-
المتواجدون الآن 0 أعضاء متواجدين الان
- لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
-
الموضوعات المشابهه
-
24"المعزول" مستشار "المعزول" الدكتور "أبو دمعة" عصر ليمون على "حزبه" لكى يشارك فى وضع الدستور ثم لم يعد يحتمل فقد اكتشف أن لجنة الدستور تكتب دستورا علمانيا فيه أن "مبادئ الشريعة الاسلامية المصدر الرئيسى للتشريع" ثم اكتشف ان لجنة الدستور تلفق دستورا يخالف الدين مخالفة صريحة وفجة وأنها تكتب دستورا يقنن الكفر والإلحاد والوثنية فى مجتمعنا ويسمح بسب الإله والأنبياء "هكذا" روح يا شيخ .. وماتنساش تكتر الليمون على دمعتك وحزبك .. عشان تخللوا مكانكم الطبيعى برطمان مليان فورمالين
بواسطة أبو محمد
كُتب -
0صدور دجاج فيلية .. نشقها منت المنتصف لتكون رقيقة وتنضج بسرعة .. متبلة لمدة ساعة فى خل عنب .. ثم توع على النار فى قلاية مدهونة زيت زيتون .. كل وجه حوالى 4 دقائق .. ثم نضيف قطعة زبدة صغيرة مع خلطة من عصير العنب والخل البلسمك والشطة السائلة (كمية قليلة) فقط تكاد تحس .. ونكمل نضجها حتى يتكثف الصوص وتكون بالشكل المبين
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
13صدور دجاج مخلية بالجلد نرقها 3 طبقات من الاحتفاظ بها قطعة واحدة نتبلها بخل عنب لمدة ربع ساعة على الأقل ثم نلفها كل قطعة على عودين هليون أو سبراجوس فى قلاية نضع زيت زيتو قليل جدا ونقلبها من وقت لأخر لأنها ملفوفة لن تنضج بسرعة او بسهولة هنضيف معلقة ماء ونغطيها وكل ما تجف نضيف معلقة اخرى لمدة 10 دقائق ثم نضيق فص توم مفري مع ملعقة زبدة وقليل ممن عصير التفاح ثم نقلبها حتى تتشرب عصير التفاح وعند تكثفه نضيف الفلفل الملون حتى يتكرمل مع مع الاحتفاظ بقرمشته لا نريده ناضج وبعدين نضعها فى الطبق ونص
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
3بسم الله بمسي على الجميع....منتدى رائع جدا عرفت منه ان المصريين لسه كرما بجد وللاسف ان اول مشاركاتي طلب مش افادة بس معلش استحملوني :)) اولا انا صيدلي جالي عقد في شركة سعودي مرتب كويس وااسكن تمام بس المشكلة ان هما لما كلموني عشان اروح امضي العقد لقيت كل الناس اللي معايا جايلهم التأشيرة صيدلي وانا اختصاصي تسويق!!!! قالولي ده بيبقى حسب التاشيرات الموجودة لو في صيدلي ماشي لكن لما التاشيرات خلصت على حظي جت كده :( وانا مفروض ابدأ في الاجراءات اللي انتم عرفينها دي من يوم السبت،ومحتاج رايكوا في كذا
بواسطة The Ghost
كُتب -
0السلام عليكم يا اخوانى سمعت كتير عن الطبقه الشمعيه العلى التفاح من بره علشان يخليه يلمع و يحفظه فى التخزين اطول فتره ممكنه لحين بيعه و دى موجوده اكتر فى التفاح الاحمر و لانى ماكنتش بجيبه فمهتمتش ابدا لكن فى الفتره الاخيره بنتى بقت تحبه فجأه (الحمدلله فى حاجه حبيت تاكلها اخيرااااا) بالصدفه اكتشفت طبقه سميكه جدااا من الشمع ده على القشره فعندى سؤال لو احدكم يعرف هل الشمع ده له اضرار معينه على المعده و الجهاز الهضنى و لا ماده مصرح بيها لانى اعرف ان فائده الثمره فى القشر و تحته مباشره فهل اقشرها و
بواسطة المهندسه
كُتب
-
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان