بندق أفندى بتاريخ: 18 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 مارس 2009 مختلفة لكن بسيطة .. يقطع الباذنجان شرائح ويتبل بالملح ويقلى فى الزيت .. كما العادى .. لحمة مفرومة تعصج زى أى لحمة مفرومة تستخدم فى اى حشو .. بصل مع بهارات مع صلصة طماطم .. يجمع فى قدر على النار ويضاف لهم زبيب وممكن صنوبر أو لوز مقشر .. وتترك على النار حوالى 30 قيقة مع التقليب ومراعاة اذا احتاجت الى ماء .. دى شغل المدام .. تقدم مع برام أرزم أو أرز أبيض عادى .. وهناة وعافية حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
fatfouta بتاريخ: 18 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 مارس 2009 مختلفة لكن بسيطة .. يقطع الباذنجان شرائح ويتبل بالملح ويقلى فى الزيت .. كما العادى .. لحمة مفرومة تعصج زى أى لحمة مفرومة تستخدم فى اى حشو .. بصل مع بهارات مع صلصة طماطم .. يجمع فى قدر على النار ويضاف لهم زبيب وممكن صنوبر أو لوز مقشر .. وتترك على النار حوالى 30 قيقة مع التقليب ومراعاة اذا احتاجت الى ماء .. دى شغل المدام .. تقدم مع برام أرزم أو أرز أبيض عادى .. وهناة وعافية يا سلام عليك يا بندق افندى ده انا بحب المسقعة اوى اوى بس انت ضفت فلفل رومى مقلى ولا ايه اللى على الوش ده؟ شفت بقى المدام افكارها جميلة اذاى ربنا يخليهالك وتسم ايدك فعلا وصفة سريعة وجميلة رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 18 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 مارس 2009 مختلفة لكن بسيطة .. يقطع الباذنجان شرائح ويتبل بالملح ويقلى فى الزيت .. كما العادى .. لحمة مفرومة تعصج زى أى لحمة مفرومة تستخدم فى اى حشو .. بصل مع بهارات مع صلصة طماطم .. يجمع فى قدر على النار ويضاف لهم زبيب وممكن صنوبر أو لوز مقشر .. وتترك على النار حوالى 30 قيقة مع التقليب ومراعاة اذا احتاجت الى ماء .. دى شغل المدام .. تقدم مع برام أرزم أو أرز أبيض عادى .. وهناة وعافية يا سلام عليك يا بندق افندى ده انا بحب المسقعة اوى اوى بس انت ضفت فلفل رومى مقلى ولا ايه اللى على الوش ده؟ شفت بقى المدام افكارها جميلة اذاى ربنا يخليهالك وتسم ايدك فعلا وصفة سريعة وجميلة اللى شكله كأنه فلفل ده زبيب حضرتك .. بس زبيب واخد راحته شويتين .. مكسوف أقول انه أمريكى .. عشان ما كانش فيه غيره .. الحبابة بتاعته عاملة زى الخيار الصغير المخلل .. :unsure: حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
se_ Elsyed بتاريخ: 18 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 مارس 2009 انا مش هاجاملك انت عارفني انا كنت متوقع هالاقي وصفه مفتكسه يعني مسقعة بالدندورما او مسقعة آلاكييف لقيتها مسقعه عادية من اللي اي حد من عام الشعب بيعرف يعملها .. لكن اعتقد ان مسقعة الشيف بندق لازم تكون مختلفة طب اوزكش مره تحط مع المسقعة بطاطس صوابع مقلية ؟ او فولفول رومي مقلي زي فت فوته ما قالت ؟ طب حد يجرب يضيف للمسقعة معلقة خل ؟ آمممم والمسقعة ما تكونش مسقعة والناس تشاور عليها وتقولها يا مسقعه الا لو كانت مشطشطة ومضاف لها قرنين فولفول من اللي بيتزرعوا في جهنم تمام زي الحواوشي والكشري ... فالأكلات دي بصراحة اللي ياكلها وما يجيلوش ......... .. يبقى ما اكلهاش الأحـــرار يؤمنون بمن معه الحق .. و العبيــد يؤمنون بمن معه القوة .. فلا تعجب من دفاع الأحرار عن الضحية دائماً .. و دفاع العبيد عن الجلاد دائماً رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
لولا بتاريخ: 18 مارس 2009 تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 18 مارس 2009 انا مش هاجاملك انت عارفني انا كنت متوقع هالاقي وصفه مفتكسه يعني مسقعة بالدندورما او مسقعة آلاكييف لقيتها مسقعه عادية من اللي اي حد من عام الشعب بيعرف يعملها .. لكن اعتقد ان مسقعة الشيف بندق لازم تكون مختلفة طب اوزكش مره تحط مع المسقعة بطاطس صوابع مقلية ؟ او فولفول رومي مقلي زي فت فوته ما قالت ؟ طب حد يجرب يضيف للمسقعة معلقة خل ؟ آمممم والمسقعة ما تكونش مسقعة والناس تشاور عليها وتقولها يا مسقعه الا لو كانت مشطشطة ومضاف لها قرنين فولفول من اللي بيتزرعوا في جهنم تمام زي الحواوشي والكشري ... فالأكلات دي بصراحة اللي ياكلها وما يجيلوش .......... يبقى ما اكلهاش مسقعه بالفلفل الرومى وبطاطس مقليه وشويه خل مع الثوم وفولفول حراااااااااااااااااااااااااااق ... انتا بتتكلم على المسقعه بتاعتنا على فكره ممكن نعملها كده بس وممكن نضيف ساعات لحمه مفرومه ونشيل البطاطس اهو تنويع :D وبعدين نحمرها تماما فى الفرن ,,, بتطلع تحفه فنيه هايله جدا ويفضل اكلها بالعيش فقط لشده روعتها :ninja: بس برضوا لازم اشكر الشيف بندق على المشاركه والصوره .. بس على اعتبار المطبخ كلاسيكى هذه المره :) لولا طائره ورقيه رياح شديده خيط قصير الطائره ليست بين السماء ولا الأرض ..هذه انا!! لولا رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 19 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 مارس 2009 انا مش هاجاملك انت عارفني انا كنت متوقع هالاقي وصفه مفتكسه يعني مسقعة بالدندورما او مسقعة آلاكييف لقيتها مسقعه عادية من اللي اي حد من عام الشعب بيعرف يعملها .. لكن اعتقد ان مسقعة الشيف بندق لازم تكون مختلفة طب اوزكش مره تحط مع المسقعة بطاطس صوابع مقلية ؟ او فولفول رومي مقلي زي فت فوته ما قالت ؟ طب حد يجرب يضيف للمسقعة معلقة خل ؟ آمممم والمسقعة ما تكونش مسقعة والناس تشاور عليها وتقولها يا مسقعه الا لو كانت مشطشطة ومضاف لها قرنين فولفول من اللي بيتزرعوا في جهنم تمام زي الحواوشي والكشري ... فالأكلات دي بصراحة اللي ياكلها وما يجيلوش ......... .. يبقى ما اكلهاش دى مسقعة حلوة حضرتك .. يعنى الزبيب اللى فيها بيخليها مسكرة فمش معقو تبقى مشطشطة .. انا شخصيا بأحب التقليدية واللى زوجتى عمرها ما عملتها .. مع برام الرز المعمر بتعمل كونتراست رهيب .. حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
بندق أفندى بتاريخ: 19 مارس 2009 كاتب الموضوع تقديم بلاغ مشاركة بتاريخ: 19 مارس 2009 انا مش هاجاملك انت عارفني انا كنت متوقع هالاقي وصفه مفتكسه يعني مسقعة بالدندورما او مسقعة آلاكييف لقيتها مسقعه عادية من اللي اي حد من عام الشعب بيعرف يعملها .. لكن اعتقد ان مسقعة الشيف بندق لازم تكون مختلفة طب اوزكش مره تحط مع المسقعة بطاطس صوابع مقلية ؟ او فولفول رومي مقلي زي فت فوته ما قالت ؟ طب حد يجرب يضيف للمسقعة معلقة خل ؟ آمممم والمسقعة ما تكونش مسقعة والناس تشاور عليها وتقولها يا مسقعه الا لو كانت مشطشطة ومضاف لها قرنين فولفول من اللي بيتزرعوا في جهنم تمام زي الحواوشي والكشري ... فالأكلات دي بصراحة اللي ياكلها وما يجيلوش .......... يبقى ما اكلهاش مسقعه بالفلفل الرومى وبطاطس مقليه وشويه خل مع الثوم وفولفول حراااااااااااااااااااااااااااق ... انتا بتتكلم على المسقعه بتاعتنا على فكره ممكن نعملها كده بس وممكن نضيف ساعات لحمه مفرومه ونشيل البطاطس اهو تنويع :happy: وبعدين نحمرها تماما فى الفرن ,,, بتطلع تحفه فنيه هايله جدا ويفضل اكلها بالعيش فقط لشده روعتها :wub: بس برضوا لازم اشكر الشيف بندق على المشاركه والصوره .. بس على اعتبار المطبخ كلاسيكى هذه المره :winner: لولا الله يخليكى يا مدام لولا .. كل واحد فينا (انا وزوجتى له منطقة عمل مختلفة) فهى عليها الكلاسيك وانا على الافتكاسات .. اللى أصلا ما بيكون مخطط ليها .. بس الكلاسيك هى المسقعة الحراقة بالفلفل والبطاطس ودى والدتى بتعملها قبل اعتزال المطبخ :D .. والتفرغ للنقد :D حبيبتى كالشمس لا نظر ولا اقتراب ولا استغناء فالكل موت محقق أنا الذى نظر الأعمى إلى أدبى وأسمعت كلماتى من به صمم رابط هذا التعليق شارك المزيد من خيارات المشاركة
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان