galaxy بتاريخ: 15 مارس 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 مارس 2008 سيداتي وانساتي بعد ما انتهينا من عمل اللازنيا ندخل بقي علي البسبوسة...........واحد يسألني و يقولي ليه بعد اللازانيا .اقوله لأن البسبوسه تتحط في فرن ساخن يعني اثناء ما نكون بنعمل حاجه نستغل سخونه الفرن. المقادير:ثلاث اكواب دقيق سميد+واحدونص كوب سكر و يفضل بودرة(بنفس الكوب)+كوب زبادي كبير+ملعقة بيكنج بودر+(4-5)ملاعق سمن او زبده+ملعقتين او ثلاثه جوزة الهند(الاضافه دي حسب الرغبه) نخلط المكونات كلها و نجيب الصينيه و نفرشها بالزبده و نحط فيها الخليط ونسيبها نصف ساعه. نكون محضرين لوز(يوضع اللوز في ميه مغليه او يغلي في الماء و هنلاقي القشرة بتتشال بسهوله). نقسم البسبوسه في الصينيه و نوزع عليها اللوز. ندخل البسبوسه الفرن و هو ساخن و اثناء النضج نبدأ نحضر الشربات :wub: كوب و نصف سكر +كوب ماء+نصف ليمونه و بعد تمام النضج نضيف ملعقه صغيره سمن او زبده. اول لما نلاقي الحروف بتاعة الصينيه احمرت نفتح الشوايه عشان الوش يحمر . اول لما نطلع الصينيه نسقيها بالشربات و الاثنين علي الساخن(علي عكس كل باقي الحلويات). :yahoo: و بالهنا والشفا و..........اللي تتطلع معاه حلوه يدعيلي. علي فكره ماتفتحوش الفرن عليها كل شويه علشان يدخلش الفرن الهوا و سمك البسبوسه يقل زي الكيك كدا .............. :sad: املأ عينيك من وجوه الأحباء والأهل والأصدقاء فقد يغيبون عنك بعد حين ولا تؤجل إفصاحك لهم عن مشاعرك الطيبة تجاههم إلى الغد فقد لا يكونون على مسرح الحياة حين يجيء ذلك الغد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
م.سامح المصرى بتاريخ: 16 مارس 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مارس 2008 يا ثلام عليكي يا اثتاثة هيا دى الحاجات الى تفتح النفث بثبوثة بالثمن والثكر وكا عندكيث طريقة الجلاث بعد ازنك اثلى بحبة اوى ندخل البسبوسه الفرن و هو ساخن و اثناء النضج نبدأ نحضر الشربات :wub: انا اعترض على الجملة دى ليه بقي مش المفروض نقرا الفاتحة الاول وبعد كدا نحضر الشربات سبحان الله وبحمدة سبحان الله العظيم اللهم وفقنا لما تحبة وترضاة رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان