هنا المستخدم أفخاد دجاج مخلية عشان أنعم من الصدور .. وفيها قطع صدور قليلة ..
بعد التقطيع قطع صغيرة .. تتبل بملح وفلفل .. وثوم مفروم وبصل مفروم وملعقة خل وزنجبيل أخضر مفرى وزبادى وزيت زيتون (او ذرة) .. وممكن دبس رمان ..
تنقع ليس أقل من ساعتين فى التتبيلة .. ثم توضع فى الأسياخ .. قطعة طاووق مع قطعة بصل وففل .. أخضر أو أحمر أو أصفر .. يمكن أيضا وضع أناناس أو مشمش مجفف معها ..
طبعا الأساس انها تتشوى عى الفحم .. لكن هذه مطهية فى فلاية شوى على النار من فوق ..
المكرونة سباجيتى مسلوقة 7 دقاي