اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

Cucumber and Onions in Sour Cream Salad


مصطفى عبد الوهاب

Recommended Posts

Cucumber and Onions in Sour Cream Salad

المكونات

نصف لتر خل + ربع لتر ماء

30 جرام سكر

2 ملعقة شاي ملح + نصف ملعقه فلفل أبيض

1 كيلو خيار مقشر و مقطع شرائح رفيعة

400 جرام بصل مقشر و مقطع شرائح رفيعة

نصف لتر كريمة لازعة

ربع لتر مايونيز

25 بالعدد أوراق خس كقاعدة "فرشة"

2 ملعقة شاي كرات مقطع

الخطوات

1- يمزج الخل و الماء و الملح و الفلفل و السكر في سلطانية استنلس و يقلب حتى يذوب السكر و الملح

2- تضاف شرائح البصل و الخيار و يخلط جيدا

3- يغطى الخليط و يترك في الثلاجة ليتبل مدة ساعتين على الأقل

4- تخلط الكريمة اللاذعة "سور كريم" مع المايونيز حتى تتجانس و تنعم

5- يصفى الخيار و البصل و يضاف للدرسنج "خليط المايونيز و الكريمة"

6- يرتب ورق الخس في أطباق سلاطة باردة و يوضع جزء من السلاطة على كل طبق و يجمل بقليل من الكرات المفروم

بالهنا و الشفا

b7t25069.jpeg

The King Of Chefs And Chef Of Kings

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 21
      السلام عليكم ورحمة الله.... طبعا كلنا عارفين يعنى ايه " سلطة"...ويعنى ايه "دريسينج سالاد"...وبرضه انا مش عارفة المقابل العربى بتاعها ...نعتبرها صوص..او صلصة ..مش عارفة...بس اكيد حضراتكم عارفين هى ايه... وطبعا السلطة دلوقت ..تنوعت فى أشكالها وطرق تحضيرها...بعد ماكانت مقتصرة على نوعين ..او ثلاثة...وبالتالى اصبح هناك حاجة لوجود طعم يميز كل نوع من السلاطات المختلفة...اهى الحاجة دى بقى اللى بنسميها درسينج.. حأحاول اكتب لحضراتكم اكتر من نوع من أنواع الدرسينج واللى بيتم اضافتها على السلاطات ..وبعد ك
×
×
  • أضف...