الحر ممكن يسوى الأسفلت هذه الأيام .. عشان كده المشمش ببلاش .. لأنه الشمس جايباه غصب عنه .. نتفرج ولا نستثمره؟
مش عارف الفكرة جت ازاى بس أهى جت .. لأنى لقيت كنافة قدامى ومعايا مشمش وعندى جبنة ..
الكنافة هنفركها فى زبده بدرجة حرارة الغرفة ..
المشمش هنقطعه أنصاف ونشيل البذر .. المستوى أوى منه هناخده نضربه فى الخلاط مع عصير ليمونة كبيرة و3 ملاعق سكر وبشر قشر الليمونة دى
ثم نكثفع على النار كأنه قمر الدين ..
هنرص الكنافة فى فاع الصينية كما فى بسكويت التشيز كيك .. وهننشر عليها الجبن أى نوع جبن
كل سنة وإنت طيب يا راجل يا طيب ....
وبأقترح نعمل حفلة 1X2 يعني إحتفالاً بقدوم شهر رمضان وكمان يوم ميلادك ... ممكن تعزم اعضاء المحاورات في حفلة على الضيق كده في إحدى فنادق الخمسة نجوم ( وكل واحد على حسابه برضوا ) .
كلمة حق بقى لازم تتقال وما كنتش لاقي لها مناسبة من زمان .... شكراً يا أستاذ عادل على توفيرك وحمايتك لهذا المكان الجميل الذي يجمعنا والذي أفتخر بإنتمائي إليه في كل مناسبة .
ويا رب دايماً المكان يبقى عمران بالنفوس الحلوه دي .
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان