اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

ركن السندوتش .. فطور عشا خفايف


بندق أفندى

Recommended Posts

مفيش مزاج للطبخ نهائى .. بس ا يمنعش نعمل سندوتش

فرانكفورتر لحم بقى .. هنضعه تحت الجرل الكهربائى بدون أى اضافات .. لمدة 4 دقائق وبعدين نشقه من النصف ونقلبه ونديه كمان حوالى 4 دقائق ..

هندبل له بصل شارئح ناعمه فى زيت زيتون ولما يدبل هنحط معلقتين خل بلسمك مع التقليب .. ولما يتكثف الخل نرفعه من على النار

هنضعه فى خبز فرنسى أو أى خبز كبير ونضع عليه البصل .. ولمن يحب يمكن اضافة مايونيز - كتشاب - مسطردة - هنا مسطردة

لزوم البلع عشان مفيش نفس .. طماطم تقطع .. مع فلفل حراق وهنا وعافية (يلا يا عم سهل انبسط بصل فيما لايجب ان يكون فيه بصل هههههههه)

z5dg0v78wzw83bo3vtbp.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

  • الردود 142
  • البداية
  • اخر رد

أكثر المشاركين في هذا الموضوع

أكثر المشاركين في هذا الموضوع

سعودى شامبين ..

زجاجة بيرة سادة بدون كحول .. زجاجة بيريه غازية .. رجاجة عصير تفاح زجاجة سفن آب .. كله بارد يخلط برفق ..

يضاف شرائح تفاح وشرائح ليمون كبير ونعناع .. ويترك نصف ساعى يمتزج بنكهات الليمون والتفاح والتعناع فى الثلاجة ..

مرطب رهيب مطرى على القلب عجيب .. مهضم لا يشق له غبار

7so5phh345d7pgssni6d.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

هوت دوج بالجنبة والطماطم ...

نشويه الأول وبعدين نضع الطماطم فى السندوتش ونرش جبن مبشور عليه مع قليل من زيت الزيتون ونضعه تحت الجرل 4 دقائق

oba26quwxzj1i65s13er.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

الفكرة جت كده بسرعة .. بيضتين نتبلهم بملح وفلفل

كل بيضة لوحدها رشة ملح وفلفل فى طبق ونكسر البيضة الأولى .. وبعدين رشة ملح وفلفل ونرفعها على الرغيف

ممكن نحطه فى المايكوييف 30 ثانية .. او تحت الشواية حوالى دقيقتين ونص .. وهنكون شاويين الفرانكفورتر من قبلها .. طلعا الهدف النهائى يكون سندوتش بس عجبنى الشكل كده

البيض عيون وبرشت وطعمه رهيب .. انفلوانزا الطيور ولا سالمونيلا بقى مش مشكلة ههههههههههه

lun3pke7htn9dvw3ix4i.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

دجاج متبل بخل عنب .. مع بصل جوانح مع فلفل أحمر حراق حلو على النار لمدة 6 دقائق مع زيت زيتون والتقليب .. مع جزر وكوسة (شرائح رفيعة جدا) قبل الرفع من على النار بدقيقتين

يدهن الخبز من الداخل ويجمل من الخارج

la1mosyjsqyr9v8ppzux.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

3707091274_4db1d79bde_o.jpg

3707092336_a9651bc78f_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

معلقتين خل ومعلقتين طحينة ومعلقتين زبادى .. ومعلقتين زيت زيتون وعصير ليمون وملح

مع كرنب احمر مع طماطم مع شبت مع نعناع أخضر

3728886953_1460e15c4b_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

نصف صدر دجاج .. مقطع قطع صغيرة مع جوانح بصل مع زيت زيتون ومتبل بعصير ليمون وملح وفلفل أسود

يطهى على النار مدة من 7 الى 10 دقيقة .. يوضع فى رغيف خبز عربى ثم يضاف له شرائح جبن ويلف فى ورق قصدير (حتى لا يلتصق يدهن بالزيت او يلف فى ورق زبدة أولا)

ويوضع تحت الجرل 3 دقائق حتى يذوب الجبن

3744830289_5f4b9f635f_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

سهل وسريع جدا جدا ..

واحدة كرواسون من الفريزر .. نقطعها مكعبات ونرش على يها شوية سكر ونضعها فى طبق بايركس .. وعليها بعض قطع شيكولاتة .. ونضعها فى الميكرويف 65 ثانية

ثم نخرجها .. هتكون ساخنة جدا نتركها تبرد قليلا ثم نضيف الآيس كريم (لو أضفناه وهو ساخن أى نقطة آيس كريم تلمس الطبق هينكسر لا محالة)

الحقيقة فاجأتنى انا شخصيا لأنها طلعت مقرمشة للغاية وتحمل رائحة ذكية .. زبدة الكرواسون مع الشيكولاتة مع فانيليا الآيس كريم بالشيكولات شيكس

3747530000_9ef1a6b91d_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 2 أسابيع...

رغيف خبز فرنسى متبل .. ويدهن بقطعتى جبن قابل للدهن ويوضع فى المايكروييف لمدة 40 ثانية حتى يذوب الجبن

بيضتين فى قليل من الزبد (يادوب تدهن الصينية) متبل بملح وفلفل أسود

قليل من الخس المقطع ناعم ويوضع البيض نصف الناضج عليه بهذا الشكل ..

الحقيقة الطعم رائع

3777642409_f6a1268cbf_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

بندق افندي الحبيب

ممكن تفتح موضوع عن اكلات شهيه ذات سعرات حراريه منخفضه للناس اللي عامله ريجيم؟

والله حيبقى موضوع رائع و يكسر الدنيا

و حتاخد فيه ثواب

Vouloir, c'est pouvoir

اذا كنت لا تقرأ الا ما يعجبك فقط فإنك لن تتعلم ابدا

Merry Chris 2 all Orthodox brothers

Still songs r possible

رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 2 أسابيع...
بندق افندي الحبيب

ممكن تفتح موضوع عن اكلات شهيه ذات سعرات حراريه منخفضه للناس اللي عامله ريجيم؟

والله حيبقى موضوع رائع و يكسر الدنيا

و حتاخد فيه ثواب

عمو انا أطبخ ما أكل ولا أطبخ لآكل

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

بندق افندي الحبيب

ممكن تفتح موضوع عن اكلات شهيه ذات سعرات حراريه منخفضه للناس اللي عامله ريجيم؟

والله حيبقى موضوع رائع و يكسر الدنيا

و حتاخد فيه ثواب

عمو انا أطبخ ما أكل ولا أطبخ لآكل

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

قطعة لحم مجهزة سلفا من هذا الموضوع

بتلو .. بصوص الثوم والزنجبيل

من الثلاجة طبعا عشان تكون متماسكة ويسهل تقطيعها شرائح ..

يعاد طهوها مع فلفل أحمر حراق حلو وفلفل أخضر وحبة طماطم طازجة لمدة 5 دقائق مع معلقة خل بلسمك .. ونضيف جبن شرائح ونحشى السندوتش بالناتج وهنا وعافية

3814229500_211745e286_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

ماشاء الله عليك يابندق افندى استاذ ورئيس قسم والله

افكار حلوة للمتغربين

وان شاء الله هنضم للنادى ده قريب جدا

بس كنت عايز حضرتك تدينا بقى درس الطبيخ اللى بيبدأ من السوبر ماركت

:closedeyes:

رابط هذا التعليق
شارك

ماشاء الله عليك يابندق افندى استاذ ورئيس قسم والله

افكار حلوة للمتغربين

وان شاء الله هنضم للنادى ده قريب جدا

بس كنت عايز حضرتك تدينا بقى درس الطبيخ اللى بيبدأ من السوبر ماركت

:roseop:

يفضل تضع سؤال محدد

تسلم الايادي

الله يسلمك

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

لحم مقطع مكعبات صغير للغاية .. يسوى مع زيت زيتون وفلفل أسود وقليل من خل العنب او البلسمك حسب المتاح

لا يحتاج وقت طويل للنضج ..

يحمص الخبز (صامولى أو فينو ) بعد فتحه ثم توضع شريحتى جبن بعدها يتم اضافة اللحم ويلف السندوتش فى ورق قصدير ويوضع تحت الجرل (الشواية مدة 4 دقائق)

3819759091_7609652e5e_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

كورواسون مع جبن شرائح ندخلها المايكروييف لمدة 45 ثانية ..

مع مربى توت برى

هنقطع الكرواسون نصفصين ونضع الجبن وندخله المايكروييف .. وعندما نخرجه نضيف المربى

ممكن بدل المربى عسل او حلاوة قابلة للدهن ..

3833140456_fbdaf19c58_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

كل سنة وانت طيب يا أستاذ بندق

احنا خلاص داخلين على رمضان أهو كمان يومين ...

عاوزين حضرتك بقى تخترعلنا كم نوع من أنواع السحور الخفيفة كده

واتوصى بالصور الله يخلّيك.. لإنها بصراحة بتفتح النفس جداً :)

ومــَنْ أَحْســــَنُ مِــنَ اللـَّـــــــهِ حُـكْــــمًا لِقـــــَوْمٍ يُوقِـنــــــــــُونَ

صدق الله العظيم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة

×
×
  • أضف...