Folana بتاريخ: 7 ديسمبر 2006 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 ديسمبر 2006 السلام عليكم ورحمة الله.... صلصة الباربيكيو المقادير: 2 حبة فلفل رومى احمر منزوع البذر ومفروم خشن كيلو طماطم مستوية حمراء مفرومة خشن بصلتين مفروم ناعم حزمة كرفس مفرومة بعد غسلها بالماء والخل 2 كوب ونصف خل قرنان فلفل احمر حامى شطة مفروم ناعم 3 فصوص ثوم مهروس ناعم ملعقتين زنجبيل مبشور نصف حزمة كزبرة خضراء الاوراق فقط ..مفرومة ناعم ملعقة صغيرة كمون - ملعقة مستردة - ملعقتين فلفل ابيض - ملعقة صلصة تابسكو ( حاور لكم عليها9 كوب سكر بنى .. الطريقة: نقلب الفلفل والطماطم والبصل والكرفس والخل والفلفل وكل المقادير يعنى ماعدا السكر ونرفعهم على النار ونقلب من وقت لاخر..ونوطى النار ونسيب الخليط من غير غطا على النار لمدة ساعة تقريبا مع مراعاة التقليب بعد كده نسيب الخليط يبرد ونضربه فى الخلاط جامد..وبعد كده نرجعه الحلة ونضيف السكر... نضعه على النار مرة اخرى ونقلب حتى يذوب السكر ونوطى النار ونسيبه تلت ساعة او حتى يتكثف نصبه فى برطمان ساخن معقم ونغلقه باحكام ويترك يومين قبل الاستخدام ... { لَّقَدْ كُنتَ فِي غَفْلَةٍ مِّنْ هَـٰذَا فَكَشَفْنَا عَنكَ غِطَآءَكَ فَبَصَرُكَ ٱلْيَوْمَ حَدِيدٌ } رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ام البنات بتاريخ: 18 سبتمبر 2007 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 سبتمبر 2007 استعانه بالله هنقضيها يا فولانه سلطات وشوربه بجد مواضيعك دى فى وقتها...شفت الموضوع ده وانا بدور على مائدة الرحمن....وبرضه موضوع تيتا شهد لما اروح كده برضه اشوفهم تسلمى يا فولانه يا جميله يرضينى الهواء الذى تتنفساه يحيينى يسعدنى الكون الذى يحتويكما يحتوينى انتما كل شئ وانا من دونكما لا شئ رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان