اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

عمل بيتزا باللحمة المفرومة و الجبنة الموزاريلا


لمياء محمد

Recommended Posts

مكونات عمل بيتزا باللحمة المفرومة

     1 عجينة بيتزا مقاس 16 إنش
     1 أونصة زيت زيتون
     6 أونصات بيتزا سوشي
     5 أونصات من مزيج الجبن والبيتزا (80 بالمائة من جبن الموزاريلا منزوع الدسم جزئيًا ، 20 بالمائة جبن بارميزان) ، مبشور
     3 أونصات سجق إيطالي حار
     2 أونصة بيبروني
     2 أونصة لحم خنزير مقطع إلى شرائح
     2 أونصة من لحم الخنزير المقدد ، مفتت
     1 أونصة بيتزا من مزيج الجبن

تعليمات الوصفة بعد معرفة طريقة عمل عجينة العشر دقائق

     ادهن القشرة بزيت الزيتون قبل تجميع البيتزا مباشرة.
     تُوزّع صلصة 6 أونصات بالتساوي على القشرة.
     أعلى مع 5 أونصات من مزيج جبن البيتزا ، 3 أونصات من السجق الإيطالي ، 2 أونصة من الببروني ، 2 أونصة من لحم الخنزير ، 2 أونصة من قطع لحم الخنزير المقدد و 1 أونصة إضافية من مزيج جبن البيتزا.
     تُخبز بدون غطاء ، في مقلاة مدهونة قليلاً بالزيت ومغطاة بدقيق الذرة أو على شبكة بيتزا شبكية ، في فرن تقليدي مسخن مسبقًا على درجة حرارة 450 فهرنهايت لمدة 8 إلى 10 دقائق أو حتى يصبح لونها ذهبيًا وفاخرًا
     أخرجيها من الفرن وقطعيها إلى 8 أسافين.

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 0
      مكونات عمل بيتزا المشروم     1 كرة من عجينة البيتزا الايطالية (أو عجينة محضرة الطعام أو عجينة رقيقة)     1 1/2 كوب فطر مختلط شرائح (مثل بيبي بيلا الملقب بالكريميني ، الزر ، شيتاكي ، والمحار)     1 ملعقة كبيرة من كل من الزعتر الطازج والأوريغانو المفروم ناعماً ، بالإضافة إلى المزيد من الأغصان للتزيين     نصف ملعقة صغيرة بالإضافة إلى رشة ملح كوشير ، مقسمة     1 ملعقة كبيرة زيت زيتون ، بالإضافة إلى المزيد للرذاذ     1 ملعقة كبيرة عصير ليمون طازج     1 إلى 2 أوقية من جبن الماعز مفتت
    • 0
      فى الأسابيع الأخيرة تزايد الطلب على الجبنة البيضاء بشكل جنونى فى أمريكا مما أدهش كل من يراقب مشهد الأكلات وال عرض الصفحة
    • 7
      احبائى. مش عارفة ايه اللى خلانى القى نظرة هنا تانى؟ مع ان محدش قاللى انه جرب حاجة من اللى قلته. بس انا برضه//تانى//حقولكم على حاجه خطيرة جدا جدا. مش عارفه اقوللكم اسمها ازاى؟ ححكى لكم الاول قصة اسمها...وبعدين اوصفهالكم. مرة ولادى طلبوا منى اعمل لهم صينيه مكرونة بالباشميل. وانا بعد ما عملتها وجيت فى الاخر ادخلها الفرن...رحت بصيت لها وقلت لنفسى...طيب مانا بدال ما اضع جبنه مبشورة على الوجه اتصرف وكان الوجه ده،عجينه البيتزا،واعامله نفس معاملة العجينه اى اضع طماطم وجبنه وزعتر وزيتون اسود.
    • 13
      بمناسبة إفطار اليوم ( ربنا يتقبل منا ومنكم الصيام والقيام وصالح الاعمال ) والعيد بكره بقى واللحمه وكده النهاردة الشيف اللبناني الشهير س س س ( سي السيد سكرسيان ) هايقدم لكم طبق شو كتير حلوووو .. وشو كتير مهضوم وبسيط إسمه " جلاش باللحمة المفرومة " .. ما بأدري المصريين بيعرفوا يعني إيه جلاش ولا لأ ؟!! عامة .. ده شكل الطبق بعد ما خلصتوا أي حد ريقه هايجري ويهجم عالتلاجة ويشق ريقه بحاجه ويقول نسيت ... أنا مش مسئول المهم ... نبدأ بالمقادير - لفة جلاش ( تقريباً بتبقى نص كيلو ) - نصف ك
    • 19
      السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ده اول موضوع ليا وان شاء الله مايكونش الاخير بناء على طلب الجماهير ( العزيزة فتفوته ) عندي كام صنف كده اغلبهم معجنات هاحاول انزلهم تباعا بالشرح التفصيلي والصور كلما امكن انا كنت هاعمل حواوشي وعجنت العجينة وكله تمام وببص لقيت مافيش لحمة مفرومة بس في سوسيس ففكرت اقلبها بيتزا والله المستعان المهم طبعا انا بجرب في مقدار صغير عشان لو .. احم احم .. يعني الواحد مايضمنش الظروف وكمان ايديا ضعيفة مش بقدر اعجن وبحط كله في العجانة والمفروض العجينة لازم تتلت كتير ف
×
×
  • أضف...