تقديم بلاغ
-
المتواجدون الآن 0 أعضاء متواجدين الان
- لا يوجد أعضاء مسجلون يتصفحون هذه الصفحة
-
الموضوعات المشابهه
-
5:egyflag: يبدو أن مشكلة مصر التى لا حل لها تكمن فى وجود الإخوان المسلمين، بل فى وجود الإسلام نفسه، فلا تفتح جريدة ولا تشاهد قناة من قنوات الإعلام الرسمى أو الخاص إلا وتجد معزوفة واحدة يعزفها عازف واحد ، يضع مشكلات الوطن منذ سبعة آلاف سنة، وفى مقدمتها الفرعنة والاستحواذ والتكويش والسيطرة والهيمنة وسرقة الثورات؛ فى حجر الإخوان المسلمين :protest: ، ويتهمهم باقترافها، مع أن الإخوان عمرهم ثمانون عامًا لا غير قضوا معظمها فى السجون والمعتقلات وتحت الحصار والمطاردة، وكان يمكنهم لو أنهم تخففوا
بواسطة aly almasry
كُتب -
13الصورة دي ملطوشة من على النت لاني للاسف نسيت اصور اللي كنت عاملاه بس وعد لما اعمله تاني انزلكم الصورة المقادير 2 كوب رز كوب الا شوية كده اقل من الربع يعني سكر نص ليتر لبن معلقة سمنة صغيرة علبة قشطة الطريقة ننقع الرز في مايا لمدة ساعة نغلي اللبن و نحليه بالسكر نحط الرز في البرام اللي هانعمل فيه و نضيف عليه السمنة و نص علبة القشطة و نقلبهم كويس لحد ما يختلطوا ببعض كويس جدا نحط اللبن المحلي على الرز و بعدين باقي علبة القشطة على الوش ندخله فرن عالي لحد ما يغلي و يبدأ يتشرب اللبن و بعدين
بواسطة pink rose
كُتب -
32السلام عليكم ورحمة الله وبركاته خبراتي في عمل الرز كلها تنتهي بنتيجة واحدة مقرمش من بره وطري ومعجن من جوه smk: يعني بيكون محروق من الحواف لكن من قلب الحلة بيكون عبارة عن كتلة واحدة زي حتة العجين mfb: وأعتقد ان المشكلة في توقيت وضع المياه او كمية المياة او ظبط النار أو المشكلة فيا أنا :P ده بيحصل معايا في الرز المصري والر البسمتي على السواء mfb: دلوقت ياريت طريقة خطوات عمل الرز بحيث يطلع قابل للأكل الآدمي أعتقد الطريقة واحدة للرز المصري والبسمتي الباكستاني فما هي الطريقة
بواسطة شاب مصري
كُتب -
4ببساطة .. الفلفل الباقى من تزيين السمكة هنا http://www.egyptiantalks.org/invb/index.php?showtopic=72714 وبطاطس مشوية تقطع انصاف بعد الشوى ويتحمرو فى زيت زيتون لمدة 4 دقائق ويتبل بقليل من الملح والفلفل الأسود المطحون .. والبقدونس المفرى قبل التقديم .. ثم ترص على خلفية من أوراق الخس .. وتتبل بزيت زيتون و وعصير ليمون .. وبس
بواسطة بندق أفندى
كُتب -
20معلش أول مشاركة طلب نفسي في السبانخ الفلاحي بالحمص واللحمة الضاني ياريت تكتبوا لي الطريقة بالتفصيل الممل والمقادير (برضه المملة) وأشكركم جميعاً
بواسطة OM SHADI
كُتب
-