اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

مطبخ بنت الشاطئ


بنت الشاطئ1

Recommended Posts

اكلاتك رائعة يا بنت الشاطئ وانا بحب اجرب قوى اى حاجة وأنا جربت الصياديه بالطماطم والكمون وكانت

رائعة لاننا هنا بنعملها من غير طماطم يعنى بعد ما تتحمر البصله بنضيف الماء ونتركه يغلى وبعد كدة بأخذ

جذء منه اطبخ بيه الارز والباقى اسلق فيه السمك وبعد كدة جربت طريقتك بالطماطم كانت شهية ولذيذة

تسلم ايدك

امانى

بالهنا والشفا يا أمانى

انا والله عندى صور الأكلات اللى بكتبها ديه لكن المشكلة انى بعد ما انزل الصور على الموقع تختفى بعد يومين

مش مشكلة المهم ان الطريقة تكون واضحة ليكو

اما أخى عمرو اليك طريقة المكرونة بالبشاميل بعد قليل

رابط هذا التعليق
شارك

المكرونة بالبشاميل

المكونات

مكرونة مسلوقة عادى ..-بعد ما يغلى الماء معه القليل من الملح والزيت تضع المكرونة وتصفى بعد النضج..انا استخدم مكرونة قلم مع قليل من الاسباجتى

عصاج ..عبارة عن بصل مبشور نخلطه مع اللحم نحضر الطاسة ونضع قليل من الزيت ثم نضع اللحم مع البصل ونقلب ونضيف الملح والفلفل وقليل من القرفة وبعد ان يتغير لونها نحضر ملعقتين صلصة ونقلبهم مع كوب ماء ثم نضيفهم على اللحمة ونتركهم على النار حتى يتشرب السوائل

بشاميل ..عبارة عن نصف كوب زيت ذرة + كوب دقيق يقلب -بعيد عن النار- بعد ان يمتزج الخليط نضعه على النار ونقلب كام دقيقة ثم نضع اللبن -الأفضل اللبن لا يكون بارد حتى لا يكون كتل-

ونقلب على نار هادئة المهم ان القوام يكون متوسط ونضيف الملح والفلفل الأسود..وممكن قليل من الزعفران يعطى لون جميل..تتركه حتى يبرد.. البشاميل طبعا ممكن بالزبدة لكن بحاول اتجنبها

نحضر صينية فرن وندهنها بالزيت ونأخذ نصف كمية المكرونة وقلبها مع ثلاث ملاعق من البشاميل ونضعها فى الصينية

ثم نضع نصف كمية العصاج فوق الطبقة الاولى من المكرونة.. ونأخذ النصف الأخر من العصاج ونقلبه مع بقية المكرونة ونضعها فوق العصاج

ثم اخيرا البشاميل ..ممكن قليل من الجبنة فوق البشاميل حسب الرغبة

رابط هذا التعليق
شارك

المكرونة بالبشاميل

المكونات

مكرونة مسلوقة عادى ..-بعد ما يغلى الماء معه القليل من الملح والزيت تضع المكرونة وتصفى بعد النضج..انا استخدم مكرونة قلم مع قليل من الاسباجتى

عصاج ..عبارة عن بصل مبشور نخلطه مع اللحم نحضر الطاسة ونضع قليل من الزيت ثم نضع اللحم مع البصل ونقلب ونضيف الملح والفلفل وقليل من القرفة وبعد ان يتغير لونها نحضر ملعقتين صلصة ونقلبهم مع كوب ماء ثم نضيفهم على اللحمة ونتركهم على النار حتى يتشرب السوائل

بشاميل ..عبارة عن نصف كوب زيت ذرة + كوب دقيق يقلب -بعيد عن النار- بعد ان يمتزج الخليط نضعه على النار ونقلب كام دقيقة ثم نضع اللبن -الأفضل اللبن لا يكون بارد حتى لا يكون كتل-

ونقلب على نار هادئة المهم ان القوام يكون متوسط ونضيف الملح والفلفل الأسود..وممكن قليل من الزعفران يعطى لون جميل..تتركه حتى يبرد.. البشاميل طبعا ممكن بالزبدة لكن بحاول اتجنبها

نحضر صينية فرن وندهنها بالزيت ونأخذ نصف كمية المكرونة وقلبها مع ثلاث ملاعق من البشاميل ونضعها فى الصينية

ثم نضع نصف كمية العصاج فوق الطبقة الاولى من المكرونة.. ونأخذ النصف الأخر من العصاج ونقلبه مع بقية المكرونة ونضعها فوق العصاج

ثم اخيرا البشاميل ..ممكن قليل من الجبنة فوق البشاميل حسب الرغبة

شكرا على اهتمامك بس يعنى حكاية انها بتتكور دى طبيعي لانها بتطلع كدي ازود ميه عشان ربنا يفكها عليها وبعدين الاقيها تطلع ميه خالص اقول طنش ياض واحطها علي النار يا اما تتلسع ياما تقعد تغلى لغاية لما تنشف واحط المكرونه وبرده بزود ميه

بس اكيد الطريقة بتاعتك سليمة وانشا الله حجربها بكره اخيرا حاكل مكرونة بالبشاميل يارب انجح يارب دعواتكم معانا

شكرا :roseop:

تم تعديل بواسطة amrhoras

الدنيا يومان

يوم لك ويوم علبك

فافعل ماشئت

لكن تذكر

كما تدين تدان

رابط هذا التعليق
شارك

اليكم الان طريقة عمل المكرونة بورق اللورا

المكونات

مكرونة مسلوقة اى نوع ..متصفية

لحم قطع متتوسطة..بصل ثوم..زيت

ملح ..بهار .. كام ورقة لورا سبعة مثلا او تمانية

صلصة

الطريقة

نأخذ البصل +الثوم +اللحم +ورق اللورا + الصلصة+الملح +الفلفل الاسود ونشوحهم بالزيت لمدة دقيقتين تقريبا

ثم نضيف االماء لابد ان يغطى اللحم حتى ينضج ثم بعد النضج سيكون قوام الصلصة ثقيل كما فى الصلصة المعتادة

ونأخذ نصف كمية الصلصة ونضعهم على المكرونة ونقلب على النار ونضعها فى طبق التقديم ونضع على الوش بقية الصلصة مع اللحم

أهم حاجة هنا ورق اللورا هو سر الطبخة

رابط هذا التعليق
شارك

السلام عليكم

اليوم عاملة لكم ملوخية بالارانب

نغسل الأرنب جيدا ونقطعه ونتركه منقوع فى الدقيق والليمون لمدة ساعة

ثم نغسله جيدا ونجهز هذه الخلطة

بصل مقطع قطع صغيرة-حبهان مطحون-بهارات -قرفة ..لابد من وضعها حتى وان كانت موجودة فى خلطة البهار- نعناع ناشف -ملح- تدق هذه الخلطة فى الهون ونتبل بها الارنب ونحاول ان نضع هذه الخلطة بين اللحم والعظم وكذلك بين لحم الأرنب نفسه

ونتركها ساعة فى الثلاجة

ثم بعد ذلك نحضر الحلة ونضع فيها قليل من الزيت والحبهان من خمس لسبع حبات والمستكة ثم نضع الأرنب ونقلب على النار ثم بعد ان يتغير لون الارنب نضع الماء ونزيد الملح لو محتاج

بعد النضج نصفى الأرنب من الشوربة

ونحضر حلة للملوخية -ممكن استخدام ملوخية ناشفة- ونضع كمية الملوخية مع كوب من الشوربة ونقلب حتى يمتزج الخليط ثم نضيف بقية الشوربة بالتدريج -نضع الكمية المناسبة - ونقلب على النار ونضع قطعة من الطماطم الطازجة ونقلب على النار

نكون محضرين من قبل التقلية - ثوم ..كزبرة ناشفة..ملح ..فلفل اخضر..تدق فى الهون وتوضع فى الزيت المسخن ونقلب حتى تحمر قليلا ونضعها على الملوخية ونغلق الحلة سريعا--ثم نفتحها -اى لا نترك حلة الملوخية مغلقة

ممكن تعملى رز ابيض او تؤكل بالخبز

خلطة الأرنب ممكن تنفع للدجاج ايضا.. جميلة

رابط هذا التعليق
شارك

:roseop:الفراخ بالكزبرة

..ذكرت هذه الطريقة فى باب اخر لكن سأذكرها مرة اخرى مع وجبه متكاملة من الارز والسلطة

نقطع الفرخة اربع قطع ..تنقع بالليمون والدقيق لمدة ساعة ثم تغسل جيدا-نحضر هذه الخلطة بصل مقطع صغيرا جدا كزبرة خضراء مقطعة صغير -قليل من ملح -بهارات-قرفة- ممكن تجربوا وضع كبدة الدجاج مع الخلطة جربتها طلعت حلوة

نحاول وضع الحشو تحت الجلد

ونرش الفراخ بالملح ونتركها لمدة ساعة

ثم نسخن الفرن على درجة حرارة عالية ونحضر صينية فرن ونرص الفراخ بدون دهن الصينية او وضع ورق المونيوم

نتركها على درجة الحرارة العالية لمدة ربع ساعة تقريبا ثم نهدئ الحرارة حتى تنضج على فكرة هتلاحظوا ان الوش اتحمر لوحده لو متحمرش شغلوا النار العلوية

ممكن عمل ارز بالشعرية بهذه الطريقة اللذيذة

تحمروا الشعرية كمية كثيرة وتأخذى تلت تربع الكمية وتضعيها فى حلة اخرى صغيرة وبالربع الاول من الشعرية تعملى الارز كالمعتاد

قلنا تأخذى الجزء الأكبر من الشعرية وتضعيه فى حلة صغيرة وتضعى عليه لوعندك شوربة فراخ مغلية يكون افضل وبعد ان تتشرب السائل تهدئى النار جدا ..تكونى- من قبل- محضرة بصلة صغيرة مبشورة وعليها ملح وفلفل اسود وتعملى حفرة فى حلة الشعرية الصغيرة وتضعى البصلة وتغلقى الحفرة بالشعرية وتغلقى الحلة لتكمل النضج

بعد النضج تقلبى الشعرية بالبصلة جيدا ممكن اضافة قطعة صغيرة جدا جدا من الزبدة لو كانت الشعرية ملتصقة ببعض..تغرفى الارز بالشعرية فى طبق التقديم وفوقه الشعرية اللى بالبصلة

وممكن تزينى الطبق بالصنوبر المقلى

ممكن تعملى سلطة بهذه الطريقة

تسلقى بطاطس ترانشات مرشوشة بالملح - تقطعى الطماطم حلقات مرشوشة بالملح

وكذلك الخيار ..تقطعى الجرجير قطع صغيرة وده مهم جدا فى السلطه ديه

ثم تحضرى الطحينة بأن تعصرى عليها الليمون وملعقة زيت الزيتون والملح وقليل من الكمون وتقلبى وتضعى الماء بالتدريج حتى يصبح القوام متوسط ..

ديه طريقة رص السلطة

تضعى البطاطس فى سرفيس بيضاوى مرصوصة حول جوانب السرفيس بعدها الطماطم ثم الخيار ستجدى ان السرفيس من الوسط بيضاوى تملأى هذا الفراغ بالجرجير ثم تضعى الطحينة على جميع الخضروات ماعدا الجرجير حتى يحتفظ الطبق بشكله الجمالى

ممكن لو حبيتوا تسلقوا جزر مع البطاطس ويوضع فى الطبق مرصوص بعد البطاطس وده لو بتحبوا الجزر وبالف هنا وشفا

رابط هذا التعليق
شارك

الكريب بالعصاج والبشاميل

مقادير الكريب

3 بيضات .. كوب ونصف دقيق ..2 كوب لبن..فلفل اسود -ملح تخلط فى الخلاط ولابد من تركها فى الثلاحة لمدة ساعة حتى تسهل عليك عملية النضج لو ثقل الخليط ممكن تزيدى اللبن

تحضرى طاسة تيفال وتدهنيها فى كل مرة قبل وضع الكريب بقطعة شاش مدهونة بالزيت

تقلبى الكريب على الوجه الاخر مش ضرورى يتحمر لانك ستضعيه فى الفرن مرة اخرى

تحضرى العصاج بصل مبشور كوسة مبشورة ملح بهارات توضع مع اللحمة وتقلب جيدا وتوضع على النار ممكن وضع ملعقة من الصلصة وتقلب فى نصف كوب من الماء وتقلب حتى النضج مع ضرورة شرب السوائل جيدا نحضر الكريب ونضع كمية من العصاج ونلف الكريب كما نلف ورق العنب من الجنبين حتى لا يسقط العصاج

ونرصها فى صينية فرن ونكون محضرين البشاميل قوامه ثقيل نوعا ما ونسقى به الكريب ونضعه فى الفرن لمدة تلت ساعة تقريبا

ممكن عمل سلطة بالبصل

تقطعى البصل صغيرا قبل البدء فى تقطيع الخضار وتضعى عليه الملح والفلفل الاسود والكمون والليمون والخل

وتتركيه جانبا لمدة نصف ساعة

تشوى الفلفل الرومى وبعد النضج تضعيه فى كيس نايلون ليسهل عمليه التقشير

تقطعى الطماطم والخيار والكزبرة الخضراء والجرجير او الخس والفلفل الرومى ونرش الملح ثم النعناع الناشف ثم نضيف البصل ونقلب جيدا ممكن تزيدى من الليمون والكمون مرة اخرى حسب الرغبة

رابط هذا التعليق
شارك

المكرونة بالبشاميل

المكونات

مكرونة مسلوقة عادى ..-بعد ما يغلى الماء معه القليل من الملح والزيت تضع المكرونة وتصفى بعد النضج..انا استخدم مكرونة قلم مع قليل من الاسباجتى

عصاج ..عبارة عن بصل مبشور نخلطه مع اللحم نحضر الطاسة ونضع قليل من الزيت ثم نضع اللحم مع البصل ونقلب ونضيف الملح والفلفل وقليل من القرفة وبعد ان يتغير لونها نحضر ملعقتين صلصة ونقلبهم مع كوب ماء ثم نضيفهم على اللحمة ونتركهم على النار حتى يتشرب السوائل

بشاميل ..عبارة عن نصف كوب زيت ذرة + كوب دقيق يقلب -بعيد عن النار- بعد ان يمتزج الخليط نضعه على النار ونقلب كام دقيقة ثم نضع اللبن -الأفضل اللبن لا يكون بارد حتى لا يكون كتل-

ونقلب على نار هادئة المهم ان القوام يكون متوسط ونضيف الملح والفلفل الأسود..وممكن قليل من الزعفران يعطى لون جميل..تتركه حتى يبرد.. البشاميل طبعا ممكن بالزبدة لكن بحاول اتجنبها

نحضر صينية فرن وندهنها بالزيت ونأخذ نصف كمية المكرونة وقلبها مع ثلاث ملاعق من البشاميل ونضعها فى الصينية

ثم نضع نصف كمية العصاج فوق الطبقة الاولى من المكرونة.. ونأخذ النصف الأخر من العصاج ونقلبه مع بقية المكرونة ونضعها فوق العصاج

ثم اخيرا البشاميل ..ممكن قليل من الجبنة فوق البشاميل حسب الرغبة

شكرا على اهتمامك بس يعنى حكاية انها بتتكور دى طبيعي لانها بتطلع كدي ازود ميه عشان ربنا يفكها عليها وبعدين الاقيها تطلع ميه خالص اقول طنش ياض واحطها علي النار يا اما تتلسع ياما تقعد تغلى لغاية لما تنشف واحط المكرونه وبرده بزود ميه

بس اكيد الطريقة بتاعتك سليمة وانشا الله حجربها بكره اخيرا حاكل مكرونة بالبشاميل يارب انجح يارب دعواتكم معانا

شكرا :roseop:

البشاميل لا تضع عليه الماء ابدا ديه اول حاجة

لازم تقلب سريعا بعد وضع اللبن وعلى نار هادئه لو افترضنا وتكور الخليط وده بيحصل كتير ممكن تستخدم مضرب البيض او الخلاط الكهربائى لفك الكور وكمان لما نحضر البشاميل المفروض لا نتركه على النار ونمشى ولو لثانية لازم نقف جانبه ولابد من وضع اللبن بالتدريج كل ما تمتزج كمية اللبن تضع كمية اخرى ..ممكن لو مش عندك الخلاط الكهربائى ممكن تستخدم يد الهون فى المزج بيخلى الكتل تزول اول باول بس بشرط تمسكها بطريقة زاوية قايمة

رابط هذا التعليق
شارك

تسلم إيديكي وتعبك معانا ... :redrose:

أنا اللي عاجبني في موضوعك إن كل الأكلات بتعمليها بطريقه عمري ما عملتها

وده ميزه كبيره جدا علشان الملل اللي الواحد بيعاني منه في الاكل ...هاجرب إن شاء الله طرقك الجديده

والواحد بعد كده يلعب بقي بالأكل لعب clwn:

there is a miracle called friendship,that dwells in the heart

you donot know how it happens

or when it gets its start

رابط هذا التعليق
شارك

تسلم إيديكي وتعبك معانا ... :redrose:

أنا اللي عاجبني في موضوعك إن كل الأكلات بتعمليها بطريقه عمري ما عملتها

وده ميزه كبيره جدا علشان الملل اللي الواحد بيعاني منه في الاكل ...هاجرب إن شاء الله طرقك الجديده

والواحد بعد كده يلعب بقي بالأكل لعب clwn:

اتمنى ان الاكلات تعجبك يا رب يا نانو

وياريت لو جربتى حاجة تطمنينى على النتيجة

رابط هذا التعليق
شارك

لمحبين الأكل الحار

لعمل الهريسة التونسية والتى تضاف منها نصف ملعقة مع الاكلات خصوصا المحتوية صلصة

المكونات

فلفل احمر

بصل مفروم

ثوم مفروم

ملح

زيت زيتون

الطريقة

نضع الفلفل فى الشمس حتى ينشف ويطحن فى المفرمة حتى يصبح كالبودرة نضيف اليه البصل والثوم والملح ويعجن الكل بزيت الزيتون..مع اضافة الكثير من الملح ويحفظ فى الثلاجة

رابط هذا التعليق
شارك

الأرز بكبدة الدجاج

نحمر ملعقتين سكر حتى يصبح بنى غامق ثم نضع قليل من الماء ثم الارز ونقلب على النار قليلا ثم نضع الشوربة..شوربة الدجاج ونضع القرفة والملح والبهار

نكون محضرين الكبدة هكذا

تغسل جيدا وتنقع فى الليمون ثم تغسل

تقطع قطع مربعات

فى طاسة نضع البصل ونشوحه فى الزيت حتى الاصفرار ثم نضع الكبدة ونقلب حتى النضج مع مراعاة الا تنشف الكبدة

بعد ما نهدى النار على الارز نأخذ نصف كمية الكبدة ونضعها مع الارز

وللتزيين

نجمر الزبيب فى قليل من الزيت

يحمر اللوز ---بعد سلقه وتقشيره ---بقليل من الزيت

نحضر حبتين طماطم ونقطعهم حلقات ونقليهم فى قليل من الزيت بعد رشهم بالملح

لتزيين طبق الارز

نضع بقية كمية الكبدة على وش الطبق

ثم فى المنتصف الطماطم وفوقها رشة حبنة مبشورة

ثم على جوانب الطبق نضع الزبيب واللوز

رابط هذا التعليق
شارك

اللحم بالبرقوق

المكونات

لحم..كزبرة..بقدونس..بصل مبشور..فلفل اسود..زعفران....زنجبيل..ملح..طماطم مبشورة قليل

نتبل اللحم بهذه المكونات ماعدا الطماطم لمدة ساعة على الاقل

الطريقة

نشوح اللحم حتى يتماسك ثم نضع الماء ليس كثيرا كالشوربة ولكن الكمية اللى يكفى لنضج اللحم وكذلك ليتبقى منها الصوص

خلال هذه الاثناء نحضر البرقوق المجفف بأن نضعه فى مصفاة ونتبله بالقرفة والسكر و قليل من الملح

ونتركه ينضج لمدة عشر دقائق او ربع ساعة بالكتير على حسب

ثم نرشه بمرق اللحم

وعند التقديم

نشع اللحم فى طبق التقديم وحوله البرقوق

رابط هذا التعليق
شارك

الكيك بالحليب المركز

4 بيضات.فانيليا

نصف كوب سكر

نصف كوب زبدة او زيت

كوب دقيق مع باكو بكنج بودر

كوب جوز هند

رشة زبيب

علبة حليب مركز

الطريقة

نفصل البياض عن الصفار

نبدأ بالصفار ونضربه بالمضرب مع السكر جيدا ثم نضيف الزبدة او الزيت ثم نضيف علبة الحليب المركز ونضربهم بالخلاط ..ونتركهم

ثم نأخذ البياض فى طبق اخر نظيف وشرط انه يكون ناشف حتى ينجح الكيك وكذلك المضرب لا يكون به اثر للصفار

ونضربه جيدا حتى يصبح كالكريمة ثم نضيفه على الصفار بالتدريج ونقلب بملعقة خشبية واثناء اضافة البياض نضيف الدقيق- المخلوط بجوز الهند - بالتدريج بالتناوب مع الدقيق حتى تنتهى كمية الدقيق والبياض

ثم نضيف الزبيب

ونكون قبل البدء فى العمل محضرين صينية الفرن المدهونة بالزبدة بحيث فور الانتهاء من عمل الكيك نضعه فى الصينية مباشرة ثم فى الفرن المجهز بحرارة متوسطة

يمكنكم عمل الحليب المركز فى البيت بهذه الطريقة

كوب لبن بودرة.. وليكن نيدو

كوب سكر

نصف كوب ماء

نخلط جميع المكونات بالخلاط ويستخدم

رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 4 أسابيع...
  • بعد 2 شهور...

السلام عليكم ورحمة الله

اعزائى كيف حالكم ..

عزيزتى بيضاء النيل بالنسبة للفراخ لأن الفرخة بتكون سليمة غير مقطعة فيجب غرز السكينة فى اماكن متفرقة حتى لا تأخذ وقت فى النضج هذا ما كنت اقصده

رابط هذا التعليق
شارك

اليكم كفتة السردين

المكونات

سردين-- بصل-- ثوم --كزبرة خضراء-- فلفل اخضر حار --زيت للقلى

تنظف السردينة جيدا وتنزع الشوك ولو امكن نزع الجلد ايضا

ضعى فى المفرمة اولا الكزبرة والثوم والبصل والفلفل االاخضر وافرميهم ثم ضعى السردين معهم وافرميه..لان السردين لا يأخذ وقت ولو اتفرم كثير مش هتعرفى تعملى كور

بعد ذلك تضيفى الملح والفلفل الاسود وتعملى من العجين كويرات وتتركيها فى الثلاجة ساعة او ساعة ونصف حتى تتماسك العجينة

تأخذى الكويرات وتمرريها فى الدقيق ثم تقلى فى زيت غزير وتخرجيها على ورق لامتصاص الزيت

ممكن تقديم الرز معها وذلك بتشويح بصلة فى الزيت حتى الاصفرار ثم وضع الماء وعندما يغلى نضع الارز والملح

وطبق من الطحينة ..الطحينة تقلب مع عصير الليمون والخل والثوم المدقوق والكمون والفلفل الاسود وكذلك زيت الزيتون مع اضافة ملعقة زبادى على الخليط وتمزج المكونات جيدا مع اضافة الماء عند اللزوم وتوضع فى طبق التقديم وتزين بالبقدونس

رابط هذا التعليق
شارك

صينية البطاطس

لها طريقتين

الطريقة الاولى

المكونات بطاطس بصل فلفل رومى ..حبة طماطم مقطعة.. كزبرة خضراء ..ربع ملعقة صغيرو ثوم مفروم فلفل اسود ملح بهارات.زعفران رشة قرفة .عصير طماطم او صلصة .. شوربة دجاج ..الفلفل الرومى يكون نصف كمية البطاطس او اكثر من النصف

نشوح البطاطس مع البصل مع الفلفل الرومى مع الثوم .. ثم بعد قليل نضع الطماطم المقطعة ونستمر فى التقليب ونضع الان الفلفل الاسود والزعفران والملح ونقلب ثم نضع عصير الطماطم او الصلصة ثم نضيف شوربة الدجاج وتترك على النار حتى تغلى ..ثم نهدئ النار ثم نضع الكزبرة الخضراء المقطعة صغيرا .. وبعد النضج.. توضع فى سرفيس فرن ويحمر الوجه ويفضل ان تكون النار هادئة حتى يصير اللون ذهبى وليس اسود

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
×
×
  • أضف...