مصري جدا بتاريخ: 9 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2008 أنا طبعا غاوي مطبخ طحن...ونفسي أعمل أيس كريم علي مزاجي بالطعم والفاكهه اللي أنا عاوزها....بس هنا للأسف معنديش ICE MAKER ...جربت أعمل ببياض البيض مع الكريم شانتيه بس مطلعش حلو ...ولو حبيت اعمل عصير منجا مثلا مش بيبقي حلو ....ياتري ممكن حد يفيدني ...وشكرا مقدما أستعين بالصبر عند مواجهة نفاذ صبرك مثل صيني رباعيات الغربه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
vipwithyou بتاريخ: 9 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2008 عندى الحل يا ريس تجيب 10 علب آيس كريم جاهز ويتم سكبهم كلهم فى حله واحدة وتيجى بمعلقة خشب كبيرة تقلب الخليط وبعد كدة تعبيه تانى فى علب صغيرة وتاكل بالهنا والشفا .. وأهو كدة متكونش محتاج ماكينه الآيس كريم شكرا ياباشا على العزومة الجميلة دى وهاستنى معاك الطريقة علشان نعرف ناكل آيس كريم لما نسافر بس يارب ميكونش مكلف أستغفر الله الذى لا اله الا هو الحى القيوم وأتوب اليه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
إيزيس بتاريخ: 9 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2008 أفاجئك؟ حتى يالآيس ماكير بيطلع مش حلو اسمع كلام تامر دي أحسن طريقة قُل لَّوْ كَانَ الْبَحْرُ مِدَادًا لِّكَلِمَاتِ رَبِّي لَنَفِدَ الْبَحْرُ قَبْلَ أَن تَنفَدَ كَلِمَاتُ رَبِّي وَلَوْ جِئْنَا بِمِثْلِهِ مَدَدًا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصري جدا بتاريخ: 9 أبريل 2008 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2008 هو فيه أحسن من الحاجه البيتي يلا شغلوا الجمجمة :unsure: وطلعوا حاجة حلوة ,الصيف داخل .... نفسي في حته جيلاتي من عند مكرم ولا نظامي .. مش عارف الشراقوه حيرعرفوهم ولا لأ نصيحة لو رحتم أسكندريه ماتأخدوش جيلاتي الا منهم أستعين بالصبر عند مواجهة نفاذ صبرك مثل صيني رباعيات الغربه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
nash بتاريخ: 9 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2008 أفاجئك؟حتى يالآيس ماكير بيطلع مش حلو اسمع كلام تامر دي أحسن طريقة لا لا لا غلط جدا طريقتك يا تامر.... اولا لو الايس كريم ساح وأعيد تجميده..السلمونيلا ممكن تشتغل بسبب البيض الموجود فيه.... وطبعا بيكون نوع من أنواع التسمم...أكثر شيء خطأ الذوبان لاي شيء بعد التجميد ثم إعاده تجميده.... برايفت قرنفله.....نوع الماكينه ايه؟؟ بفكر أشتريها وسالت عليها بحوالي 560 ريال...ومستنيه حد يشكر فيها... أخي الكريم مصري....أستني نجرب الماكينه الاول ولو ظبطت تجربها ...وإلي أن ياتي أخونا مصطفي ...أو حد يدلي بدلوة في الموضوع ...عليك وعلي الأيس كريم الجاهز صن ضحكة الأطفال يارب فإن هي غردت في ظمأ الرمال أعشوشبت لكن إن زودوها وبكيوا ..ونكدوا ..... هايتلطشوا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
vipwithyou بتاريخ: 9 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 أبريل 2008 شفت يا عم حتى حاولنا نعمل حاجة فى المطبخ اتسممنا يابنى خلينا بعيد عن المطبخ احسن وكمان 560 ريال علشان الماكينه طيب ما الواحد لو حسبها فى السنه تعمل كام ؟ ونقف بواحدة عند المملكة كدة ولا الفيصلية دا الواحد يشتغل ايه والله فكرة ههههههه أستغفر الله الذى لا اله الا هو الحى القيوم وأتوب اليه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
عواطف بتاريخ: 10 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 أبريل 2008 (معدل) • • • • السلام عليكم ورحمة الله وبركاته • أنا ما أعرف الجيلاتي أعرف الآيسكريم .. والجيلاتين .. :unsure: • • • بصراحة 500 ريال على ماكينة منزلية سعر مبالغ فيه .. فيه ماركات أسعارها معقولة مثل GEEPAS مرة ضربت قشطة خفق مع سكر وفانيلا .. بعدين عبيته بالماكينة وطلع لي نفس طعم آيسكريم هرفي .. واذا ماعندك ماكينة .. يقولون دخل الخليط بالفريزر وبعد كل ربع ساعة طلعه واضربه بالمضرب .. أنا ما جربت هذي الطريقة لان عندي آيسكريم ميكر • • • إذا تبغى نفس هذا الشكل بعد ماتستخرج الآيسكريم من الآلة جمدة بالفريزر مرة ثانية .. وهذا موقع متخصص بالآيسكريم .. http://www.ice-cream-recipes.com • • • ولو تبغى طريقة بسكويت لسان القط أو لسان القطة Cat's Tongue Biscuits جرب هذي الطريقة المنقولة المقادير: ربع كوب من السكر الناعم. ربع كوب من الزبدة أو الزيت ( حوالي نصف اصبع). حوالي ربع كوب من الدقيق. رشة بكنج باودر. بيضة واحدة. فانيلا. بضع نقاط من الخل ـ للقضاء على نكهة البيض نهائياً. الطريقة: تضرب جميع المكونات ـ ماعدا الدقيق والبكنج باودر ـ بالمضرب الكهربائي مدة 5 دقائق. تجهز صينية الخبز و يسخن الفرن إلى 150 ْم. يضاف الدقيق والبكنج باودر تدريجيا حتى يكون الخليط بقوام خليط الكيك. يوضع الخليط بكيس له فتحة صغيرة. تشكل خطوط رقيقة من الخليط ذات طول 8 سم وبعرض 1سم مع جعلها أكثر عرضا عند الطرفين. تخبز الصينية في الفرن مدة لا تزيد على 8 دقائق حتى تصير الأطراف ذهبية. يرفع بسكويت (لسان القط) ويترك حتى يبرد ثم يقدم مع الآيسكريم. ملاحظة : يمكن تقليل كمية السكر المستخدمة للخليط مع رش الوجه بالسكر البودرة بعد الخبز. • مع التحية • • • • تم تعديل 10 أبريل 2008 بواسطة عواطف رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
vipwithyou بتاريخ: 10 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 أبريل 2008 ايوة كدة خلونا نعرف ناكل آيس كريم أستغفر الله الذى لا اله الا هو الحى القيوم وأتوب اليه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
vipwithyou بتاريخ: 10 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 أبريل 2008 يلا يا عم جبت لك الطريقة من موقع تانى اهه منقول : المقادير: 1 كوب واحد من السكر 2 كوب ونصف من الكوب من حليب كوست 3 زلال 4 بيضات 4 كوب ونصف الكوب من الكريمة المخفوقة الطريقة: - اخلطي الحليب و السكر على نار متوسطة حتى يذوب السكر ، ثم اغلي المزيج لـ 5 دقائق. - اخلطي زلال البيض إلى أن يشكل رغوة جامدة . - اسكبي زلال البيض المخفوق ببطء على الحليب و تابعي الخفق حتى يشتد المزيج و يبرد تماما . - اخفقي الكريمة جيدا إلى أن تشتد و تتجمد، و اضيفيها إلى المزيج . - اسكبي البوظة في قوالب بلاستيكة ثم غطيها و ضعيها في الثلاجة . - اسكبي البوظة في كؤوس وضعت في الثلاجة لـمدة 20 دقيقة و زينيها باللوز و الصنوبر أو البسكويت، وقدميها فورا. أستغفر الله الذى لا اله الا هو الحى القيوم وأتوب اليه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
vipwithyou بتاريخ: 10 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 أبريل 2008 خد يا عم طريقة تانية من موقع تانى بس جرب انت وقولنا علشان انا مش هاعمل حاجة الا لما تبوظ انت الاول وبعدين اعمل انا بعد نصيحتك ماشى يا ريس منقول : المقادير 1كوب من اللبن 1كوب من السكر 1كوب من فاكهة الموسم 2صفار بيض 2ملعقة من النشا 2عصير ليمونة طريقة التحضير يغلىءالفاكهة على النار مع نصف كمية السكر ويضاف عصير الليمون تغلىءاللبن مع باقى كمية السكر ويضاف النشا بعد ان يذاب قليل من الماء ويضاف الفانيليا وبعد ان يبرد الخليطان يضاف البيض يصفى ويترك بالثلاجة لليوم الثانى وبعد يوضع بالماكينة المخصصة للصناعة الايس كريم حتى ينعم ويتماسك وبعد يحفظ بالفريزر داخل وعاء بلاستيك اما فى عدم وجود ماكينة ايس كريم يوضع الخليط داخل الفريزر ويقلب كل ساعة حتى ينعم ويتماسك ملحوظة هامة فى حالة الحصول على ايس كريم فانيليا يحذف عصير الفاكهة وعصير الليمون ويتم عمل باقى الخليط وفى حالة الرغبة فى الحصول على ايس كريم شيكولاته يمكن اضافة نصف كوب كاكاو للبن اثناء الغليان أستغفر الله الذى لا اله الا هو الحى القيوم وأتوب اليه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
جويرية بتاريخ: 10 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 أبريل 2008 ليه سؤال بخصوص الأيس كريم هل اكله مش صحي عشان كدة الواحد بيقي بياكل تلج و هل بيأثر علي اللوز عشان اطفال كتير و هما صغيرين بيشيلوها هيا مش اللوز دي حاجة أساسية في الجسم طب ليه بقت عادي أن الناس بتشيلها طبعا مع احترامي الشديد للأيس كريم اللي سيادتك ناوي تعمله :rolleyes: انا الأيس كريم بدوبه بالمعلقة خالص لغاية ما يروح التلج منه عشان الأحبال الصوتية عندي يادوب مسلكة الا بذكر الله تطمئن القلوب رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
galaxy بتاريخ: 10 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 أبريل 2008 ليه سؤال بخصوص الأيس كريم هل اكله مش صحي عشان كدة الواحد بيقي بياكل تلج و هل بيأثر علي اللوز عشان اطفال كتير و هما صغيرين بيشيلوها هيا مش اللوز دي حاجة أساسية في الجسم طب ليه بقت عادي أن الناس بتشيلها طبعا مع احترامي الشديد للأيس كريم اللي سيادتك ناوي تعمله :partytime: انا الأيس كريم بدوبه بالمعلقة خالص لغاية ما يروح التلج منه عشان الأحبال الصوتية عندي يادوب مسلكة :lol: عزيزتي جويريه..........اللوز من العقد اليمفاويه التي تقوم كخط دفاعي عن الجسم مع الغدد الاخري لكن في بعض الاحيان بتلتهب بصورة كبيرة او مزمنه ومن الممكن هذا الالتهاب يولد صديدا يؤثر علي القلب(الحمي الروماتيزميه) وبالتالي بيكون ضرها اكبر من نفعها وبيكون من الافضل ازالتها حفاظا علي الصحه والقلب خصوصا.........علشان مضار التهابها .............مع الوقايه من النزلات او اخذ علاج طويل المدي اذا لزم الامر....... ......اما اكل الايس كريم دا فهو مزاج.... ولما بيكون معمول حلو مش بيبقي تلج ولا حاجه بالعكس بيكون طعم الحليب والفاكهه واضح فيه بس الفكرة في كونه لا يؤكل الا مثلج ومن هنا بتنشأ عدم صحيته ........بس كلي وان شاء الله بالهنا والشفا.والف سلامه ليكي..............وياريت بجد حد يجرب ويقول علشان نتوكل علي الله ونبدأ التصنيع المنزلي. املأ عينيك من وجوه الأحباء والأهل والأصدقاء فقد يغيبون عنك بعد حين ولا تؤجل إفصاحك لهم عن مشاعرك الطيبة تجاههم إلى الغد فقد لا يكونون على مسرح الحياة حين يجيء ذلك الغد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصري جدا بتاريخ: 10 أبريل 2008 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 أبريل 2008 الأخت عواطف شكرا علي الأهتمام وعلي الوصفات والموقع......... وجاري التجهيزلإجراء بعض المحاولات :partytime: أستعين بالصبر عند مواجهة نفاذ صبرك مثل صيني رباعيات الغربه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصري جدا بتاريخ: 10 أبريل 2008 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 أبريل 2008 :lol: :lol: الأخت ناش أنا معاك في أنتظار شيف المصريين الأستاذ مصطفي بس ياريت ميتأخرش الأخ العزيز تامر شكرا ياسيدي علي تعبك وبحثك عن الوصفات وان شاء الله جاري تجميع الوصفات وأختيار الآسهل للتنفيذ ,مش حنساك مع كل أيس كريم أعمله وأكله... :winner: ......ومش حأقولك أتفضل... wst:: .. علشان متبقاش عزومة مراكبيه. :sad: .... ....خليها لما ربنا يأذن ونتقابل وساعتها حأقول لك....وأعمل لك مخصوص الأخت قرنفل طبعا أنا عارف أن الأسهل الجاهز ...بس هنا مفيش زي الجاهز يتاع مكرم ولا نظامي ولا حتي عزة{دول أحسن محلات في أسكندريه} أيس كريم طبيعي بجد وتلاقيه بيشد كده { زي جبنة الموتساريلا في البيتسا} ويدوب في الفم اللي متوفر هنا كله الوان وطعم صناعي ...وما أدراكِ ما الصناعي شكله حلو ..بس لما تتذوقه فظيع تبقي عاوز ترميه في وش اللي عمله......شفتِ أد أيه أنا بتعذب.. i*: ... :partytime: .. أستعين بالصبر عند مواجهة نفاذ صبرك مثل صيني رباعيات الغربه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصري جدا بتاريخ: 10 أبريل 2008 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 أبريل 2008 :partytime: الأخت جويريه :lol: مش عاوزك تخافي من الأيس كريم ......هو بيعمل مشاكل لما الأطفال ياكلوه غلط ومش بالطريقه الموجوده في الكتالوج اللي مع كل أيس كريم . ...حتلاقي .مكتوب ممنوع زلط الأيس كريم مره واحده ويجب أبقاؤه بالفم لفتره حتي يذوب وتحس بطعمه اللذيذ وبعدها أبلع شويه شويه...ساعته مش حيبقي بارد ويأذي الزور :lol: فيه طريقه تانيه أنا بحبها وبأعملها احياناً...أيس كريم بالصودا تجيبي شوب كبير وتحطي حتة أيس كريم وتصبي عليها ماء الصودا{ولو مفيش يبقي سفن أب}وتقلبيه وترتشفيه بالشفاطه شويه ....شويه ....وأنت قاعده عالبحر وبتسمعي فيروز ..شايف البحر شو كبير ...أو شط أسكندريه.....أييوه ياجدعان هو فيه أحلي من كده...... خلي بالك ..الحياه بدون أيس كريم ملهاش طعم { خصوصا البسكوتة مش أبو ملعقة}....راجعي نفسك والحقي عوضي اللي فاتك..... نحن الأن في أنتظار وصول الشيف الكبير بتاعنا...... أستعين بالصبر عند مواجهة نفاذ صبرك مثل صيني رباعيات الغربه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
جويرية بتاريخ: 11 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 11 أبريل 2008 :rolleyes: الأخت جويريه مش عاوزك تخافي من الأيس كريم ......هو بيعمل مشاكل لما الأطفال ياكلوه غلط ومش بالطريقه الموجوده في الكتالوج اللي مع كل أيس كريم . :wub: wst:: ...حتلاقي .مكتوب ممنوع زلط الأيس كريم مره واحده ويجب أبقاؤه بالفم لفتره حتي يذوب وتحس بطعمه اللذيذ وبعدها أبلع شويه شويه...ساعته مش حيبقي بارد ويأذي الزور :wub: فيه طريقه تانيه أنا بحبها وبأعملها احياناً...أيس كريم بالصودا تجيبي شوب كبير وتحطي حتة أيس كريم وتصبي عليها ماء الصودا{ولو مفيش يبقي سفن أب}وتقلبيه وترتشفيه بالشفاطه شويه ....شويه ....وأنت قاعده عالبحر وبتسمعي فيروز ..شايف البحر شو كبير ...أو شط أسكندريه.....أييوه ياجدعان هو فيه أحلي من كده...... خلي بالك ..الحياه بدون أيس كريم ملهاش طعم { خصوصا البسكوتة مش أبو ملعقة}....راجعي نفسك والحقي عوضي اللي فاتك..... نحن الأن في أنتظار وصول الشيف الكبير بتاعنا...... الظاهر ان المشكلة فعلا ان الواحد مش عارف كتالوج اكل الأيس كريم :lol: لكن مش كون الأيس كريم لازم يتحفظ في الفريزر ده بيثبت أنه تلج برده :lol: خلاص حعمل بنصيحتك و مضيعش عمري علي الفاضي من غير ما كل أيس كريم و ربنا يستر علي الأحبال ( الصوتية :lol: ) الا بذكر الله تطمئن القلوب رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
إيزيس بتاريخ: 11 أبريل 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 11 أبريل 2008 خلي بالك ..الحياه بدون أيس كريم ملهاش طعم { خصوصا البسكوتة مش أبو ملعقة}.... أحلى كلام و يا سلام لو المعلقة و البسكوتة سوا هارموني مالوش حل بسكوتة كبيرة داخل طبق الآيس كريم على شكل وردة مفتوحة على مصراعيها ومليانة آيس كريم وصوص الشيكولاتة مدلدق عليه و المكسرات وفوق ده كله قطع كيك عذاااااااااااااااااااااب أمال أنا زبونة عند دكاترة الأسنان ليه قُل لَّوْ كَانَ الْبَحْرُ مِدَادًا لِّكَلِمَاتِ رَبِّي لَنَفِدَ الْبَحْرُ قَبْلَ أَن تَنفَدَ كَلِمَاتُ رَبِّي وَلَوْ جِئْنَا بِمِثْلِهِ مَدَدًا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصطفى عبد الوهاب بتاريخ: 1 مايو 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 1 مايو 2008 Ice Cream المكونات : 1 فنجان لبن كوب الا ربع فنجان سكر ذرة ملح 2 ورقة جيلاتين منقوعة في ربع فنجان ماء بارد عدد 2 أصفر بيض مخفوق جيدا "جامد" ملعقة شاي فانليا 2 كوب الا ربع كريمة لباني مخفوقة مكسرات محمصة مفرومة للتجميل "حسب الرغبة" الخطوات : 1- يذاب السكر في اللبن الساخن و يصب الخليط ببطء على صفار البيض المخفوق مع التقليب جيدا 2- يرفع الخليط على نار هادئة مع التقليب بملعقة خشب حتى يغلظ الخليط نوعا ما و يصبح ناعما "مراعة عدم الوصول لدرجة الغليان" 3- يذاب الجيلاتين في ماء النقع على نار هادئة و يضاف ساخنا للخليط السابق و تضاف الفانليا ثم يترك الخليط حتى يبرد تماما دون أن يتجمد الجيلاتين 4- تقلب الكريمة المخفوقة بخفة مع الخليط السابق 5- يوضع الأيس كريم في قوالب تثليج مبللة ثم يوضع في الفريزر حتى يتجمد 6- يمكن خفق الخليط بالمضرب قبل التقديم و يعاد للفريزر مرة أخرى ملحوظة : يمكن الاستغناء عن الجيلاتين و زيادة أصفر البيض الى 6 أصفر بيض[/size] اللي يجرب يقولي ان شاء الله قريب أكتب لكم طريقة عمل الأيس كريم المقلي و البارفية و ازاي نخليه شيكولاته أو فاكهة بالهنا و الشفا The King Of Chefs And Chef Of Kings رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصري جدا بتاريخ: 3 مايو 2008 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مايو 2008 الشيف مصطفي اولأ حمد لله علي السلامة بعد طول غياب وشكرا للوصفه وجاري التنفيذ وأبلاغكم بالنتائج وفي إنتظار جيلاتي الفواكه المانجو الليمون الفراوله وبالمره بسكويت الجيلاتي ألف شكر أستعين بالصبر عند مواجهة نفاذ صبرك مثل صيني رباعيات الغربه رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
مصطفى عبد الوهاب بتاريخ: 3 مايو 2008 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مايو 2008 الله يسلم حضرتك و آسف على التأخير لعمل آيس كريم بالشيكولاته : مثل مكونات و خطوات عمل الأيس كريم بالفانليا مع اضافة 4 ملعقة شيكولاته لللبن أو 5 ملعقة كاكاو أما بالنسبة لبعض الفواكه مثل الليمون و المشمش و البرتقال فالأحسن ان حضرتك تعمل جرانيتا مش أيس كريم و قريب أكتب طريقتها لحضرتك و على فكره هي بتحتاج ماكينة تثليج كهربائية أو يدوية آيس كريم بالفراولة : المكونات : 2 كوب عصير فراولة "أو مانجو" 1 فنجان كريمة مخفوقة 2 أبيض بيض مخفوق جيدا "جامد" 1 و نصف كوب سكر عصير ليمونة لون أحمر لو أردت تحسين اللون الخطوات : 1- يضاف السكر لعصير الفراوله و يقلب على نار هادئة حتى يذوب و يصل لدرجة الغليان ثم يرفع من على النار و يترك ليبرد 2- يضاف عصير الليمون ثم نخفق الكريمة حتى تغلظ و تقلب مع خليط الفراولة 3- يخفق أبيض البيض جامدا و يقلب مع الخليط السابق 4- يصب في صواني الثلج المبلله أو قوالب و تجمد في الفريزر عدة ساعات 5- يغرف الأيس كريم في كاسات أو يقلب القالب و يجمل بالفراولة الصحيحة أو حسب الرغبة. أما بالنسبة للبسكويت الخاص بالآيس كريم فكل اللي متذكرة منه انه بيحتاج لغلبة و الحكاية مش مستاهله ممكن نشتريه جاهز من أي محل بالهنا و الشفا The King Of Chefs And Chef Of Kings رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان