ahmos1 بتاريخ: 22 أبريل 2010 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 22 أبريل 2010 ماااااااااااااااااااااااااااشى طيببببببببببببببببببب هةةةةةةةةةةةةةة رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 12 مايو 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 12 مايو 2010 صدر تركى مدخن .. لما نشتريه هنطلب يكون سميك شوية عشان هنشوية نحطه على الجرل بعد تتبيله بملح خفيف وفلفل أسود مطحون ولما نقلبه هندهنه بزبدة بسيطة جدا ولما يتشوى الجانب الأخر هندهنه زبدة ونشيله من الشواية السندوتش التانى هيكون عبارة عن جبن حلوم هنشويها برضه نصف شويى .. وبعدين نلفها فى لحم مقدد بعد ما نتبله بملح وفلفل اسود وهنكمل شويهم مع بعض هنعمل معهم صوص .. عبارة عن ديجون مسطرد ومايونيز وزبادى بنسب متساوية ومعلهم فص ثوم مفروم وملعقتى زيت زيتون .. ثم ندهن الخبز الفرنسى بهم ونضيف خس مقطع ناعم ثم نحشو السندوتش ليكون عندنا نوعين من السندوتشات طعهم تحفة حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 11 يوليو 2010 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 11 يوليو 2010 الأكلة دى مكانها هنا مش هناك .. الواحد نسى ولا ايه بيتزا بالخبز بدلا من العجين ببساطة نعد الخلطة والتى غالبا ما تكون من بقايا المشتروات .. يعنى باقى كم حبة ماشروم وباقى كم حبة جمبرى وباقى قطعة لحم وباقى طماطم أورجانيك (عشان ططعمها مميز) و باقى شوية جبنة موزاريلا وباقى قطعة جنبة شيدر وباقى شوية جبنة بارميزان مبشورة .. يعملوا أحلى أختراع بيتزاوى المهم فى قطعة زبدة صغيرة مع شوية زيت زيتون هنحط المتاح من اللحم المقطع قطع صغيرة جدا طبعا مش هتاخد 5 دقايق وتستوى ثم بعدها نضيف المشروم والجمبرى والفلفل لو موجود الجميع يتبل بشوية خل عنب وملح وفلفل أسود ثم يرص على الخبز (اللى كان مجمد) حتى نكسب قليلا من الوقت ولا تحترق أطرافه كثيرا مع قطع الطماطم طبعا ورشة زيت زيتون .. ثم نضيف المتوزاريلا والبارميزان وقطع الشيدر وندخلها الفرن لمدة 10 دقائق .. ونخرجها . مقرمشة بيتزاوية أتحدى تقدر تبطل أكل قل ما تخلص الكمية حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان