بندق أفندى بتاريخ: 18 أغسطس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 أغسطس 2009 كل سنة وانت طيب يا أستاذ بندقاحنا خلاص داخلين على رمضان أهو كمان يومين ... عاوزين حضرتك بقى تخترعلنا كم نوع من أنواع السحور الخفيفة كده واتوصى بالصور الله يخلّيك.. لإنها بصراحة بتفتح النفس جداً :) هههههههههههههههههههه انت ما قريتش العنوان اللاحق على هذا الموضوع .. فى رمضان تقريبا بأقفل المطبخ اللهم الا من عزومة او اثنتين بالكتير وبعدين النا هأسافر فى رمضان مرتين ويوم 22 هأسافر لما بعد العيد .. يعنى عمليا لا فطور ولا عشا ههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ام جنى بتاريخ: 22 سبتمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 22 سبتمبر 2009 بما اني من عاشقي السندوتشات احب اضيفلكم كام وصفه الحواوشي السريع كيس كفته مجمد وتسيبه لما يفك وتفرده جوه رغيف وتلفه في ورق الومنيوم وعلى الفرن عدل او تقليه في زيت قليل وبالهنا والشفا وياسلام على سندوتش المربى بالقشطه او الزبده وكمان الحلاوه الطحينيه بالقشطه وياسلام لو تضربوا بقى صاروخ بتنجان مقلي وبيض على طعميه وقليل من الفول وقرنين شطه مخللين وبطاطس مقرمشه وبعده كوباية شاي بالنعناع ياسلاااااااااام ويسلام بقى على سندوتش جبنه بالقوطه او الخيار من بتوع زمان ولا سندوتش بيض وبسطرمه محترم عليه مبشور جبنه رومي وحتة زبده بلدي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 30 سبتمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 30 سبتمبر 2009 (معدل) جمبرى مقشر بزبد وخل بلسمك وليمون وملح وفلفل أسود .. يحمر لمدة 5 دقائق وبيض مقلى فى نفس القلاية بعد رفع الجمبرى ويلف سندوتش رائع يوضع تحت الجرل 5 دقائق اخرى تم تعديل 30 سبتمبر 2009 بواسطة بندق أفندى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 22 أكتوبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 22 أكتوبر 2009 جعان ومش عاوز تخرج ومفيش قوام اكلة بجد .. تعمل ايه يا بندق تعمل ايه يا بندق؟ طلعت دى مقانق (نقانق) ديك رومى (تركى - حبش) على قاعدة من بيض مقلى عيون متبل بملح وفلفل أسود .. بقدونس مع فلفل أخضر مع مقانق مقطعة تحمر مع زبدة محل البيض ومضاف لها عصير تفاح كان هيكسباير .. وبعدين ترص على رغيف خبر بالشكل المبيت وعليها جبنة موزاريللا .. وتدخل الفرن تحت الشواية لمدة 5 دقائق .. هى مقرمشة من الخارج طرية من الداخل سخية .. ومشبعة .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
ssmaly بتاريخ: 23 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 23 أكتوبر 2009 ايوه انت يا رايق الناس هناك يتتخانق فى موضوع اجازة محمد وانت قاعد قى المطبخ فى الرواقة الله ينور اكل الزنقات دة مهم جدا فبه عندى طريقة سهلة وجديدة للبيض طبعا مش جديدة على بندق باشا تحب تسمعها ممكن تعملها على طريقتك بالصوت والصورة رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 خبز بنى (من دقيق القمح الكامل) وفيه كمان حبات قمح وحبوب أخرى سليمة .. بييجى لونه بنى غامق .. مقطع شرائح ثم محمص قليلا .. نجهز خليط من الكريمة وفصين ثوم (معجون) ويدهن بزيت زيتون وعليه الكريمة .. ثم بعد ان يرص هكذا نضع قليل من الجبن الموزاريللا .. هذا الخليط ملحه خفيف جدا - لذا حسب الذوق يمكن اضافة القليل جدا من الملح) .. ويوضع تحت الشواية حوالى 7 دقائق مقدم على قاعدة من الجرجير المتبل بعصير الليمون وزيت الزيتون حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
OReX بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 بسم الله ما شاء الله تمتلك موهبة رائعة اول شئ سوف افعلة عند عودتى لللاراضى السعودية هوا شراء جريل مخصوص للتجربة الى ذلك الحين لك منى اجمل تحية رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ من فقد الله ماذا وجد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 25 أكتوبر 2009 بسم الله ما شاء الله تمتلك موهبة رائعة اول شئ سوف افعلة عند عودتى لللاراضى السعودية هوا شراء جريل مخصوص للتجربة الى ذلك الحين لك منى اجمل تحية هى شواية الفرن العادية لكن ممكن تستخدم فرن كهربائى .. صغير .. وهذا ما سوف افعله أيضا .. لأنه أوفر وقتا .. وتغيير أنبوبة الغاز هههههههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 30 أكتوبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 30 أكتوبر 2009 نفس الوصفة السابقة بس بدل الكريمة زعتر حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 1 نوفمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 1 نوفمبر 2009 هو .. كورس موزاريلا .. هيخلص يعنى هيخلص بيض عيون مقلى (نصف قلى) بالزبدة متبل بفلفل أسود وملح .. تنقل من القلاية الى رغيف خبز عربى .. يوضع عليه قليل من أى جبن مطبوخ .. رومى .. أو شيدر .. المستخدم هنا موزارييللا حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 2 نوفمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 نوفمبر 2009 بطاطس سليمة تشوى فى المايكروييف لمدة 8 دقائق (حسب الحجم) .. ثم تقشر وتقطع وتتبل بملح وفلفل اسود وكمون مطحون وتصب عليها كريمة لبنانى .. وندخلها الفرن ل 3 دقائق تحت الشواية وناكلها كده او مع خبز او مع أى طبق اضافى .. بيض مثلا مقانق لحم اى حاجة تمشى بس طعمها جبار .. مش بس بسبب الطريقة انما ايضا بسبب نوع البطاطس الذهبى ده .. شكلها قبل التشوية بشع .. كأنها كانت فى حرب الحجارة هههههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
OReX بتاريخ: 2 نوفمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 نوفمبر 2009 السلام عليكم كويس لحقت حضرتك اونلاين فى رد ليك يا فندم بتقول هتعمل وصفات تتعمل فى الميكرويف هل انا لو استهبلت وعملت الحاجت فى الميكرويف هتخسر ؟ طلب وربنا يخليك ما تتريق عليا قالولى ان الشوفان فية قيمة غذائية عالية والكلام بتاع العاشرة مساءا دا المهم جيت اعملة باللبن زى ما الناس قالولى طلع طعمة يقرف نشارة خشب بالظبط فلو حضرتك جربتة فى وصفة وطلع طعمة مقبول حتى فياريت تقول عليها لانى مستخسر ارمية بصراحة :( رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ من فقد الله ماذا وجد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 2 نوفمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 نوفمبر 2009 السلام عليكم كويس لحقت حضرتك اونلاين فى رد ليك يا فندم بتقول هتعمل وصفات تتعمل فى الميكرويف هل انا لو استهبلت وعملت الحاجت فى الميكرويف هتخسر ؟ طلب وربنا يخليك ما تتريق عليا قالولى ان الشوفان فية قيمة غذائية عالية والكلام بتاع العاشرة مساءا دا المهم جيت اعملة باللبن زى ما الناس قالولى طلع طعمة يقرف نشارة خشب بالظبط فلو حضرتك جربتة فى وصفة وطلع طعمة مقبول حتى فياريت تقول عليها لانى مستخسر ارمية بصراحة :( ما هى دى معمولة فى المايكروييف اهه يا عم أوريكس .. الشوفان فوايدة تمام .. مرة عملت منه وصفة .. كان طعمها ممتاز . بس لا تصلح للنشر كصورة .. لأنه كان داب وبقى عامل زى .. أستغفر الله العظيم بقى .. هههههههه زى اكل ممضوغ ههههه دايما أى أكلة فيها سوايل وهيتحط فيها يكون قبل الأكل مباشرة .. بس ممكن يدخل فى خلطة القلى مثلا (يعنى لو هتقلى حاجة تلفها فى الدقيق وبعدين بيض وبعدين شوفان) وتقلى على طول .. سهلة أهه صحيح هو اهم فايدة فيه انه غنى بالألياف .. يعنى نشارى خشبى هههههههه .. فيه وصفة هنا اعتقد اسمها رول سمك .. فيها شوفان .. هو داينا موجود لكنه لا ينتهى .. بس ينتهى صلاحيته يترمى وييجى غيره .. فيه شوربات صحيح ممكن يتحط فيها وبيدوب ويبقى فل .. زى الكشك الصعيدى تمام هههههههههه حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
OReX بتاريخ: 2 نوفمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 2 نوفمبر 2009 ما هى دى معمولة فى المايكروييف اهه يا عم أوريكس .. الشوفان فوايدة تمام .. مرة عملت منه وصفة .. كان طعمها ممتاز . بس لا تصلح للنشر كصورة .. لأنه كان داب وبقى عامل زى .. أستغفر الله العظيم بقى .. هههههههه زى اكل ممضوغ ههههه دايما أى أكلة فيها سوايل وهيتحط فيها يكون قبل الأكل مباشرة .. بس ممكن يدخل فى خلطة القلى مثلا (يعنى لو هتقلى حاجة تلفها فى الدقيق وبعدين بيض وبعدين شوفان) وتقلى على طول .. سهلة أهه صحيح هو اهم فايدة فيه انه غنى بالألياف .. يعنى نشارى خشبى هههههههه .. فيه وصفة هنا اعتقد اسمها رول سمك .. فيها شوفان .. هو داينا موجود لكنه لا ينتهى .. بس ينتهى صلاحيته يترمى وييجى غيره .. فيه شوربات صحيح ممكن يتحط فيها وبيدوب ويبقى فل .. زى الكشك الصعيدى تمام هههههههههه وايوة يا فندم فاهم حضرتك والله انا اقصد اللى قبل كدا لما كنت بقول على الجريل وحضرتك قولت يتعمل فى فرن عادى فنا بسأل الاكلات اللى قبل كدا تتعمل فى الميكرويف عادى ان شاء الله ولا لاه؟ وياريت حضرتك تنزل طريقة اللى قولت عليها بتاعة الشوفان ميهمكش خالص الشكل اصلك مشفتش لحظات التجلى فى المطبخ ببقى قاعد اقنع فى المكرونة انها تمسك فى ايد اخوها البشاميل وهيا فى الفرن ولكن هيهات كأنى بدن فى مالطة بتطلع بشكل رهيب ولا شعار محافظة السمبلاوين رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ من فقد الله ماذا وجد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
OReX بتاريخ: 3 نوفمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 3 نوفمبر 2009 استاذ بندق معلش تعبتك معايا الحمد لله عرفت اعمل الشوفان طلعت بعمله كدا من غير ما اسلقة دا كان شبه نشارة الخشب بالظبط عزرا على الخروج عن فكرة الموضوع والاساسية ان شاء الله مشاهد دائم للموضوع رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ من فقد الله ماذا وجد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 6 نوفمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 6 نوفمبر 2009 ودى آخر المووزاريللا .. المرة دى لوز مجروش مع زبيب مع خمز محمص مع موزاريلللا فى الفرن لمدة 5 دقائق حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 15 ديسمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 ديسمبر 2009 صدور دجاج مخلية متبلة بخل عنب تقطع شرائح رفيعة وتسوى مع مسطرة وزيت زيتون وبقدونس لمدة 10 دقائق تقريبا.. ثم تلف فى رغيف خبز عربى ويوضع تحت الجرل مدة 5 دقائق حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 15 ديسمبر 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 ديسمبر 2009 رغيف خبز عربى ينثر عليه زعتر برى مع زيت زيتون وفوقه جنبة موزاريللا .. ويضوع تحت السواية لمدة 5 دقائق حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
OReX بتاريخ: 15 ديسمبر 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 15 ديسمبر 2009 ياااااااااااااااااااااااااااه عودا حميدا يا استاذ بندق كنا فى اشتياق لابداعك والله رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَدْخِلْنِي بِرَحْمَتِكَ فِي عِبَادِكَ الصَّالِحِينَ من فقد الله ماذا وجد رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 22 أبريل 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 22 أبريل 2010 بسيط جدا شؤيحتين جبن حلوم على الشواية لمدة 4 دقائق لكل ناحية ومعاهم شرائح طماطم مشوية الخبز متحمص على الشواية نضيف قليل من زيت الزيتون ونلف السندوتش ونسمى ونبتدى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان