تقديم بلاغ
-
المتواجدون الآن 0 أعضاء متواجدين الان
- لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
-
الموضوعات المشابهه
-
0مسيرك يا ملوخية ح تقعى تحت المخرطة هل من الممكن أن تصبح المخرطة هى المخرج جمال عبدالحميد والكل ينتظر دورهعرض المقال كاملاً
بواسطة News Bot
كُتب -
69ايوه هى بعينها........ساعات تبقى جميلة ومضبوطة وساعات كتير تطلع مش حلوة مرة ساقطة مرة صايصة مرة ملهاش طعم بس انا عاوزة من الستات كل واحدة تقول بتعملها اذاى بالضبط .................سواء كانت مجمدة او خضراء طازجة يعنى انا مش بلاقى هنا الملوخية الخضراء كتير وساعات بحس حتى لو لقيتها بتبقى مش نفس طعم الملوخية المصرية الجميلة بتاعتنا ولو على الكيس ال400 جم ده بتحطى اد ايه شوربة عشان ماتسقطش........وليه بتسقط اساسا ياللا عاوزا الطرق المختلفة لعملها ذى ماعملتوا كده فى البشاميل يكون ليكم حزيل الش
بواسطة fatfouta
كُتب -
1بأعترف إن سبب صداقتي لزُهيري هو إن بيينا قاسم مشترك وهو حب الملوخية غير كده فهو ما فيهوش اي ميزة :lol: هههههههههههه لكن بيتهيألي لو حد ساله عني .. فانا كلي مميزات ... إتكلم بقى يا زهيري عشان أهبدك إنذار كأستخدام مفرط للسلطة المهم من كام يوم كنا بنفطر في مطعم " جاد " ... وهو من أشهر المطاعم المصرية بالرياض وبصراحة اكله كويس زائد إن مستوى النظافة عنده عالي المهم كنا بنمارس هوايتنا وبناكل ملوخية وده لفت نظر أحد أصدقائنا .. والله ما فاكر مين ... المهم الراجل ده صدمنا لما أكد لنا وكان
بواسطة se_ Elsyed
كُتب -
6اليابانيون يصنعون 12 صنفًا من الملوخية (2002-11-16 07:50) طوكيو : في عام1984, وفي مؤتمر صحفي عالمي, تم تقديم أول طبق للملوخية على الطريقة المصرية في العاصمة اليابانية طوكيو وبعد مرور18 عامًا على هذا الحدث الغذائي المهم في اليابان.. أصبحت الملوخية وجبة غذائية شهيرة, ولا يتوقف طهوها عند حدود الطريقة المصرية, بل تجاوزتها وأضيفت إليها الخبرة التكنولوجية اليابانية, ليصبح في الإمكان طهو الملوخية وتقديمها على المائدة من خلال 12 طريقة وصنفا وطبقا متنوعا, في مقدمتها كعكة المل
بواسطة Mohammad Abouzied
كُتب
-