اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

فطيرة فواكه


بندق أفندى

Recommended Posts

ببساطة دقيق معجون ب حوالى 50 جرام زبدة مع بيضة مع قليل من الماء ..

يتفرد ويتقطع شرائح توضع على الوجه بالتداخل الموضح

الفواكه .. فيها تفاح وموز وبرتقال واناناس وكمترى .. أى فاكهة .. وعليها سكر وعصير كريز

عملتها فى الميكروييف لمدة 9 دقايق .. الصح طبعا الفرن عشان تحمر .. وتاخد حقها فى النضج ..

وبالهنا والعافية

388082071.jpg

تم تعديل بواسطة بندق أفندى

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

تسلم إيدك يارب.. :blink:

كنا إذا أشتد فينا اليأس..

وانكسرت منا القلوب..

ونادانا منادينا..

عدنا إلى الله..

علّ الله يرحمنا..

والآن..

نخجل منه من معاصينا..

رابط هذا التعليق
شارك

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااو

شكلها تحفةةةةةةةةةة

وتفتح النفس

ربنا يخاليك لينا يا استاذ بندق

بس سؤال

لو ف الفرن نحطها اد اية تقريبااااااااااااااااااااااااااااااا؟

ودرجة حرارة كام؟

اذا اردت ان تعرف نعم اللة عليك............ اغمض عينيك.]

رابط هذا التعليق
شارك

بصراحة الفطيرة شكلها مشهي جدا

ارجو من الأخت سهيلة أن تكتب بالتفصيل عن المقادير بالضبط

أم فصاد عجبها الصورة

وناوية تعمل لنا فطيرة زيها

رابط هذا التعليق
شارك

بصراحة الفطيرة شكلها مشهي جدا

ارجو من الأخت سهيلة أن تكتب بالتفصيل عن المقادير بالضبط

أم فصاد عجبها الصورة

وناوية تعمل لنا فطيرة زيها

الدكتور سُهليله معزومة زيينا يا عم أبو فصاد .. يعني بتاكل بس ومن غير ما تدفع كمان ..

صاحب الوصفة هو الشيف بندق أبو البنادق اللي ما قلناش المقادير بالظبط

يعني لا مؤخذه أجيب دلوقت شوال دقيق وأعجنه بخمسين خردلة زبدة وأطش عليهم بيضه وقشطه على كده ؟

والعجينة يا شيف هايتحط عليها خميرة وكدهوت ولا نمشيها بلدي ودقيق وميه وزبدة وبيضه وخلاص ؟

مش قلت لك بطل فاكسات وكلمنا عن نفسك بإستفاضة ؟ :roseop:

الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق ..

و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة ..

فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً ..

و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً

رابط هذا التعليق
شارك

نبحط البيضة والزبدة ونصف كوب ماء ونضيف الدقيق شوية بشوية لحد ما تبقى عجينة متجانسة .. لو دهنا العجينة بيض قبل ما تدخل الفرن هتكون احسن كتير .. هتحتاج حوالى 45 دقيقة فى الفرن على درجة 200

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

نبحط البيضة والزبدة ونصف كوب ماء ونضيف الدقيق شوية بشوية لحد ما تبقى عجينة متجانسة .. لو دهنا العجينة بيض قبل ما تدخل الفرن هتكون احسن كتير .. هتحتاج حوالى 45 دقيقة فى الفرن على درجة 200

استاذ بندق فى وصفه اسهل من كده ..

تخطف رجلك للسوبرماركت ..

تشترى عجينه سويتز الهشه

تفردها فى الصينيه..

فى فاكهه كان بها ..مفيش شويه تفاح يتقطع شرايح خفيفه حيبقى تحفه

يترص التفاح ع الوش بشكل دائرى ويترش شويه سكر وقرفه وتدخل الفرن 20 دقيقه.

بالهنا والشفا .

وممكن كمان بعد ما تخرج وهى سخنه نقطعها مربعات ونحط قطعه فى طبق مع بوله ايسكريم فانليا .. حتبقى تحفه تحفه تحفه :blink:

دى وصفه المرأة العامله :lol:

تم تعديل بواسطة لولا

طائره ورقيه

رياح شديده

خيط قصير

الطائره ليست بين السماء ولا الأرض

..هذه انا!!

لولا

رابط هذا التعليق
شارك

نبحط البيضة والزبدة ونصف كوب ماء ونضيف الدقيق شوية بشوية لحد ما تبقى عجينة متجانسة .. لو دهنا العجينة بيض قبل ما تدخل الفرن هتكون احسن كتير .. هتحتاج حوالى 45 دقيقة فى الفرن على درجة 200

استاذ بندق فى وصفه اسهل من كده ..

تخطف رجلك للسوبرماركت ..

تشترى عجينه سويتز الهشه

تفردها فى الصينيه..

فى فاكهه كان بها ..مفيش شويه تفاح يتقطع شرايح خفيفه حيبقى تحفه

يترص التفاح ع الوش بشكل دائرى ويترش شويه سكر وقرفه وتدخل الفرن 20 دقيقه.

بالهنا والشفا .

دى وصفه المرأة العامله :blink:

نووووووووووووووووووووووووووووووو

انا ضد الحاجات الجاهزة الا اللى مالهاش حل زى الجلاش مثلا أو الرقاق (لو فى مصر مش هيبقى جاهز)

عشان بتكون كل العناصر قيد التحكم وخصوصا السعرات الحرارية ..

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

نبحط البيضة والزبدة ونصف كوب ماء ونضيف الدقيق شوية بشوية لحد ما تبقى عجينة متجانسة .. لو دهنا العجينة بيض قبل ما تدخل الفرن هتكون احسن كتير .. هتحتاج حوالى 45 دقيقة فى الفرن على درجة 200

استاذ بندق فى وصفه اسهل من كده ..

تخطف رجلك للسوبرماركت ..

تشترى عجينه سويتز الهشه

تفردها فى الصينيه..

فى فاكهه كان بها ..مفيش شويه تفاح يتقطع شرايح خفيفه حيبقى تحفه

يترص التفاح ع الوش بشكل دائرى ويترش شويه سكر وقرفه وتدخل الفرن 20 دقيقه.

بالهنا والشفا .

دى وصفه المرأة العامله :lol:

نووووووووووووووووووووووووووووووو

انا ضد الحاجات الجاهزة الا اللى مالهاش حل زى الجلاش مثلا أو الرقاق (لو فى مصر مش هيبقى جاهز)

عشان بتكون كل العناصر قيد التحكم وخصوصا السعرات الحرارية ..

ماتبقاش حنبلى يا بندق باشا .. الأبل باى دى بالسويتز ياما حلت عندى ازمات .. اطلعا اسيحها فى المايكروويف واعملها لما اى حد ما يطب عليا بدون مقدمات

بس طبعا الحاجات اللى بتتعمل بعجينه منزليه مفيش خلاف انها احسن ..خصوصا لما تكون العجينه مظبوطه المقادير .

ميرسي ع الوصفه :blink:

تم تعديل بواسطة لولا

طائره ورقيه

رياح شديده

خيط قصير

الطائره ليست بين السماء ولا الأرض

..هذه انا!!

لولا

رابط هذا التعليق
شارك

نبحط البيضة والزبدة ونصف كوب ماء ونضيف الدقيق شوية بشوية لحد ما تبقى عجينة متجانسة .. لو دهنا العجينة بيض قبل ما تدخل الفرن هتكون احسن كتير .. هتحتاج حوالى 45 دقيقة فى الفرن على درجة 200

استاذ بندق فى وصفه اسهل من كده ..

تخطف رجلك للسوبرماركت ..

تشترى عجينه سويتز الهشه

تفردها فى الصينيه..

فى فاكهه كان بها ..مفيش شويه تفاح يتقطع شرايح خفيفه حيبقى تحفه

يترص التفاح ع الوش بشكل دائرى ويترش شويه سكر وقرفه وتدخل الفرن 20 دقيقه.

بالهنا والشفا .

دى وصفه المرأة العامله :lol:

نووووووووووووووووووووووووووووووو

انا ضد الحاجات الجاهزة الا اللى مالهاش حل زى الجلاش مثلا أو الرقاق (لو فى مصر مش هيبقى جاهز)

عشان بتكون كل العناصر قيد التحكم وخصوصا السعرات الحرارية ..

ماتبقاش حنبلى يا بندق باشا .. الأبل باى دى بالسويتز ياما حلت عندى ازمات .. اطلعا اسيحها فى المايكروويف واعملها لما اى حد ما يطب عليا بدون مقدمات

بس طبعا الحاجات اللى بتتعمل بعجينه منزليه مفيش خلاف انها احسن ..خصوصا لما تكون العجينه مظبوطه المقادير .

ميرسي ع الوصفه :blink:

يا أفندم خدى بالك .. انه الطبخ أساسا بيكون لتصفية الذهن .. وللمزاج مش بس للأكل ..

كمان مفيش أزمة عشان تتحل .. عاوزين نخترع حاجة نقوم نخترع حاجة ..

وما تنسيش انه ممكن ننوع فى الحشو حتى لو حشينيها جبن وبقت مالحة

أو حتى الحشو يكون خضار ..

لا يجب ان ندع الخيال يقف عند حدود الأكل .. ودمتى بسعادة ..

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

شكرا يا استاذ بندق

ووصفتك هايلة وسهلة اوى يا لولا خصوصا للناس اللى موش لها مزاج للطبيخ او عاوزة تنجز وخلاص

تسلم اديكى يا لولا بس سؤال

هوة العجينة الهشة دى اللى هية الباف بسترى ولاعجينة تانية

اذا اردت ان تعرف نعم اللة عليك............ اغمض عينيك.]

رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 3 أسابيع...
شكرا يا استاذ بندق

ووصفتك هايلة وسهلة اوى يا لولا خصوصا للناس اللى موش لها مزاج للطبيخ او عاوزة تنجز وخلاص

تسلم اديكى يا لولا بس سؤال

هوة العجينة الهشة دى اللى هية الباف بسترى ولاعجينة تانية

سورى يا سهيله على التاخير فى الرد :rolleyes:

هى فعلا الباف بسترى .. وبتكون هايله بالتفاح والقرفه .. وبعد ما تخرج من الفرن ممكن تقدميها مع ايس كريم فانليا ولو عندك

حطى عليه صوص توفى حيبقى طيق لذيذ .

تحياتى

لولا

طائره ورقيه

رياح شديده

خيط قصير

الطائره ليست بين السماء ولا الأرض

..هذه انا!!

لولا

رابط هذا التعليق
شارك

شكرا يا استاذ بندق

ووصفتك هايلة وسهلة اوى يا لولا خصوصا للناس اللى موش لها مزاج للطبيخ او عاوزة تنجز وخلاص

تسلم اديكى يا لولا بس سؤال

هوة العجينة الهشة دى اللى هية الباف بسترى ولاعجينة تانية

سورى يا سهيله على التاخير فى الرد :roseop:

هى فعلا الباف بسترى .. وبتكون هايله بالتفاح والقرفه .. وبعد ما تخرج من الفرن ممكن تقدميها مع ايس كريم فانليا ولو عندك

حطى عليه صوص توفى حيبقى طيق لذيذ .

تحياتى

لولا

عملتها .. شوية تفاح وشوية جبنة .. ما عجبنش الهشاشة الزيادة اللى فى العجينة .. هتكون أحسن لو تم وضع حاجة تخليها طرية .. يعنى يتحط عليها آيس كريم أو صوص حلو

12371871170.JPG

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

شكرا يا استاذ بندق

ووصفتك هايلة وسهلة اوى يا لولا خصوصا للناس اللى موش لها مزاج للطبيخ او عاوزة تنجز وخلاص

تسلم اديكى يا لولا بس سؤال

هوة العجينة الهشة دى اللى هية الباف بسترى ولاعجينة تانية

سورى يا سهيله على التاخير فى الرد :rolleyes:

هى فعلا الباف بسترى .. وبتكون هايله بالتفاح والقرفه .. وبعد ما تخرج من الفرن ممكن تقدميها مع ايس كريم فانليا ولو عندك

حطى عليه صوص توفى حيبقى طيق لذيذ .

تحياتى

لولا

عملتها .. شوية تفاح وشوية جبنة .. ما عجبنش الهشاشة الزيادة اللى فى العجينة .. هتكون أحسن لو تم وضع حاجة تخليها طرية .. يعنى يتحط عليها آيس كريم أو صوص حلو

12371871170.JPG

انا على فكره يا استاذ بندق بفرد العجينه عاده فى صينيه مربعه او مدوره واقطع التفاح شرايح هلاليه رقيقه جدا

وابدأ ارصها وطبعا الوش سكر وقرفه بالتالى بتكون من تحت العجينه هشه والتفاح يسيح من فوق ويبقى طرى

جدا باختلاط خلاصه التفاح مع القرفه والسكر بيتكرمل شويه .

واقطعها قطع مربعه او مثلثه وفى طبق جنبها ايسكريم فانيليا بالتوفى .. ودا اضعف الإيمان لما بيوحشنى

نفس الصنف دا فى تشيلز فى قائمه الحلويات .

ميرسي على التوثيق الدائم بالصور ,,, نفسي ادخل المرحله دى زيك كده وانزل بموضوع مصور :lol:

تحياتى

لولا

طائره ورقيه

رياح شديده

خيط قصير

الطائره ليست بين السماء ولا الأرض

..هذه انا!!

لولا

رابط هذا التعليق
شارك

و بعدين معاك يا بندق افندي .. الرحمة .. كل طبق بتعمله بيضرب اللي قبله .. هههههههههههه

ما شاء الله .. تصدق و الله انت حببتني في الاختراعات دي .. و خاصة ان فيها مكونات كتيرة مش متعودين عليها في مصر ..

عموما .. فعلا انا بتابع اكلاتك بنهم و ان شاء الله ان شاء الله هجرب واحدة منهم و ربنا يستر و المدام ما تكرشنيش من البيت ههههههههههههههههههههه

حبيت ابعت سلامي ليك و احييك علي الاختراعات الجميلة دي ..

"إِنَّ اللَّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ"

قال صلى الله عليه وسلم : من نفس عن مؤمن كربة من كرب الدنيا نفس الله عنه كربة من كرب يوم القيامة، ومن يسر عن معسر يسر الله عليه في الدنيا والآخرة، ومن ستر مسلما ستره الله في الدنيا والآخرة، والله في عون العبد ما كان العبد في عون أخيه ... رواه مسلم

رابط هذا التعليق
شارك

شكرا يا استاذ بندق

ووصفتك هايلة وسهلة اوى يا لولا خصوصا للناس اللى موش لها مزاج للطبيخ او عاوزة تنجز وخلاص

تسلم اديكى يا لولا بس سؤال

هوة العجينة الهشة دى اللى هية الباف بسترى ولاعجينة تانية

سورى يا سهيله على التاخير فى الرد :roseop:

هى فعلا الباف بسترى .. وبتكون هايله بالتفاح والقرفه .. وبعد ما تخرج من الفرن ممكن تقدميها مع ايس كريم فانليا ولو عندك

حطى عليه صوص توفى حيبقى طيق لذيذ .

تحياتى

لولا

عملتها .. شوية تفاح وشوية جبنة .. ما عجبنش الهشاشة الزيادة اللى فى العجينة .. هتكون أحسن لو تم وضع حاجة تخليها طرية .. يعنى يتحط عليها آيس كريم أو صوص حلو

12371871170.JPG

انا على فكره يا استاذ بندق بفرد العجينه عاده فى صينيه مربعه او مدوره واقطع التفاح شرايح هلاليه رقيقه جدا

وابدأ ارصها وطبعا الوش سكر وقرفه بالتالى بتكون من تحت العجينه هشه والتفاح يسيح من فوق ويبقى طرى

جدا باختلاط خلاصه التفاح مع القرفه والسكر بيتكرمل شويه .

واقطعها قطع مربعه او مثلثه وفى طبق جنبها ايسكريم فانيليا بالتوفى .. ودا اضعف الإيمان لما بيوحشنى

نفس الصنف دا فى تشيلز فى قائمه الحلويات .

ميرسي على التوثيق الدائم بالصور ,,, نفسي ادخل المرحله دى زيك كده وانزل بموضوع مصور :roseop:

تحياتى

لولا

الله يكرمك يا أختى لولا .. اليوم كنت أتحدث مع زوجتى .. وطبعا انا فى اجازتى المطبخية .. وهذه الفطائر اتناول واحدة صباحا مع فنجان النيس كافيه .. وقلت لو تم عملها بالكاسترد هتكون ممتازة .. قالت مع التفاح ايه المانع .. قلت ما ينفعش التفاح بالقرفة مع الفانيليا اللى فى الكاسترد .. المهم القصد من الاقتراح انها هتكون مثل بودنج الكاسترد .. ودى فكرتنى بفطائر أحمد أمين للى يعرف أحمد أمين (أشهر حلوانى وآيس كريمجى فى السبعينات فى المنصورة) وهو بورسعيدى أنشأ تجارته ابان التهجير ثم باع المحل فى 1977 على ما أعتقد وعاد الى بورسعيد .. ولكى ان تتخيلى مدى النجاح .. بقيمة عقد بيع الاسم فقط (أو الشهرة) والتى بلغت 25 الف جنيه .. ولتقريب قيمة العقد المبلغ كان يشترى 25 الف متر أرض وقتها .. قيمة المتر الآن تفوق الثمانية آلاف جنيه

دى كانت معلومة تاريخية عن صناع الحلويات على طريقة حسن امام عمر أو على طريقة ميى ماوس .. ههههههه

ما كنت أفكر فيه وأنا استخدم البف باسترى أن أجهز ساليزونات مالحة بنكهات أحبها وأخلها أنا .. لكن لم تنجح كمان توقعت ..

أما موضوع التوثيق بالصور الموضوع أسهل مما تتخيلى .. فقط تحتاجين موبايل فيه فلاش ويكون تعريفه على الكمبيوتر سهل ويتم النقل باتلوصيل بال USB كيبل أو باستخدام خاصية البلوتوث .. أستخدم سونى أريكسون كى 800 وهو معى من ثلاث سنوات والكاميرا خاصته سايبر شوت من سونى مع تحديد 3.2 ميجا بكسل وهو ممتاز فى الصور .. طبعا هناك أحدث من هذا بكثير .. ومحتار آخد ايه فى التحديث القادم لكنى أفكر فى شراء كاميرا محترفة للاستخدام عموما ..

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

و بعدين معاك يا بندق افندي .. الرحمة .. كل طبق بتعمله بيضرب اللي قبله .. هههههههههههه

ما شاء الله .. تصدق و الله انت حببتني في الاختراعات دي .. و خاصة ان فيها مكونات كتيرة مش متعودين عليها في مصر ..

عموما .. فعلا انا بتابع اكلاتك بنهم و ان شاء الله ان شاء الله هجرب واحدة منهم و ربنا يستر و المدام ما تكرشنيش من البيت ههههههههههههههههههههه

حبيت ابعت سلامي ليك و احييك علي الاختراعات الجميلة دي ..

ما تخافش يا عمو (الراء جات بعدين ههههههه) رضوان .. هى مش هتكرشك بس هتراقبك على اعتبار انه اهتمامك الجديدة تثير الشكوك ..

قناعاتى انه يمكن تطويع الكثير من الأشياء لوضع نكهات جديدة مقبولة جدا ومفيدة صحيا ..

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انت بجد تعبتنى نفسياً يا أخ بندق

ده أنا كنت فاكر نفسي الشيف أسامه وبخاصة انى اسمي فعلاً أسامه السيد

بس بصراحة كلامك الجامد ده أحبطنى حسسنى أنى ولا شيف ولا دياوله

بس سؤال مهم عايزك ترد عليه أنت بتجيب وقت للحاجات الجامدة دى ازاى ؟

أنا هاقترح على المشرفين انهم يعملولك باب خاص بيك نسميه

عبقريات بندق أفندى فى المطبخ أو موسوعة بندق أفندى المطبخية

وتعيش بقى فيه وتسيبك من أى شغل تاني وتقعد تبدع واحنا وراك يا ريس

دمت بألف خير

رابط هذا التعليق
شارك

و بعدين معاك يا بندق افندي .. الرحمة .. كل طبق بتعمله بيضرب اللي قبله .. هههههههههههه

ما شاء الله .. تصدق و الله انت حببتني في الاختراعات دي .. و خاصة ان فيها مكونات كتيرة مش متعودين عليها في مصر ..

عموما .. فعلا انا بتابع اكلاتك بنهم و ان شاء الله ان شاء الله هجرب واحدة منهم و ربنا يستر و المدام ما تكرشنيش من البيت ههههههههههههههههههههه

حبيت ابعت سلامي ليك و احييك علي الاختراعات الجميلة دي ..

ما تخافش يا عمو (الراء جات بعدين ههههههه) رضوان .. هى مش هتكرشك بس هتراقبك على اعتبار انه اهتمامك الجديدة تثير الشكوك ..

قناعاتى انه يمكن تطويع الكثير من الأشياء لوضع نكهات جديدة مقبولة جدا ومفيدة صحيا ..

كلامك صح .. "انه يمكن تطويع الكثير من الأشياء لوضع نكهات جديدة مقبولة جدا ومفيدة صحيا .."

علي فكرة انا بحب المطبخ جدا جدا .. و اني اعمل الاكل و افتكس اكلات حلوة ..و كنت بتحرج اقول كده قدام حد عشان الناس كانت بتتريق و يقولوا : انت زوج لقطة يا ريت كل الرجالة زيك كده (دي مقولة الستات) و الرجالة : "ممكن تغسل برده و لا هوايتك في الطبيخ بس !!!" !!!! :(

طبعا اضافة الي الكلام اللي من تحت لتحت لزوجتي و اتهامها انها مش بتعرف تعمل اكلات حلوة مع انها و الله استاذه و اكلها مفيش بعد كده بس كل الفكرة انها بتسيبلي مساحة حرية و تفاهم و تديني الفرصة اني اعمل اكلات علي مزاجي ..

يا ريت الناس تقدر تفهم كده .. mfb:

عموما عشان ما احولش الموضوع .. هههههههه انت بافتكاساتك دي اديتني دفعه اني اعبر عن هوايتي في المطبخ بحرية و افتخااااااااااااااااااار

تحية ليك تانية

"إِنَّ اللَّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ"

قال صلى الله عليه وسلم : من نفس عن مؤمن كربة من كرب الدنيا نفس الله عنه كربة من كرب يوم القيامة، ومن يسر عن معسر يسر الله عليه في الدنيا والآخرة، ومن ستر مسلما ستره الله في الدنيا والآخرة، والله في عون العبد ما كان العبد في عون أخيه ... رواه مسلم

رابط هذا التعليق
شارك

انت بجد تعبتنى نفسياً يا أخ بندق

ده أنا كنت فاكر نفسي الشيف أسامه وبخاصة انى اسمي فعلاً أسامه السيد

بس بصراحة كلامك الجامد ده أحبطنى حسسنى أنى ولا شيف ولا دياوله

بس سؤال مهم عايزك ترد عليه أنت بتجيب وقت للحاجات الجامدة دى ازاى ؟

أنا هاقترح على المشرفين انهم يعملولك باب خاص بيك نسميه

عبقريات بندق أفندى فى المطبخ أو موسوعة بندق أفندى المطبخية

وتعيش بقى فيه وتسيبك من أى شغل تاني وتقعد تبدع واحنا وراك يا ريس

دمت بألف خير

أخونا أسامة السيد أوسميل بك كتبت رد طويل وطار .. بس معلش نحاول تانى ..

فى رأيى الشخصى نحن بحاجة الى ثورة تعيد الناس الى الأكل الصحى وتنسى الجنك فوووووووووود .. مثلا الأسبوع الماضى كنت وزوجتى فى مكان مليان مطاعم .. ومضطرين نتغدى .. وكان أفضل مطعم فيهم بوباى .. وأكلت وكأنى أكلت نارا (هل جئت تطلب نارا أم تشعل نارا) مجنون ليلى ههههههههه

المهم عجبنى برنامج أذيع على فتافيت من فترة بسيطة عن الشيف اوليفر اللى نجح خلال 6 شهور فى اعادة التلاميذ الى مطاعم المدارس فى بريطانيا .. بعد تدريب الطباخين واضافة وصفات جديدة وهذا ما نحن بحاجة اليه

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
  • الموضوعات المشابهه

    • 3
      فطيرة التفاح التقليدية عجينة بف باسترى جاهرة تغطى حواف وقاع صينية فرن مدهونة زبدة التفاح .. يقشر ويقطع شرائح ويدبل على النار مع القرفة وقبل تمام نضجه نضيف له قليل من الزبدة وسكر بنى (حسب الذوق) ثم نضعه داخل العجينة ونثنى حوافها وندهنها من الخارج بالزبدة وتدخل الفرن لمدة حوالى 40 دقيقة وتكون جاهزة وهنا وعافية
×
×
  • أضف...