:egyflag: يبدو أن مشكلة مصر التى لا حل لها تكمن فى وجود الإخوان المسلمين، بل فى وجود الإسلام نفسه،
فلا تفتح جريدة ولا تشاهد قناة من قنوات الإعلام الرسمى أو الخاص إلا وتجد معزوفة واحدة يعزفها عازف واحد
، يضع مشكلات الوطن منذ سبعة آلاف سنة، وفى مقدمتها الفرعنة والاستحواذ والتكويش والسيطرة والهيمنة وسرقة الثورات؛ فى حجر الإخوان المسلمين :protest: ،
ويتهمهم باقترافها، مع أن الإخوان عمرهم ثمانون عامًا لا غير قضوا معظمها فى السجون والمعتقلات وتحت الحصار والمطاردة، وكان يمكنهم لو أنهم تخففوا
الصورة دي ملطوشة من على النت لاني للاسف نسيت اصور اللي كنت عاملاه
بس وعد لما اعمله تاني انزلكم الصورة
المقادير
2 كوب رز
كوب الا شوية كده اقل من الربع يعني سكر
نص ليتر لبن
معلقة سمنة صغيرة
علبة قشطة
الطريقة
ننقع الرز في مايا لمدة ساعة
نغلي اللبن و نحليه بالسكر
نحط الرز في البرام اللي هانعمل فيه و نضيف عليه السمنة و نص علبة القشطة و نقلبهم كويس لحد ما يختلطوا ببعض كويس جدا
نحط اللبن المحلي على الرز و بعدين باقي علبة القشطة على الوش
ندخله فرن عالي لحد ما يغلي و يبدأ يتشرب اللبن و بعدين
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
خبراتي في عمل الرز كلها تنتهي بنتيجة واحدة
مقرمش من بره وطري ومعجن من جوه smk:
يعني بيكون محروق من الحواف
لكن من قلب الحلة بيكون عبارة عن كتلة واحدة زي حتة العجين mfb:
وأعتقد ان المشكلة في توقيت وضع المياه او كمية المياة او ظبط النار
أو المشكلة فيا أنا :P
ده بيحصل معايا في الرز المصري والر البسمتي على السواء mfb:
دلوقت ياريت طريقة خطوات عمل الرز بحيث يطلع قابل للأكل الآدمي
أعتقد الطريقة واحدة للرز المصري والبسمتي الباكستاني
فما هي الطريقة
ببساطة .. الفلفل الباقى من تزيين السمكة هنا
http://www.egyptiantalks.org/invb/index.php?showtopic=72714
وبطاطس مشوية تقطع انصاف بعد الشوى ويتحمرو فى زيت زيتون لمدة 4 دقائق ويتبل بقليل من الملح والفلفل الأسود المطحون .. والبقدونس المفرى قبل التقديم .. ثم ترص على خلفية من أوراق الخس .. وتتبل بزيت زيتون و وعصير ليمون .. وبس
Recommended Posts
انشئ حساب جديد أو قم بتسجيل دخولك لتتمكن من إضافة تعليق جديد
يجب ان تكون عضوا لدينا لتتمكن من التعليق
انشئ حساب جديد
سجل حسابك الجديد لدينا في الموقع بمنتهي السهوله .
سجل حساب جديدتسجيل دخول
هل تمتلك حساب بالفعل؟ سجل دخولك من هنا.
سجل دخولك الان