بندق أفندى بتاريخ: 2 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 فى العادة لا أفطر فطور تقليدى (فول وبيض وأجبان وقشطة وزبادى والذى منه) الى فى يوم الجمعة فقط .. وغالبا أعمل حاجة بسيطة سريعة جدا على حسب المتاح من خامات .. ده أنشأ فكرة انه أجمع المنتجات دى فى مضوع واحد وأعتقد انا هتكون مفيدة الى حد كبير .. خصوصا انه الكل هيحبها وممكن ترجع وجبة الفطور الهامة المفقودة لدى البعض طبعا أهمية وجبة الفطور انه بآكل أكل بيتى .. يعنى كل يوم على الساعة 7 تقريبا على أقل تقدير .. وده الدافع للفطور .. المهم اليوم .. ببساطة .. رغيف خبز .. عليه شرائح فلفل (المتوفر كان أصفر) ومعاه قطع طماطم منزوعة البذر مع زيت زيتون ويوضع على الجرل حتى ينضج قليلا .. ثم تضاف قشور من جبنة الشيدر .. استخدمت مقشرة الخضار فى تقطيعها .. يمكن أيضا استخدام سكين الزبد (طبعا للسرعة) .. لو حد يحب يتبلها بفلفل أسود قليل يفضل طازة باستخدام المطحنة الفورية .. تسيح الجبن ناكل بالهنا حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ترنيم بتاريخ: 2 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 شكله رائع وحيدة في غربتي ...أسيرة في عزلتي ....الي حين ألقاكم يا أحبتي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ترنيم بتاريخ: 2 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 شكله رائع فى انتظار المزيد وحيدة في غربتي ...أسيرة في عزلتي ....الي حين ألقاكم يا أحبتي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
se_ Elsyed بتاريخ: 2 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 طالما دخلت في الساندوتشات .. تبقى حبيبي من أيام الجيزة ... فكرة عظيمة .. وحاجه ببلاش كده ... بس الطماطم ليه تكون منزوعة البذر ؟ هما بيقفشوا دلوقت اللي بياكل طماطم ببذر ؟ :lol: الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق .. و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة .. فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً .. و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 2 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 طالما دخلت في الساندوتشات .. تبقى حبيبي من أيام الجيزة ... فكرة عظيمة .. وحاجه ببلاش كده ... بس الطماطم ليه تكون منزوعة البذر ؟ هما بيقفشوا دلوقت اللي بياكل طماطم ببذر ؟ :lol: يا حاج انت بتقول انه لك فى المطبخ .. البذر بيكون معاه كمية مية لا بأس بها .. وحيث اننا مش بنخبز مش هتلحق تجف .. عشان كده من الأول ثانيا البذر كدة ولا كدة مش بيتهضم حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 2 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 (معدل) تسلم ايدك تم تعديل 2 مارس 2009 بواسطة fatfouta رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 2 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 دى فكرة بسيطة كمان .. خبز فرنسى يقطع شرائح .يدهن بالزبد . ترص عليه أنصاف الفراولة ويوضع عليه قطع صغيرة جدا من الزبد .. ينثر بعضا من السكر الخشن عليها توضع تحت الجرل حتى يتكرمل السكر ويتحمص الخبز وتهمد الفراولة .. وهنا عافية .. تتنفع تحلية وتنفع عشان حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 2 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 (معدل) ده ما ينفعش غير عشا رغيف خبز لبنانى .. رقيق .. مدهون زيت زيتون .. الحشو جمبرى متقشر .. ومنقوع فى خل وعصير ليمون لمدة 25 دقيقة .. مع ملح وفلفل أسود .. معلقة زبدة ونحطه على نار عالية .. ومعاه البروكلى لمدة 3 دقائق أو 4 بالكتير .. الجمبرى هيشد وهينزل عصارته .. ناخد الخليط ونحط فى الرغيف ونلفه وبعدين نلفه فى ورق قصدير .. ويا نحطه فى الفرن أو نحطه عى الجرل .. لمدة حوالى 15 دقيقة .. المفروض كنت أحط معاه الجبنة ساعة ما حطيت الحشو فى الرغيف .. بس نسيت .. قمت فتحته بالطول كد وهو سخن جدا عشان أبشر عليه الجنبة (جبة بارزميزان هى صحيح غالية شوية بس 200 جرام بيقعدو ييجى 6 شهور وفيه منها بودرة) وسخونة السندوتش هى اللى تسيحها وده طلعه رائع أكتر تم تعديل 2 مارس 2009 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Abu Reem بتاريخ: 2 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 (معدل) خذوا بالكوا ياجماعة ( 25 دقيقة عشان ننقع الجمبررري مش 26 )) وبعدين (( 15 دقيقة على الجرل )) ده غير الباقي ،، وكل ده نعمله الصبح قبل ما نروح الشغل wst:: ، إيه ياعم ( بندق ) انت فاكرنا صيع ولا إيه ،،، ماله سندوتشات الفول والطعمية مع شوية طرشي ، وبصل ، ، تقوللي ( جمبري ، وبروكلي ، وجبنه معرفش باربريز فميه )) إيه ياعم ده تلاقى الريس مابيفطرش كده :blink: ،،، لن أنسى لك هذا الموقف wst:: ،،، ولأ وكمان فراولة وخبز فرنسي ( ياترى هل هو العيش الفيينو العادي ) معلش احنا بنتكلم يعني،،، ياريت تشوف لنا وصفات حنينة وبنت حلال نعرف نسلك فيها وتكون في متناول المواطن البسيط ( يعني ديوك رومي ، سيمون فيميه) ،،، روح يا شيح سديت نفسي على العشا إللي كنت هأكله :blink: تم تعديل 2 مارس 2009 بواسطة Abu Reem مشكلتهم ليست في الدستور اولا ..ولا في نسبة اعضاء اللجنة التأسيسية ولا في كفاءة المرشح الرئاسي.!!!! كل مشكلتهم هي لا...لكل ما هو اسلامي أولا ، وثانيا ، وثالثا ً، فهم لا يرضون الا بأن يروا كل الاحزاب الاسلامية خلف اسوار السجون..!! رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
spain بتاريخ: 2 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 خذوا بالكوا ياجماعة ( 25 دقيقة عشان ننقع الجمبررري مش 26 )) وبعدين (( 15 دقيقة على الجرل )) ده غير الباقي ،، وكل ده نعمله الصبح قبل ما نروح الشغل wst:: ،إيه ياعم ( بندق ) انت فاكرنا صيع ولا إيه ،،، ماله سندوتشات الفول والطعمية مع شوية طرشي ، وبصل ، ، تقوللي ( جمبري ، وبروكلي ، وجبنه معرفش باربريز فميه )) إيه ياعم ده تلاقى الريس مابيفطرش كده :blink: ،،، لن أنسى لك هذا الموقف wst:: ،،، ولأ وكمان فراولة وخبز فرنسي ( ياترى هل هو العيش الفيينو العادي ) معلش احنا بنتكلم يعني،،، ياريت تشوف لنا وصفات حنينة وبنت حلال نعرف نسلك فيها وتكون في متناول المواطن البسيط ( يعني ديوك رومي ، سيمون فيميه) ،،، روح يا شيح سديت نفسي على العشا إللي كنت هأكله :blink: علي مهلك شوية يا ابو ريم ان ما نفعش فطار يبقي عشا وبعدين ده جمبري مشوي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
se_ Elsyed بتاريخ: 2 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 انت حسستني يا بوندوق اني بأتعشى زبالة :blink: حرام عليك بس هافتكس شندوشتات الجنبري دي بكره او بعده لما اكون في المود الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق .. و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة .. فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً .. و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
أبو عمر المصري بتاريخ: 2 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 مارس 2009 (معدل) فيه ساندوتش كنت باعمله زمان أيام العزوبيه الناشفه كان بيسد معايا تمام لما باكون جعان هو ساندوتش أوملت وعليه كل شيئ حسب مزاجك يعني ممكن تدعمه بزتون اسود وجبنه رومي مبشوره مع قطع فلفل أخضر صغيره وشوية ملح و كمون وبعدين تقليه في شوية زيت بسيطه ويطلع على ورقة نشاف وبعدين تفتح رغيف عيش بلدي معتبر من ابو نص جني ( تفتحه زي فتحة ساندوتش الفول والطعميه الشامي يعني من على سيفه)وتروح مزحلق قرص البيض في الرغيف من الممكن استبدال الزيت بالذبده وعيش حياتك :blink: وإذا عجبك ماتنساش تدعيلي :happy: تم تعديل 2 مارس 2009 بواسطة أبو عمر المصري ورزقك ليس ينقصه التأني * ولا يزيد في الرزق العناء إذا ماكنـت ذا قلـب قنــوع * فأنت ومالك الدنيـا سـواء " الشــافـعـي" رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 3 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مارس 2009 (معدل) خذوا بالكوا ياجماعة ( 25 دقيقة عشان ننقع الجمبررري مش 26 )) وبعدين (( 15 دقيقة على الجرل )) ده غير الباقي ،، وكل ده نعمله الصبح قبل ما نروح الشغل jmb-) ،إيه ياعم ( بندق ) انت فاكرنا صيع ولا إيه ،،، ماله سندوتشات الفول والطعمية مع شوية طرشي ، وبصل ، :blink: ، تقوللي ( جمبري ، وبروكلي ، وجبنه معرفش باربريز فميه )) إيه ياعم ده تلاقى الريس مابيفطرش كده :) ،،، لن أنسى لك هذا الموقف :happy: ،،، ولأ وكمان فراولة وخبز فرنسي ( ياترى هل هو العيش الفيينو العادي ) معلش احنا بنتكلم يعني،،، ياريت تشوف لنا وصفات حنينة وبنت حلال نعرف نسلك فيها وتكون في متناول المواطن البسيط ( يعني ديوك رومي ، سيمون فيميه) ،،، روح يا شيح سديت نفسي على العشا إللي كنت هأكله wst:: علي مهلك شوية يا ابو ريم ان ما نفعش فطار يبقي عشا وبعدين ده جمبري مشوي ده ما ينفعش غير عشا أقرى سعادتك اللى مكتوب فوق الصورة .. مين هيفطر جمبر ى يا أبو رييييييييييييييييم؟ العنوان للمووضوع فطور عشا خفايف يعنى سناكس بين الوجبات .. وزى ما قالك سبين خليهاه عشاء .. وبعد انا قلت 25 دقيقة مش 22.5 .. يعنى تزيد أو تنقص انت وكرمك بقى .. الله يخرب بيت شيطان سعادتك ضحكتنى وكويس انه مفيش حد شايفنى يا عم العيش الفرنساوى ما هو الا عيش فينو تقيل شوية ومستوى زيادة .. والله يتعمل فى البت ويكون أحسن مليون مرة .. الفراولة اليوم أظن الكيلو ب 2 جنيه .. جيب ربع كيلو هيكفى .. تم تعديل 3 مارس 2009 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 3 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مارس 2009 انت حسستني يا بوندوق اني بأتعشى زبالة :blink: حرام عليك بس هافتكس شندوشتات الجنبري دي بكره او بعده لما اكون في المود وانت حسستنى .. انى عمال آكل كل يوم كده .. يا عم دى بتكون لحظات تجلى .. واكتئاب فظيع يحتاج الى تغيير .. اللى بيحصل معايا بأتجه للمطبخ حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 3 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مارس 2009 فيه ساندوتش كنت باعمله زمان أيام العزوبيه الناشفه كان بيسد معايا تمام لما باكون جعان هو ساندوتش أوملت وعليه كل شيئ حسب مزاجك يعني ممكن تدعمه بزتون اسود وجبنه رومي مبشوره مع قطع فلفل أخضر صغيره وشوية ملح و كمون وبعدين تقليه في شوية زيت بسيطه ويطلع على ورقة نشاف وبعدين تفتح رغيف عيش بلدي معتبر من ابو نص جني ( تفتحه زي فتحة ساندوتش الفول والطعميه الشامي يعني من على سيفه)وتروح مزحلق قرص البيض في الرغيف من الممكن استبدال الزيت بالذبده وعيش حياتك :blink: وإذا عجبك ماتنساش تدعيلي :happy: أهو ده كلام زى الفل ومشاركة ايجابية .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 3 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 مارس 2009 دى بسيطة خالص طماطم يقطع طوليا وينزع البدر (ناخد فقط اللحم) مع لبنة مع زيت زيتون ونضعها على الجرل لمدة 5 الى 7 دقائق وفطور سعيد حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 4 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 4 مارس 2009 لحم كابوريا جاهز مع جبن شيدر وزيت زيتوت فى رغيف خبز لبنانى وتحت الجرل من 5 الى 7 دقائق حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 5 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 5 مارس 2009 بيضة مقلية (بأحبها فى زبد خفيف جدا) ولا تنضج تماما .. (بدون ملح) حبة طماطم منزوعة البذر ايضا .. تتحط فى رغيف خبز شامى رقيق (لبنانى) مع جبن أى جبن وتتبل بالفلفل الأسود وزيت الزيتون (لم نضع ملح لأنه يمكن ان يكون الجبن مالح) واذا كان الجبن ملحه خفيف أو بدون ملح يملح حسب الذوق ثم توضع تحت الجرل من 5 الى 7 دقائق بصراحة كانت تحفة وهنا وعافية حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 9 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 9 مارس 2009 ودى أبسط .. جنبة (اى نوع) مع زيتون أخضر بدون بذر مع بقدونس مع زيت زيتون وتحت الجرل من 5 الى 7 دقائق وهنا وعافية حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 11 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 11 مارس 2009 سندوتش فاهيتا مختلف .. وطبعا ينفع غدا أو سناك (بين الوجبات ) أو عشاء .. فطور لأ .. قطع صدور دجاج تتبل مع عصير ليمون مع خل مع زيت زيتون مع ملح وفلفل أسود .. تتدبل جوانح بصل ثم تضاف قطع الصدور .. مع التقليب لمدة 7 الى 10 دقائق .. وقبل الرفع من على النار بدقيقتين تضاف شرائح الفلفل الأخضر .. ثم توضع فى رغيف خبز يلف فى ورق قصدير ويوضع على الجرل أو فى الفرن .. هتطلع كأنها حواوشى فاهيتا .. وهنا وعافية حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان