اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

تقديم بلاغ

  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 9
      الحر ممكن يسوى الأسفلت هذه الأيام .. عشان كده المشمش ببلاش .. لأنه الشمس جايباه غصب عنه .. نتفرج ولا نستثمره؟ مش عارف الفكرة جت ازاى بس أهى جت .. لأنى لقيت كنافة قدامى ومعايا مشمش وعندى جبنة .. الكنافة هنفركها فى زبده بدرجة حرارة الغرفة .. المشمش هنقطعه أنصاف ونشيل البذر .. المستوى أوى منه هناخده نضربه فى الخلاط مع عصير ليمونة كبيرة و3 ملاعق سكر وبشر قشر الليمونة دى ثم نكثفع على النار كأنه قمر الدين .. هنرص الكنافة فى فاع الصينية كما فى بسكويت التشيز كيك .. وهننشر عليها الجبن أى نوع جبن
    • 6
      جايبالكم إنهرضه طبق حلويات أنا شخصياً مش مصدقه إني أنا اللي عملته صراحه اول مره اعمل التشيز كيك ومع ذلك حبيت اجدد عن الطرق المعتاده لعمله حبيت أغير عن تشيز كيك الفانيليا والشيوكلاته والفراوله المعتاد فغيرت الوصفات شويه و عملت تشيز كيك المانجه طعمه رائع وشكله راقي جداً هو بس مشكلته إنه دسم بزياده شويه إنما طعمه جميل يا رب يعجبكم المكونات: 2 باكيت دريم ويب ( الباكيت اربعة اكياس بودره يعني الكميه كلها ثمان أكياس دريم ويب) 2 باكيت جيلي مانجو ((أنا إستعملت العلالي)) + 2كيس جيلاتين خالي ال
×
×
  • أضف...