اذهب إلى المحتوى
محاورات المصريين

ركن السندوتش .. فطور عشا خفايف


بندق أفندى

Recommended Posts

  • بعد 3 أسابيع...
  • الردود 142
  • البداية
  • اخر رد

أكثر المشاركين في هذا الموضوع

أكثر المشاركين في هذا الموضوع

4600926852_e55685a999_o.jpg

صدر تركى مدخن .. لما نشتريه هنطلب يكون سميك شوية عشان هنشوية

نحطه على الجرل بعد تتبيله بملح خفيف وفلفل أسود مطحون

ولما نقلبه هندهنه بزبدة بسيطة جدا ولما يتشوى الجانب الأخر هندهنه زبدة ونشيله من الشواية

السندوتش التانى هيكون عبارة عن جبن حلوم هنشويها برضه نصف شويى .. وبعدين نلفها فى لحم مقدد بعد ما نتبله بملح وفلفل اسود وهنكمل شويهم مع بعض

4600926598_e8a6d788c2_o.jpg

هنعمل معهم صوص .. عبارة عن ديجون مسطرد ومايونيز وزبادى بنسب متساوية ومعلهم فص ثوم مفروم وملعقتى زيت زيتون .. ثم ندهن الخبز الفرنسى بهم ونضيف خس مقطع ناعم ثم نحشو السندوتش

ليكون عندنا نوعين من السندوتشات طعهم تحفة

4600926376_588a11c4ec_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

  • بعد 1 شهر...

الأكلة دى مكانها هنا مش هناك .. الواحد نسى ولا ايه

بيتزا بالخبز بدلا من العجين

ببساطة نعد الخلطة والتى غالبا ما تكون من بقايا المشتروات .. يعنى باقى كم حبة ماشروم وباقى كم حبة جمبرى وباقى قطعة لحم وباقى طماطم أورجانيك (عشان ططعمها مميز) و باقى شوية جبنة موزاريلا وباقى قطعة جنبة شيدر وباقى شوية جبنة بارميزان مبشورة .. يعملوا أحلى أختراع بيتزاوى

المهم فى قطعة زبدة صغيرة مع شوية زيت زيتون هنحط المتاح من اللحم المقطع قطع صغيرة جدا طبعا مش هتاخد 5 دقايق وتستوى

ثم بعدها نضيف المشروم والجمبرى والفلفل لو موجود

الجميع يتبل بشوية خل عنب وملح وفلفل أسود

ثم يرص على الخبز (اللى كان مجمد) حتى نكسب قليلا من الوقت ولا تحترق أطرافه كثيرا

مع قطع الطماطم طبعا ورشة زيت زيتون ..

ثم نضيف المتوزاريلا والبارميزان وقطع الشيدر وندخلها الفرن لمدة 10 دقائق .. ونخرجها . مقرمشة بيتزاوية أتحدى تقدر تبطل أكل قل ما تخلص الكمية

4780360188_6cfc75734c_b.jpg

4779728351_c60e2f0753_o.jpg

4779729375_7293a475f1_o.jpg

حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء

فالكل موت محقق

أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم

رابط هذا التعليق
شارك

انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد

يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق

انشئ حساب جديد

سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .

سجل حساب جديد

تسجيل دخول

هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.

سجل دخولك الان
  • المتواجدون الآن   0 أعضاء متواجدين الان

    • لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة

×
×
  • أضف...