينة محضرة الطعام أو عجينة رقيقة) 1 1/2 كوب فطر مختلط شرائح (مثل بيبي بيلا الملقب بالكريميني ، الزر ، شيتاكي ، والمحار) 1 ملعقة كبيرة من كل من الزعتر الطازج والأوريغانو المفروم ناعماً ، بالإضافة إلى المزيد من الأغصان للتزيين نصف ملعقة صغيرة بالإضافة إلى رشة ملح كوشير ، مقسمة 1 ملعقة كبيرة زيت زيتون ، بالإضافة إلى المزيد للرذاذ 1 ملعقة كبيرة عصير ليمون طازج 1 إلى 2 أوقية من جبن الماعز مفتت
بواسطة لمياء محمد
كُتب -
0فى الأسابيع الأخيرة تزايد الطلب على الجبنة البيضاء بشكل جنونى فى أمريكا مما أدهش كل من يراقب مشهد الأكلات وال عرض الصفحة
بواسطة News Bot
كُتب -
7احبائى. مش عارفة ايه اللى خلانى القى نظرة هنا تانى؟ مع ان محدش قاللى انه جرب حاجة من اللى قلته. بس انا برضه//تانى//حقولكم على حاجه خطيرة جدا جدا. مش عارفه اقوللكم اسمها ازاى؟ ححكى لكم الاول قصة اسمها...وبعدين اوصفهالكم. مرة ولادى طلبوا منى اعمل لهم صينيه مكرونة بالباشميل. وانا بعد ما عملتها وجيت فى الاخر ادخلها الفرن...رحت بصيت لها وقلت لنفسى...طيب مانا بدال ما اضع جبنه مبشورة على الوجه اتصرف وكان الوجه ده،عجينه البيتزا،واعامله نفس معاملة العجينه اى اضع طماطم وجبنه وزعتر وزيتون اسود.
بواسطة Salwa
كُتب -
13بمناسبة إفطار اليوم ( ربنا يتقبل منا ومنكم الصيام والقيام وصالح الاعمال ) والعيد بكره بقى واللحمه وكده النهاردة الشيف اللبناني الشهير س س س ( سي السيد سكرسيان ) هايقدم لكم طبق شو كتير حلوووو .. وشو كتير مهضوم وبسيط إسمه " جلاش باللحمة المفرومة " .. ما بأدري المصريين بيعرفوا يعني إيه جلاش ولا لأ ؟!! عامة .. ده شكل الطبق بعد ما خلصتوا أي حد ريقه هايجري ويهجم عالتلاجة ويشق ريقه بحاجه ويقول نسيت ... أنا مش مسئول المهم ... نبدأ بالمقادير - لفة جلاش ( تقريباً بتبقى نص كيلو ) - نصف ك
بواسطة se_ Elsyed
كُتب -
19السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ده اول موضوع ليا وان شاء الله مايكونش الاخير بناء على طلب الجماهير ( العزيزة فتفوته ) عندي كام صنف كده اغلبهم معجنات هاحاول انزلهم تباعا بالشرح التفصيلي والصور كلما امكن انا كنت هاعمل حواوشي وعجنت العجينة وكله تمام وببص لقيت مافيش لحمة مفرومة بس في سوسيس ففكرت اقلبها بيتزا والله المستعان المهم طبعا انا بجرب في مقدار صغير عشان لو .. احم احم .. يعني الواحد مايضمنش الظروف وكمان ايديا ضعيفة مش بقدر اعجن وبحط كله في العجانة والمفروض العجينة لازم تتلت كتير ف
بواسطة ام نور محمود
كُتب
-