osmel33 بتاريخ: 26 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 26 مارس 2009 بندق باشا افندى ازاى بس ناكل الأكل التوحفة ده وتقول ان شوية مشى هايحرقوا الدهون يا راجل يا طيب ده الآكل ده عايزله فرن عالى عشان يتحرق ده كفاية يا راجل الكام خبزياية اللى عملتهم فى الآخر أنا على فكرة باعمل الموضوع ده بس مع الكورواسون بافتحة واحط فيه اللى يقدرنى عليه ربنا واروح شاقطه فى الميكرويف والحاجات بقى تسيح وتبقى زيطة بس طعمه بيبقى تحفة رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 26 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 26 مارس 2009 بندق باشا افندى ازاى بس ناكل الأكل التوحفة ده وتقول ان شوية مشى هايحرقوا الدهون يا راجل يا طيب ده الآكل ده عايزله فرن عالى عشان يتحرق ده كفاية يا راجل الكام خبزياية اللى عملتهم فى الآخر أنا على فكرة باعمل الموضوع ده بس مع الكورواسون بافتحة واحط فيه اللى يقدرنى عليه ربنا واروح شاقطه فى الميكرويف والحاجات بقى تسيح وتبقى زيطة بس طعمه بيبقى تحفة أحيانا أججرب المايكروييف .. بس لا يعجبنى كثيرا .. بس مثلا لو شويت فيه بطاطس أعود أعطيها طعمها بالطريق العادية وبعدين يا راجل يا طيب .. بقى الخبز فيه سعرات أكتر من الكرواسو .. ارحمو الجهاز الهضمى شوية .. وبعدين سعادتك نحن قوم لا نأكل حتى نجوع واذا أكلنا لا نشبع .. يعنى المهم انه ناكل كميات أقل من الشبع بعضهم يفسرها على انها لا نشبع مهما أكلنا (ههههههههههههههههههههههه) حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
osmel33 بتاريخ: 26 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 26 مارس 2009 ارحمو الجهاز الهضمى شوية .. وبعدين سعادتك نحن قوم لا نأكل حتى نجوع واذا أكلنا لا نشبع .. يعنى المهم انه ناكل كميات أقل من الشبع بعضهم يفسرها على انها لا نشبع مهما أكلنا (ههههههههههههههههههههههه) ارحموا الجهاز الهضمى ...؟ :unsure: أمال الحمام اللى قفشتك وانت بتعمله الناحية التانية ده أيه ؟ رفايع يعنى ولا حمام دايت ..؟ أنا من مؤيدى نحن قوم لا نشبع بصراحة يعنى دى طفاسة بقى بعيد عنك وأنا باحب الناس اللى بتعزف سينفونيات الصواني زى سعادتك كده ولى نظره فى الأكل بصراحة وانت بتصور سينفونياتك مايسترو بيعزف والله رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 11 أبريل 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 11 أبريل 2009 الذرة .. المشوى كما لو كان مسلوق .. أو المسوى على البخار ممكن يكون مجمد أو طازة بغلافه زى اللى استخدمته هنا .. هنقشر شوية من غلاف الذرة ونترك باقى الغلاف .. ونغسله ونحطه فى المايكروييف 6 دقائق .. 4 الأول وبعدين نقلبه ونعطيه دقيقتين .. هنقشره ونمرر عليه قطعى زبدة على حفيف .. ورشة ملح خفيف .. وبعدها نلفه فى فويل أو بلاستيك تغليف لمدة 5 الى 10 دقائق وهنا وعافية .. هتلاقيه تحفة .. وأفضل كتير من اللى تشتريه من برة اذا مجمد يدخل المايكرويف فى كيس خاص بالمايكرويف وبعدها نكمل الباقى اذا مفيش مايكرويف يمكن يتسوى على البخار أو حتى يدخل الفرن يشوى بغلافه أيضا .. هيكون تحفة أكتر .. وممكن كمان يتشوى بغلافه على الفحم حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بركة بتاريخ: 12 أبريل 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 أبريل 2009 (معدل) اول مرة أعرف أن الذرة ممكن اشوية جوا الفرن العادي مش لازم فحم دا العيال هيدعولك أصلي هريتهم مسلوق شكرا يا أبو البنادق ربنا مايحرمنا منك ولا من أكلك الجبار تم تعديل 12 أبريل 2009 بواسطة بركة قال الله تعالى في حديث قدسي ( أنا عند ظن عبدي بي فليظن بي ما شاء........... ) نستطيع تغيير حياتنا بهذا الحديث من الان مع الأخذ بالأسباب............ رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 12 أبريل 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 أبريل 2009 اول مرة أعرف أن الذرة ممكن اشوية جوا الفرن العادي مش لازم فحمدا العيال هيدعولك أصلي هريتهم مسلوق شكرا يا أبو البنادق ربنا مايحرمنا منك ولا من أكلك الجبار أهم حاجة يا مدام بركة انه يكون بغلافه عشان يستوى ويكون طرى فى نفس الوقت ولو مجمد لفيه فى ورق قصدير وورشى عليه شوية مية عشان يكونو هم البخار بتاعه وبعدين المسلوق كمان حلو .. بس المشوى مختلف .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
abofasad بتاريخ: 12 أبريل 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 أبريل 2009 الفطور الأسباني تدخل أي كافتيريا في الصباح تجد على كل ترابيزة الآتي فصوص ثوم ، طماطم مستوية مبشورة، زيت زيتون، ملح وانت تطلب الخبز التوست، يجيبلك الرغيف الفينو مفتوح نصين ومحمص انت عليك تفرك فص الثوم عليه وبعدين تحط شوية مبشور طماطم وفوقهم زيت الزيتوم وبعدين كل واحد ومزاجه : اما ترش شوية ملح (انا عن نفسي لما بفطر في البيت ارش زعتر متحوج) او تحط شرائح اللحم المجفف او الجبنة الرومي او الشيدر الفطار ده فوايده كتيرة أوي: الثوم الطماطم زيت الزيتون الخبز الأسمر بالهانا والشفا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
aif بتاريخ: 13 أبريل 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 13 أبريل 2009 الفطور الأسبانيتدخل أي كافتيريا في الصباح تجد على كل ترابيزة الآتي فصوص ثوم ، طماطم مستوية مبشورة، زيت زيتون، ملح وانت تطلب الخبز التوست، يجيبلك الرغيف الفينو مفتوح نصين ومحمص انت عليك تفرك فص الثوم عليه وبعدين تحط شوية مبشور طماطم وفوقهم زيت الزيتوم وبعدين كل واحد ومزاجه : اما ترش شوية ملح (انا عن نفسي لما بفطر في البيت ارش زعتر متحوج) او تحط شرائح اللحم المجفف او الجبنة الرومي او الشيدر الفطار ده فوايده كتيرة أوي: الثوم الطماطم زيت الزيتون الخبز الأسمر بالهانا والشفا بس الثوم الني ع الصبح كدة مش صعب شويتين ....خصوصا لو الواحد رايح يقابل ناس او يتكلم مع حد .... كدة الناس ح يكرهوه وجهة نظر يعني احمد ابراهيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
abofasad بتاريخ: 14 أبريل 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 14 أبريل 2009 معك كل الحق أن رائحة الثوم في الفم غير مستحبة وانا عن نفس أفطر بهذه الطريقة يومي السبت والاحد فقط ويمكنك بعد أكل الثوم أن تمضغ بعض البقدونس مثل اللبان وتمتص الرحيق تأكد انه بعد نصف ساعة لن يكون هناك أي تأثير لرائحة الثوم وكمان هنا بيبيعوا لبان بطعم البقدونس مخصوص علشان رائحة الثوم لا تنسى فوائد الثوم بالنسبة لجسم الانسان وإذا اضفنا اليه زيت الزيتون والطماطم لك أن تتخيل الفوائد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 15 أبريل 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 أبريل 2009 معك كل الحق أن رائحة الثوم في الفم غير مستحبةوانا عن نفس أفطر بهذه الطريقة يومي السبت والاحد فقط ويمكنك بعد أكل الثوم أن تمضغ بعض البقدونس مثل اللبان وتمتص الرحيق تأكد انه بعد نصف ساعة لن يكون هناك أي تأثير لرائحة الثوم وكمان هنا بيبيعوا لبان بطعم البقدونس مخصوص علشان رائحة الثوم لا تنسى فوائد الثوم بالنسبة لجسم الانسان وإذا اضفنا اليه زيت الزيتون والطماطم لك أن تتخيل الفوائد دهن الخبز بمعجون الثوم ثم تحميصه فى الفرن ثم اضافة زيت الزيتون لا يجعل الثوم مؤثرا فى الرائحة وتبقى فوائده أو خلطه مع جبن أو زبادى أيضا .. وكما أسلفت مضغ بقدونس أو ورقتين نعناع حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 18 أبريل 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 أبريل 2009 الموضوع بسيط جدا .. خبز شامى رقيق .. مقطع أنصاف وتفصل كل طبقة عن الأخرى .. زعتر يخلط فى كمية كافية من زيت الزيتون تدهن من الداخل خفيف بالخليط يدخل الفرن لمدة 10 دقائق حتى يصير مقرمشا وهنا وعافية هو ممكن سناك لوحده .. بس انا كنت عامله مخصوص عشان وصفة هأضعها حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 18 أبريل 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 أبريل 2009 يا بندق حرام عليك الواحد عامل دايت وانت مش راحمنا بوصفاتك دى وكل ماقول اهو هدى وبطل يغيظنا ترجع تانى تتحفنا بوصفة تجنن انا ببقى ماسكة نفسى بالعافية عن انى اقوم واجربها وطبعا هقول بعملها للولاد لكن اكيد هاكل طبعا لو طلعت بالجمال اللى فى الصورة ده تسلم ايدك يارب واستمر مالكش دعوة باللى عاملين دايت خلينا نبص بقى وبس رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ايناس احمد بتاريخ: 19 أبريل 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 أبريل 2009 تسلم ايدك يابندق افندى انا بحب المقرمشات موووووووووووووووووووووووت شكلها تحفه حقوم اجربها رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 20 أبريل 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 أبريل 2009 الأناناس المشوى المكرمل .. يرش الأناناس بقليل من السكر الخشن ويوضع على الشواية .. حتى يشوى ويقدم بهذا الشكل حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 20 أبريل 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 أبريل 2009 بندوقة عاوزة اسالك على سؤال ومحرجه شوية بس هسأل بقى واضحك عليا براحتك انا مش بعرف خالص انقى الاناناس يعنى كل ماجيبها تطلع طعمها مش حلو والعيال اتعقدوا منه بس ساعات بجيبه وبيطلع حلو بس بيبقى حظ مش اكتر ياريت تقولى انقيه اذاى واذاى اعرف ان الاناناساية دى حلوة شكرا ليك رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 20 أبريل 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 أبريل 2009 بندوقة عاوزة اسالك على سؤال ومحرجه شوية بس هسأل بقى واضحك عليا براحتكانا مش بعرف خالص انقى الاناناس يعنى كل ماجيبها تطلع طعمها مش حلو والعيال اتعقدوا منه بس ساعات بجيبه وبيطلع حلو بس بيبقى حظ مش اكتر ياريت تقولى انقيه اذاى واذاى اعرف ان الاناناساية دى حلوة شكرا ليك أول حاجة دى عشان طلعت مش حلوة شويتها ثانيا تختارى الأناناس اللى بيكون مايل للدهبى .. بس ده المخاطرة فيه انه مستوى وبالتالى بيكون فيه احتمال يطلع معطوب من الداخل تضغطى عليها وتتأكدى انها مش طرية وكمان تفحصى حضرتك مكان الجذر وتتأكدى انه سليم وليس به أى عفن بس حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 20 أبريل 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 20 أبريل 2009 بندوقة عاوزة اسالك على سؤال ومحرجه شوية بس هسأل بقى واضحك عليا براحتكانا مش بعرف خالص انقى الاناناس يعنى كل ماجيبها تطلع طعمها مش حلو والعيال اتعقدوا منه بس ساعات بجيبه وبيطلع حلو بس بيبقى حظ مش اكتر ياريت تقولى انقيه اذاى واذاى اعرف ان الاناناساية دى حلوة شكرا ليك أول حاجة دى عشان طلعت مش حلوة شويتها ثانيا تختارى الأناناس اللى بيكون مايل للدهبى .. بس ده المخاطرة فيه انه مستوى وبالتالى بيكون فيه احتمال يطلع معطوب من الداخل تضغطى عليها وتتأكدى انها مش طرية وكمان تفحصى حضرتك مكان الجذر وتتأكدى انه سليم وليس به أى عفن بس بس كده ؟ والله مش عارفة اقولك ايه يا بندق ده الموضوع طلع سهل اهو طيب بعد اذنك بقى عشان نازله اشترى اناناس متشكرة جداااااااا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 22 أبريل 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 22 أبريل 2009 (معدل) قراميش مقرمشة هى عبارة عن دقيق معجون بماء فقط .. ومضاف له خميرة .. ومفرود رقيق ومدهون بزيت زيتون (ممكن بيض) ومنثور عليه جبن مطحون .. أى جبن .. الجبن الرومى القديم هيكون رائع معاه .. وتتقطع شرائح وتلف من اليمين عكس من الشمال حتى تنتج الأنبوب الحلزونى ده بعدين تلف جوالين نفسها كده .. تترك حتى تختمر أكثر وتدخل الفرن لمدة 30 دقيقة تقريبا وهنا وعافية وتتحط فى السبت ده وتتاكل بقى مش شاى مع لبنة مع أى حاجة المهم انا كنت جوعان ومفيش عيش ومكسل أخرج .. قال ايه أخبز .. ههههههههه تم تعديل 22 أبريل 2009 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 23 أبريل 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 23 أبريل 2009 نفس العجينة فى المرة السابقة واللى هى دقيق وماء وخميرة وقليل من الملح ونصف ملعقة سكر .. تخمر .. والخلطة ممكن اى خضار طازة .. يتبل ويتحشى بيه السندوتش .. هنا استخدمت بروكلى مع طماطم مع بيض مع زبدة تترك حتى تزاد تخمرا بعد الحشو ويدهن الوجه ببيض وزبدة مخفوقة أو زيت .. ثم تدخل الفرن حوالى 35 دقيقة وبس حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 23 أبريل 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 23 أبريل 2009 يا سلام عليك يا بندق جميلة اوى تسلم ايدك هو اللى مخليها لونها حلو كده هو انك دهنت بيض ولا دهنت زبدة كمان من فوقها قبل ماتدخلها الفرن؟ شكرا فتفوته رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان