nora بتاريخ: 28 فبراير 2007 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 28 فبراير 2007 اه انا جربت يا بنت الشاطىء السبانخ بالبشمل بس مش انا الي عملتها ماما الي كانت بتعملها بس حلوة فعلا جربيها وهحاول اجبلك الطريقه من ماما رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
inas بتاريخ: 28 فبراير 2007 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 28 فبراير 2007 بنت الشاطىء طريقة عمل السبانخ بالبشاميل سهله جدا بتغسلي السبانخ وتقطعيها بس متكنش رفيع يعنى مثلا 1 سم وتجيبي حله تحطي فيها السبانخ من غير اي اضافات واتركيها على نار هاديه الى ان تذبل يغمق لونها وتصفيها من الميه الي هتنزل منها وتكوني مجهزه لحمه متعصجه والبشاميل وجيبي صانيه ضعي طبقة من البشاميل ونص كميه السبانخ واللحمه في النص وباقي السبانخ في الاعلى وفوقها طبقة بشاميل وممكن ترشي في النهايه شوية بقصمات ولو عيزه جبنه رومي شيدر موزاريلا على الوش كمان ودخليها الفرن اهم نقطه السوا متسيبيهاش كتير في الفرن لانك لو سبتيها هتسيح في بعض بس دخليها لحد ميتماسك البشاميل ربع ساعه اتو تلث بالكتير وطلعيها وسيبيها تبرد وابدائي في تقطيعها وبالهنا والشفا * لسانك لا تذكر به عورة امرىء فكلك عورات وللناس أعين * إذا الشعب يوما أراد الحياة فلا بد أن يستجيب القدر رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بنت الشاطئ1 بتاريخ: 1 مارس 2007 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 1 مارس 2007 السبانخ بالبشاميل بتتقدم مع ايه ارز واللا ايه والمسقعة بالبشاميل اقدمها مع ايه انا اجد ان البشاميل مع الارز بيكون تقيل هو المفروض يكون البشاميل خفيف واللا ايه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
nora بتاريخ: 1 مارس 2007 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 1 مارس 2007 اه اي اكله بالبشامل بتتقدم مع الرز او العيش والباشمل يكون قوامو شبه سائل لا تقيل اوي ولا خفيف متوسط كانو زبادي في القوام ومتكتريش فيه السمنه علشان ميكنش تقيل هي معلقه وحده واضافت اللبن بيكسر حدتو بس وبالهنا والشفا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان