تقديم بلاغ
-
المتواجدون الآن 0 أعضاء متواجدين الان
- لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
-
الموضوعات المشابهه
-
0منذ سنوات طويلة جدا وأنا أقرر فى بداية شهر رمضان أن أنتهز أيام الصيام وأعتبرها فرصة للإقلاع تماما عن التدخيعرض المقال كاملاً
بواسطة News Bot
كُتب -
0عجينة خيوطها مغزولة كأنها قطعة من الحرير وعندما تنضج تكتسب اللون الذهبى الذى يلفت الانتباه ويفتح الشهية هى عرض الصفحة
بواسطة News Bot
كُتب -
9الحر ممكن يسوى الأسفلت هذه الأيام .. عشان كده المشمش ببلاش .. لأنه الشمس جايباه غصب عنه .. نتفرج ولا نستثمره؟ مش عارف الفكرة جت ازاى بس أهى جت .. لأنى لقيت كنافة قدامى ومعايا مشمش وعندى جبنة .. الكنافة هنفركها فى زبده بدرجة حرارة الغرفة .. المشمش هنقطعه أنصاف ونشيل البذر .. المستوى أوى منه هناخده نضربه فى الخلاط مع عصير ليمونة كبيرة و3 ملاعق سكر وبشر قشر الليمونة دى ثم نكثفع على النار كأنه قمر الدين .. هنرص الكنافة فى فاع الصينية كما فى بسكويت التشيز كيك .. وهننشر عليها الجبن أى نوع جبن
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
29كل سنة وإنت طيب يا راجل يا طيب .... وبأقترح نعمل حفلة 1X2 يعني إحتفالاً بقدوم شهر رمضان وكمان يوم ميلادك ... ممكن تعزم اعضاء المحاورات في حفلة على الضيق كده في إحدى فنادق الخمسة نجوم ( وكل واحد على حسابه برضوا ) . كلمة حق بقى لازم تتقال وما كنتش لاقي لها مناسبة من زمان .... شكراً يا أستاذ عادل على توفيرك وحمايتك لهذا المكان الجميل الذي يجمعنا والذي أفتخر بإنتمائي إليه في كل مناسبة . ويا رب دايماً المكان يبقى عمران بالنفوس الحلوه دي .
بواسطة se_ Elsyed
كُتب
-