بندق أفندى بتاريخ: 10 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 مارس 2009 الموضوع سهل خالص .. جوانح بصل تتدبل فى قليل من الزبدة .. يضاف لها كرافس مقطع .. ثم فطر .. مع التقليب .. ثم تضاف البحريات على حسب المتوفر .. ممكن كابوريا ممكن جمبرى ممكن ستاكوزا ممكن محار .. سمك أى حاجة .. استخدمت جمبرى بقشره منزوع الرأس وكذلك ستاكوزا .. ومقطوعة نصفين طوليا .. ويضوع فى هذه المرحلة كرات أو leeks ثم يضاف كمية من الكريمة حسب الذوق .. دول كانو طبقين ومعاهم 3 ملاعق كريمة ودى استاكوزا تتشوى أو تتسلق على البخار بدون أضافات أو تتبيل .. وعند التقديم يمكن تجميلها بالجبنة المبشورة .. معها حبار محشى بلحم مقدد الكل على خلفية من ورق الكرات leeks حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 10 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 مارس 2009 دى اوضح حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
se_ Elsyed بتاريخ: 10 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 مارس 2009 بندق .. ممكن تكلمنا شوية عن نفسك ؟ ما هو ما تقوليش إنك مدير حسابات وإن الطبخ ده غيه والكلام ده ؟ إنت بتفكرني بـ ستيفين لا مؤخذه يجال في فيلم under siege لما كان طباخ عالسفينة وبعدين في عيال اشرار خطفوها ورزعهم حتة علقة لجد ما خلص السفينة من إيدهم .. اتاريه كان جندي مارينز ومتخفي في صورة طباخ إنت بقى شكلك كنت طباخ وبعدين إتخفيت في صورة محاسب إطلع من دول يا شيف شربيني !! الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق .. و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة .. فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً .. و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 10 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 مارس 2009 اخ بندق في الصورة نمبر تو فيه على اطراف الطبق حاجة كده محشية وملفوفة عاملة ذى الممبار لامؤاخذة ممكن تقولى هى ايه؟ معلش اصلى انا جهلة شويتين بالمأكولات البحرية غير السمك البلطى والمكرونة والجمبرى وبس ويا ريت تخف علينا شوية عشان انت عقدتنا بالاكل ده وتسلم ايدك رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 10 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 مارس 2009 بندق .. ممكن تكلمنا شوية عن نفسك ؟ما هو ما تقوليش إنك مدير حسابات وإن الطبخ ده غيه والكلام ده ؟ إنت بتفكرني بـ ستيفين لا مؤخذه يجال في فيلم under siege لما كان طباخ عالسفينة وبعدين في عيال اشرار خطفوها ورزعهم حتة علقة لجد ما خلص السفينة من إيدهم .. اتاريه كان جندي مارينز ومتخفي في صورة طباخ إنت بقى شكلك كنت طباخ وبعدين إتخفيت في صورة محاسب إطلع من دول يا شيف شربيني !! هتصدقنى؟ لو قلتلك انه أول مرة أعمل الاستاكوزا ... وما تفرقش انت ايه .. المهم تفكر فى الموضوع بمنطقية وانت عندك فكر عن الأصناف وكيف يمكن الوصول لأحسن صيغة منها .. قلتلك قبل كده نحن ولا مؤاخذة أكثر من 120 طبق مأكولات بحرية مختلف حسب الاحصائيات فى عام 2005 .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 10 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 مارس 2009 اخ بندقفي الصورة نمبر تو فيه على اطراف الطبق حاجة كده محشية وملفوفة عاملة ذى الممبار لامؤاخذة ممكن تقولى هى ايه؟ معلش اصلى انا جهلة شويتين بالمأكولات البحرية غير السمك البلطى والمكرونة والجمبرى وبس ويا ريت تخف علينا شوية عشان انت عقدتنا بالاكل ده وتسلم ايدك معها حبار محشى بلحم مقدد حضرتك ده مكتوب فوق الصورة .. وده قصة لوحده ومحتاج موضوع .. السمك والمأكولات البحرية أسهل وأسرع مليون مرة من الأكلات الأخرى وطبعا أصح .. ودى كانت آخر أكلة بمناسبة الاجازة المطبخية .. عشان الاستفزاز حضرتك .. وده اللى خلانى ما أحطهمش فى أكلة واحدة والا كنت انطردت من المنتدى :wub: حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
osmel33 بتاريخ: 10 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 مارس 2009 الأخ بندق أسمح لى أن أرفع لك القبعة احتراماً وتبجيلاً :wub: بصراحة أنا متابع مواضيعك الفنية فى المطبخ وأخوك برضه غاوى موضوع الطبخ ده لأنى عشت كتير لوحدى بس بصراحة أنت شغلك على مية بيضة زى ما بيقولوا يعنى من أول موضوع شفتهولك وأنا شايف بصراحة ان كل شغلك زى ما بيقولوا ديكيومنتد كله بالصور باسم الله ماشاء الله وبصراحة أنا زى س س شاكك فيك أنت الشيف أسامه صح ؟ صح..... :lol: رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 10 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 مارس 2009 الأخ بندق أسمح لى أن أرفع لك القبعة احتراماً وتبجيلاً :wub: بصراحة أنا متابع مواضيعك الفنية فى المطبخ وأخوك برضه غاوى موضوع الطبخ ده لأنى عشت كتير لوحدى بس بصراحة أنت شغلك على مية بيضة زى ما بيقولوا يعنى من أول موضوع شفتهولك وأنا شايف بصراحة ان كل شغلك زى ما بيقولوا ديكيومنتد كله بالصور باسم الله ماشاء الله وبصراحة أنا زى س س شاكك فيك أنت الشيف أسامه صح ؟ صح..... :lol: والله يا أوسميل بيك من زمان كنت بأطبخ .. بس لما جربت أصور وطلعت الصور حلوة قلت ليه ما تتوثقش .. وفى المنتديات تعتبر توثيق كمان عشان أرجع لها فى وقتها .. خصوصا وفيه حد بيلح على أعمل كتاب فى الطبخ .. وانا شايف انها طول ما هى هواية ممتعة .. بعد ذلك هتتحول لعبء لو كانت حرفة .. حتى لو كتاب .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
osmel33 بتاريخ: 10 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 10 مارس 2009 بس انت برضه الشيف أسامه....... :wub: رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 11 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 11 مارس 2009 بس انت برضه الشيف أسامه....... :blush2: لا يا عم أسامة شطور خالص .. خصوصا زمان أكتر من دلوقتى حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
dongol بتاريخ: 16 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مارس 2009 هي الكريمه دي عبارة عن ايه اوعي تطلع بشاميل ولو جاهزة الواحد يلاقيها فين ربي ان لم يكن بك علي غضب............. فلا أبالي غير أن عافيتك هي أوسع لي رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 16 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 16 مارس 2009 هي الكريمه دي عبارة عن ايه اوعي تطلع بشاميلولو جاهزة الواحد يلاقيها فين الكريمة يا عم دنقل .. هى القشطة .. يا تلاقيها طازة من اللى بتتباع فى عبوات صلاحيتها 3 أيام أو طويلة الأجل ودى منها أنواع كتير جدا حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان