بندق أفندى بتاريخ: 30 يونيو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 30 يونيو 2009 مفيش مزاج للطبخ نهائى .. بس ا يمنعش نعمل سندوتش فرانكفورتر لحم بقى .. هنضعه تحت الجرل الكهربائى بدون أى اضافات .. لمدة 4 دقائق وبعدين نشقه من النصف ونقلبه ونديه كمان حوالى 4 دقائق .. هندبل له بصل شارئح ناعمه فى زيت زيتون ولما يدبل هنحط معلقتين خل بلسمك مع التقليب .. ولما يتكثف الخل نرفعه من على النار هنضعه فى خبز فرنسى أو أى خبز كبير ونضع عليه البصل .. ولمن يحب يمكن اضافة مايونيز - كتشاب - مسطردة - هنا مسطردة لزوم البلع عشان مفيش نفس .. طماطم تقطع .. مع فلفل حراق وهنا وعافية (يلا يا عم سهل انبسط بصل فيما لايجب ان يكون فيه بصل هههههههه) حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 30 يونيو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 30 يونيو 2009 سعودى شامبين .. زجاجة بيرة سادة بدون كحول .. زجاجة بيريه غازية .. رجاجة عصير تفاح زجاجة سفن آب .. كله بارد يخلط برفق .. يضاف شرائح تفاح وشرائح ليمون كبير ونعناع .. ويترك نصف ساعى يمتزج بنكهات الليمون والتفاح والتعناع فى الثلاجة .. مرطب رهيب مطرى على القلب عجيب .. مهضم لا يشق له غبار حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 3 يوليو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 يوليو 2009 هوت دوج بالجنبة والطماطم ... نشويه الأول وبعدين نضع الطماطم فى السندوتش ونرش جبن مبشور عليه مع قليل من زيت الزيتون ونضعه تحت الجرل 4 دقائق حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 10 يوليو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 يوليو 2009 الفكرة جت كده بسرعة .. بيضتين نتبلهم بملح وفلفل كل بيضة لوحدها رشة ملح وفلفل فى طبق ونكسر البيضة الأولى .. وبعدين رشة ملح وفلفل ونرفعها على الرغيف ممكن نحطه فى المايكوييف 30 ثانية .. او تحت الشواية حوالى دقيقتين ونص .. وهنكون شاويين الفرانكفورتر من قبلها .. طلعا الهدف النهائى يكون سندوتش بس عجبنى الشكل كده البيض عيون وبرشت وطعمه رهيب .. انفلوانزا الطيور ولا سالمونيلا بقى مش مشكلة ههههههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 10 يوليو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 يوليو 2009 دجاج متبل بخل عنب .. مع بصل جوانح مع فلفل أحمر حراق حلو على النار لمدة 6 دقائق مع زيت زيتون والتقليب .. مع جزر وكوسة (شرائح رفيعة جدا) قبل الرفع من على النار بدقيقتين يدهن الخبز من الداخل ويجمل من الخارج حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 10 يوليو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 يوليو 2009 حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 17 يوليو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 17 يوليو 2009 معلقتين خل ومعلقتين طحينة ومعلقتين زبادى .. ومعلقتين زيت زيتون وعصير ليمون وملح مع كرنب احمر مع طماطم مع شبت مع نعناع أخضر حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 22 يوليو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 22 يوليو 2009 نصف صدر دجاج .. مقطع قطع صغيرة مع جوانح بصل مع زيت زيتون ومتبل بعصير ليمون وملح وفلفل أسود يطهى على النار مدة من 7 الى 10 دقيقة .. يوضع فى رغيف خبز عربى ثم يضاف له شرائح جبن ويلف فى ورق قصدير (حتى لا يلتصق يدهن بالزيت او يلف فى ورق زبدة أولا) ويوضع تحت الجرل 3 دقائق حتى يذوب الجبن حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 22 يوليو 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 22 يوليو 2009 سهل وسريع جدا جدا .. واحدة كرواسون من الفريزر .. نقطعها مكعبات ونرش على يها شوية سكر ونضعها فى طبق بايركس .. وعليها بعض قطع شيكولاتة .. ونضعها فى الميكرويف 65 ثانية ثم نخرجها .. هتكون ساخنة جدا نتركها تبرد قليلا ثم نضيف الآيس كريم (لو أضفناه وهو ساخن أى نقطة آيس كريم تلمس الطبق هينكسر لا محالة) الحقيقة فاجأتنى انا شخصيا لأنها طلعت مقرمشة للغاية وتحمل رائحة ذكية .. زبدة الكرواسون مع الشيكولاتة مع فانيليا الآيس كريم بالشيكولات شيكس حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 1 أغسطس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 1 أغسطس 2009 رغيف خبز فرنسى متبل .. ويدهن بقطعتى جبن قابل للدهن ويوضع فى المايكروييف لمدة 40 ثانية حتى يذوب الجبن بيضتين فى قليل من الزبد (يادوب تدهن الصينية) متبل بملح وفلفل أسود قليل من الخس المقطع ناعم ويوضع البيض نصف الناضج عليه بهذا الشكل .. الحقيقة الطعم رائع حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
MZohairy بتاريخ: 1 أغسطس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 1 أغسطس 2009 بندق افندي الحبيب ممكن تفتح موضوع عن اكلات شهيه ذات سعرات حراريه منخفضه للناس اللي عامله ريجيم؟ والله حيبقى موضوع رائع و يكسر الدنيا و حتاخد فيه ثواب Vouloir, c'est pouvoir اذا كنت لا تقرأ الا ما يعجبك فقط فإنك لن تتعلم ابدا Merry Chris 2 all Orthodox brothers Still songs r possible رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 12 أغسطس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 أغسطس 2009 بندق افندي الحبيبممكن تفتح موضوع عن اكلات شهيه ذات سعرات حراريه منخفضه للناس اللي عامله ريجيم؟ والله حيبقى موضوع رائع و يكسر الدنيا و حتاخد فيه ثواب عمو انا أطبخ ما أكل ولا أطبخ لآكل حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 12 أغسطس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 أغسطس 2009 بندق افندي الحبيبممكن تفتح موضوع عن اكلات شهيه ذات سعرات حراريه منخفضه للناس اللي عامله ريجيم؟ والله حيبقى موضوع رائع و يكسر الدنيا و حتاخد فيه ثواب عمو انا أطبخ ما أكل ولا أطبخ لآكل حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 12 أغسطس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 أغسطس 2009 قطعة لحم مجهزة سلفا من هذا الموضوع بتلو .. بصوص الثوم والزنجبيل من الثلاجة طبعا عشان تكون متماسكة ويسهل تقطيعها شرائح .. يعاد طهوها مع فلفل أحمر حراق حلو وفلفل أخضر وحبة طماطم طازجة لمدة 5 دقائق مع معلقة خل بلسمك .. ونضيف جبن شرائح ونحشى السندوتش بالناتج وهنا وعافية حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
kaplan بتاريخ: 14 أغسطس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 14 أغسطس 2009 ماشاء الله عليك يابندق افندى استاذ ورئيس قسم والله افكار حلوة للمتغربين وان شاء الله هنضم للنادى ده قريب جدا بس كنت عايز حضرتك تدينا بقى درس الطبيخ اللى بيبدأ من السوبر ماركت :closedeyes: رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
روبي بتاريخ: 15 أغسطس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 أغسطس 2009 تسلم الايادي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 15 أغسطس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 أغسطس 2009 ماشاء الله عليك يابندق افندى استاذ ورئيس قسم واللهافكار حلوة للمتغربين وان شاء الله هنضم للنادى ده قريب جدا بس كنت عايز حضرتك تدينا بقى درس الطبيخ اللى بيبدأ من السوبر ماركت يفضل تضع سؤال محدد تسلم الايادي الله يسلمك حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 15 أغسطس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 أغسطس 2009 لحم مقطع مكعبات صغير للغاية .. يسوى مع زيت زيتون وفلفل أسود وقليل من خل العنب او البلسمك حسب المتاح لا يحتاج وقت طويل للنضج .. يحمص الخبز (صامولى أو فينو ) بعد فتحه ثم توضع شريحتى جبن بعدها يتم اضافة اللحم ويلف السندوتش فى ورق قصدير ويوضع تحت الجرل (الشواية مدة 4 دقائق) حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 18 أغسطس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 أغسطس 2009 كورواسون مع جبن شرائح ندخلها المايكروييف لمدة 45 ثانية .. مع مربى توت برى هنقطع الكرواسون نصفصين ونضع الجبن وندخله المايكروييف .. وعندما نخرجه نضيف المربى ممكن بدل المربى عسل او حلاوة قابلة للدهن .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
سهل جدا بتاريخ: 18 أغسطس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 أغسطس 2009 كل سنة وانت طيب يا أستاذ بندق احنا خلاص داخلين على رمضان أهو كمان يومين ... عاوزين حضرتك بقى تخترعلنا كم نوع من أنواع السحور الخفيفة كده واتوصى بالصور الله يخلّيك.. لإنها بصراحة بتفتح النفس جداً :) ومــَنْ أَحْســــَنُ مِــنَ اللـَّـــــــهِ حُـكْــــمًا لِقـــــَوْمٍ يُوقِـنــــــــــُونَ صدق الله العظيم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان