maksoof بتاريخ: 14 مارس 2003 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 14 مارس 2003 آخر مرة أكلت ورق عنب محشى كان سنة 1979. و من كام سنة جربته من عند واحد يونانى بس بصراحة مافيش زى المصرى. ممكن حد يكتب لى الوصفة؟ ينوبكم ثواب و مقابل كدة أنا مستعد أبعت كل الوصفات اللى اعرفها (شاى و بيض مسلوق) (و با ريت لو حد يبعت لى حلة ورق عنب و قرع و طماطم محشية) :lol: :lol: :lol: ____ تم تعديل طفيف في العنوان ليكون معبرا اكثر عن المضمون برجاء من كافة الاعضاء وضع عناوين معبرة تسهيلا على الزملاء الادارة الطفشان م "و من يتق الله يجعل له مخرجا" صدق الله العظيم اللهم إنى أستغفرك من كل ذنب تبت اليك منه ثم عدت فيه اللهم إنى أستغفرك من كل عقد عقدته لك ثم لم أوف لك به اللهم إنى أستغفرك من كل نعمة أنعمت بها على فقويت بها على معصيتك اللهم إنى أستغفرك من كل عمل عملته لوجهك خالطه ما ليس لك رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
crossfield بتاريخ: 14 مارس 2003 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 14 مارس 2003 اممممممممممممم! جريت ريقى يا شيخ .أعمل حسابى معاك فى ألأكلة دى :cool: أنا كنت شىء وصبحت شىء ثم شىء شوف ربنا .. قادر على كل شىء هز الشجر شواشيه ووشوشنى قال : لابد ما يموت شىء عشان يحيا شىء عجبى !! رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
KWA بتاريخ: 14 مارس 2003 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 14 مارس 2003 بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته ألقي نظره علي هذه الوصله... KWA http://www.egyptiantalks.org/phpBB2Plus/vi...%E1%E3%F8%E8%EE Egypt is my home , USA is my life. رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
goold بتاريخ: 18 مارس 2003 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 مارس 2003 بس بصراحة مافيش زى المصرى.ممكن حد يكتب لى الوصفة؟ ____ عزيزى انا هنا تحولت من طريقتنا فى المحشى المصرى وبدأنا نعمل طريقة هنا تعلمناها من الخليج تقريبا هى طريقه لبنانية ورق عنب بالزيت والليمون طلع صحى وطعمه غلب على المصرى هو نفس المكونات الشبت والبقدونس والبصل والثوم والبهرات والارز والطماطم ولكن بدل السمن - زيت وعصير ليمون ، بصراحه صحى وجميل لو انت هنا بالخليج لبعثتلك سرفيس ابعثلى عنوانك وهيوصلك بس لو انت بالكويت يارب تطلع فى امريكا - دمياطى انا اللهم أكفنى بحلالك عن حرامك واغننى بفضلك عن سواك] رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Elham بتاريخ: 19 مارس 2003 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 مارس 2003 يا جماعه فى موقع مصرى فيه وصفات كتيره جدا بس مظبوطه و انا جربت منه كذا حاجه و كانت حلوه www.wasfasahla.com و بالهنا و الشفا مقدما وما من يوم أرتجي فيه راحهٌ *** فأجده ألا بكيتُ على أمسي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
شيكو المصري بتاريخ: 19 مارس 2003 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 مارس 2003 ياة يا اخي فكرتنا بالذي مضى افتكر الاخوة هنا جابولك الوصفة يا ريت تساعدني انا بقة و تقولي طريقة عمل البيض المسلوق احسن كل مرة اطبخة بيبوظ مني و بيطلع ني :cry: الله غايتنا....الرسول قدوتنا ......القرآن دستورنا ......الجهاد سبيلنا ............الموت في سبيل الله اسمى امانينا. رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
goold بتاريخ: 19 مارس 2003 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 مارس 2003 عزيزى شيكو بيقول طريقة عمل البيض المسلوق احسن كل مرة اطبخة بيبوظ مني و بيطلع ني اول حاجة اغسل البيض بماء وضعه فى وعاء السلق بالماء وقليل من الملح عشان لما تقشره ميلزقش واول ما الماء يغلى انتظر عشر دقائق فقط كدة هيكون مستوى تمام بالهنا بس ياعينى عليك امال المسبق والمحمر والمشمر فينه :) :lol: اللهم أكفنى بحلالك عن حرامك واغننى بفضلك عن سواك] رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
شيكو المصري بتاريخ: 19 مارس 2003 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 مارس 2003 شكرا على النصيحة يا استاذ جولد...هوة يبدو ان المشكلة ان الواحد بيكون جعان فيادوبك احط البيض 3-4 دقايق :cool: و اقول خلاص البيض اتعمل :lol: و في الاخر اقوم قالية :) لأني عدو اي حاجة نية :) . بالنسبة للمحمر و المشمر دة كان ايام العز :( لما كنت قاعد مع امي قبل ما اتغرب(اتبهدل) :shock: عموما ربنا يسهل الواحد راجع عن قريب انشاء الله و ربنا يتوب علينا من البهدلة دية . :) الله غايتنا....الرسول قدوتنا ......القرآن دستورنا ......الجهاد سبيلنا ............الموت في سبيل الله اسمى امانينا. رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
حمزاوى بتاريخ: 19 مارس 2003 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 مارس 2003 السلام عليكم اول حاجة اغسل البيض بماء وضعه فى وعاء السلق بالماء وقليل من الملح عشان لما تقشره ميلزقشانا واحد صحبى قالى على موضوع الملح دة بس واضح ان البيض ميعرفش لانة برضة مصمم يلزق فى القشرة هل ترانا نلتقي أم أنها .. كانت اللقيا على أرض السراب ثم ولت وتلاشى ظلها .. واستحالت ذكريات للعذاب هكذا أسأل قلبي كلما .. طالت الأيام من بعد الغياب وإذا طيفك يرنو باسماً .. وكأني في استماع للجواب أولم نمضي على الحق معاً .. كي يعود الخير للأرض اليباب فمضينا في طريق شائك .. ما تخلى فيه عن كل الرغاب ودفنا الشوق في أعماقنا .. ومضينا في رضاء واحتساب قد تعودنا على السير معاً .. ثم أعجلت مجيباً للذهاب حين نادى لي رب منعم .. لي حياتي في جنان ورحاب ولقاء في نعيم دائم .. لجنود الله مرحا للصحاب رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
elbana بتاريخ: 19 مارس 2003 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 مارس 2003 بص يا عم مكسوف ، الطريقة اللي حاطاها الأخت مسلمة جميلة ، وأنصحك تزود عليها الريش الضاني ، اللي ممكن تسلقها لحد ما تقرب تستوي ، وبعدين تشيلها من الشوربة ، وترصها تحت محشي ورق العنب ، وترص فوها المحشي ، وتسقيهم بالشوربة بتاعة اللحمة ، وبعدين لما يستوي تقوم ماسك الحلة هاززها شوية وهي مقفولة طبعاً والغطا فوقيها محكم ، وتيجي قالبها فوق سرفيس بحيث يبقى الريش فوق والمحشي تحت ، وسامحني بقى ، ما أقولكش ... :) :lol: :) :) رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان