Sherief AbdelWahab بتاريخ: 28 مارس 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 28 مارس 2008 أخصص هذا الركن لـ"الحركات" .. أعني الحيل البسيطة والأفكار النيرة التي تسهم في جعل الأكل أجمل شكلاً وموضوعاً ومذاقاً..مممم.. في انتظار أفكاركم.. خلص الكلام Sherief El Ghandour<br /><br />a furious Egyptian رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصطفى عبد الوهاب بتاريخ: 5 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 أبريل 2008 أخصص هذا الركن لـ"الحركات" .. أعني الحيل البسيطة والأفكار النيرة التي تسهم في جعل الأكل أجمل شكلاً وموضوعاً ومذاقاً..مممم..في انتظار أفكاركم.. خلص الكلام لو حلة أرز شاطت منك هاتعمل ايه؟؟ هاتعمل كده :sad: أو تعمل كده :wub: أو تعمل كده :wub: أو تعمل كده wst:: أو تروح تجيب حلة فاضيه بسرعة و تحط فيها عيش مفتوح نصفين و تقلب الأرز فيها بسرعة و تحط على الأرز عيش مفتوح من فوق كمان The King Of Chefs And Chef Of Kings رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصطفى عبد الوهاب بتاريخ: 5 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 أبريل 2008 هأكمل لك الموضوع بس أسيب العريش و أوصل مشوار لحد اسكندريه و لما أرجع ان شاء الله نكمل The King Of Chefs And Chef Of Kings رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
عواطف بتاريخ: 7 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 7 أبريل 2008 • • • • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته • • • • موضوع جميل .. تشكرون عليه .. • • • • • إذا بقيت كمية من الخبز تقطع مكعبات وتحفظ في الفريزر وعند الحاجة تقلى أو تحمص لتضاف إلى السلطات • • • • مع التحية • • • • رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصطفى عبد الوهاب بتاريخ: 3 مايو 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مايو 2008 لو بتحمر بصله "سوتيه" و انحرقت منك اوعى ترميها اركن البصل المحروق على جنب شويه و ركز معايا جمع المكونات دي جنبك ( جزر مبشور - طماطم مقطعة أي شكل - طماطم بوريه - حبهان - ورق لورو - كبش قرنفل - مكعب مرقة دجاج ) ملح وفلفل - بيون فراخ (مرق) أو بيون سمك نجيب حلة فاضية أو طاسة و نضع بها قليل من الزيت ثم الحبهان و ورق اللورو و القرنفل و نترك الزيت ليسخن ثم نضيف الجزر المبشور يسوى سوتيه ثم ثم تضاف الطماطم و تلف قليلا على النار مع الجزر ثم يضاف لهم البصل المحروق ثم الطماطم البوريه و تتبل بالملح و الفلفل ثم تطفى بالبيون "فراخ أو سمك" و نضع مكعب المرقة "يمكن الاستغناء عنه" و تترك على النار لتمام النضج عند تمام النضج تترك لتبرد ثم يضرب الخليط في الكبة و مبروك عليك صلصة السمك (تستخدم لعمل أرز السمك "البني") تضاف للأرز الأبيض يراعى استخدام مقدار قليل منها "طعمها مر" ------------------------------------------------------------------------------ عند عمل صلصة البشاميل يجب أن يكون السائل بارد أو الرو "خليط الزبد و الدقيق" بارد" The King Of Chefs And Chef Of Kings رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
هشام عباس بتاريخ: 3 مايو 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مايو 2008 انا اسف اني هخرج عن الموضوع بس استاز احمد عرب هو ده اسمك الحقيقي اصلي اعرف فعلا واحد اسمه احمد عرب؟؟؟؟ يمكن تكون انت؟؟؟ رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان